Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 34 951
  • 433
  •   1
Отговори
# 210
Честито и на двете. Да са ви здрави и щастливи бебчетата и скоро да сте си в къщи вече. 💙❤️

# 211
Честито бебче Даниел! Да е много здрав, щастлив и палав! Леко въстановяване!

# 212
Честити бебоци Анастасия и Даниел! HeartBlue Heart Да растат здрави, силни и щастливи! Flowers TulipFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip Бързо и леко възстановяване на мамите! Blush

# 213
Честити да са Анастасия и Даниел. Да растат здрави и щастливи! На майчетата бързо възстановяване! ❤😊💙

# 214
Ой колко много бебчета и хубави новини! Да са живи и здрави Heart много усмихнати и лакоми Simple Smile

Ариел , като си имала планово секцио и Анастасия е решила друго,  пак ли беше секцио или не?

Много бързо да се възстановите всички мами, нека болежките са по - малко.

Аз вече се настройвам за събитието Simple Smile . Вторник съм на Пср в Надежда и сряда ме приемат Simple Smile най -хубавото е че Мм може да присъства с отрицателен антигенен тест . В нашия случай ще чака пред залата, за да гушне беболина Heart

# 215
Пак секцио, такава ми беше уговорката с доктора, в случай че ми тръгнат водите по- рано! Провериха ми разкритието щом постъпих и беше най- гадното преживяване на света, мили мамчета на които предстои, дано попаднете на по- нежни ръце,защото е болезнено!

# 216
Честити да са Анастасия и Даниел! Да растат здрави и щастливи. На вас мамчета бързо да се възстановите! Yellow Heart

# 217
Минавам и аз да се запиша с нашия младеж Валентин, който реши да си изчака почти до термин. Днес в 39+6, след неуспешно нормално, колкото и да държах на такова, към 15 часа се наложи спешно секцио с пълна упойка, понеже спиналната не ме хвана.. Доста се измъчих, но съжалявам единствено, че не можах да го чуя как изплаква.. Поне ми го донесоха веднага след като се събудих, да го видя. Утре сутрин вече си го чакам за повече. 😊

# 218
  • Пловдив
Янче, Честит Валентин! Да е жив и здрав! Blue Heart

Аз вече се чудя как ще го раждам това бебе. В 38+3 г.с. съм, във вторник тежеше 3700, ще видим другата седмица колко ще е станал. И ако все още нямам данни за раждане, се чудя дали да не се разберем за ден за индукция. Колкото повече наближава моментът, повече се филмирам дали всичко ще е наред...Weary

# 219
Честит да е Валентин! Blue Heart Да расте здрав, силен и щастлив и да радва много мама и тати! Flowers Four Leaf Clover Бързо и леко възстановяване, Яна! Blush

# 220
Честит Валентин. Да расте здрав, щастлив и безгрижен 💙 на мама бързо възстановяване 😊
Мече и аз съм в 39+2 и нямам никакви индикации за раждане, но силно се надявам да излиза вече.
Момичета ние сме в чуденка. В петък казаха на ММ от неговата форма, че искат да представим фактура за 500лв за бебешки неща и те ще я осребрят, като бонус. Проблема е, че сме взели всичко и нямам идея какво може да вземем още. Предложения?

# 221
Яна, Честит Валентин! Да е жив и здрав и честит!

Мария - столче за хранене, шезлонг, активна гимнастика, памперси за няколко месеца (различни размери), меки играчки.

# 222
Гебура имаме всичко от това само памперсите съм се ограничила до 2ка, за да видя дали ще ѝ паснат.

# 223
  • София
Ариел, честита Анастасия!💗
Гале, честит Даниел!❤
Яна, честит Валентин!❤
Да са ви живи и здрави, много да ви радват, да бъдат винаги гордост за мама и тати!😘

# 224
Благодаря Ви, момичета!

Мече, на мен преди 2 седмици ми бяха казали, че е 3300 и се притеснявах колко ли е станал досега, оказа се, че се роди 3060. Та не се шашкай, не се знае колко точно са го измерили, май почти винаги има разминавания.
Иначе аз до последно нямах никакви индикации за раждане, докато не ми изтекоха малко води и започнаха контракциите. Доста неочаквано беше, но се радвам, че сам си избра датата.

Общи условия

Активация на акаунт