Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 884
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
якут .лати  мерси
фотосите ви  са от работата като модел / ако се не лъжа /
днес нови  негови снимки  не виждам

# 436
Здравейте Blush

Преди време попаднах на снимки на Ибо от по-ранни негови фотосесии и сега реших да ги споделя с вас.
Първо за снимката, която е сложила Якут, и която съм виждала в различни формати и съм се питала кога е направена. Тя е от фотосесия за списание Vogue 2014 г.

Оказа се, че любимата ми снимка е направена за списание ELLE Blush

Още снимки от същата фотосесия

Снимки от фотосесия за списание InStyle 2013 г.

Известната снимка във ваната и нейните производни също е от тук.

Снимките в спалнята

Популярни снимки за списание Men’s Health Blush

От тази фотосесия ка снимките с черна фланелка и потник

Една снимка за Marie Claire

И ми попадна колаж със снимки на Ибо като модел на мъжко бельо от времето, когато е бил на около 25 г. Blush Качеството не е на нужната висота и за съжаление опитите ми да открия каталога, от където са взети въпросните снимки, пропаднаха Blush

Снимки на Ибо като Парс

А ето и Джамил в "Иффет"

Прилича ми на снимките в колажа на Кмаро Blush

П.П

Думите на Кенан, почти монолог, в който си изля душата пред момчето-куриер, след като Лале скъса с него:

....Там горе има малко кислород и имаш проблеми с дишането, докато се катериш към върха.
Най-после стигаш някъде.
Постигнал си целта.
На върха вече няма нищо, което да те мотивира за нещо повече. Стараеш се само да не паднеш. С времето всичко губи смисъл. Има ли причина да ставаш сутрин от леглото?
НИЩО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ако НЯМАШ ЕМОЦИОНАЛНА МОТИВАЦИЯ.
...Ако няма някой, на когото държиш, който искаш да е в живота ти. Трябва да си нечий герой. Само ако си влюбен, можеш да разгърнеш потенциала си...
(Може да не е съвсем точно, но долу-горе това каза Кенан).

Аз го разбирам така - всичко, което Кенан е направил и което е постигнал, е било заради Лале. През всичките години тя е била неговата мотивация да стане сутрин от леглото. Тъй като  Лале е тази, която сложи край на връзката им, той през всичките тези години, осъзнато или донякъде неосъзнато, е живял с мисълта, че рано или късно тя ще се върне при него.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 17:11 от Juls1

# 437
ехе джулс , много ни хубав модела , пу пу
мерси за старанието ти  да търсиш толкова информация

# 438
Кмаро, хубав и всестранно надарен, целунат от съдбата по челото Blush

# 439
джулс ,   господ като давал , пък  забравил Simple Smile
но разбира се и ибича се труди  за развитието си

кенан си остана с тази мечта за съвместен живот с лале - ако има продължение може да видим и борба за осъществяването и

# 440
Здравейте, момичета! Flowers Rose
Джулс, благодаря за обилния снимков материал и информация. Flowers Bouquet Така е, красив и талантлив е Ибо, но и изключително работлив. Както беше споделила преди няколко дена в един пост информация за филмите и сериалите, в които е участвал, той няма година, в която да не е на екран. Дано и за есенно-зимния сезон да ни зарадва с нещо качествено и интересно, за което нямам съмнение. Не ми се иска да го гледам обаче в пореден сезон на някой сериал, а в нещо, което започва от начало и  по възможност героят му  да не умира за пореден път.Joy
Още ми е тъпо как утрепаха Хакан. Имам чуството че вкараха Ибо, както и Еркан Бекташ (Абдюлкадир) и Метин Ергюн (Вахап), защото иначе нямаше какво да разказват в сезона. Не мисля, че някой щеше да гледа сериала заради Зюлейха, Фикрет (колкото и Фуркан Палалъ да е добър, не достига за да запълни 39 серии), прислугата и Хаминне (Серпил Тамур).

Доколкото си спомням в монолога му на терасата с Юсуф-Бюшбюш Хакан освен това, което си писала имаше и една мисъл, че всичко е заради любовта и че ако я няма да бъдеш на върха губи смисъл. Разбира се преразказвам по памет. Точно тази сцена и другата с Ляле в хотелската стая бяха два от най-силните моменти на Кенан.

Кмаро Flowers Tulip, Кенан да се бори, но за кого? Има ли смисъл след като Ляле направи своя избор?

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 22:49 от yakut

# 441
якут ,  прощавай но тогава какъв е смисъла от 2 сезон ?

да гледам кенан самотен  , той и в 1 си остана сам , тепърва да започва нова връзка , ще стане друг филм според мен

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 10:49 от kmaroo

# 442
Ново стори на Ибрахим

Благодари на персонала на Спа-центъра на Le Meridien Bodrum хотел

Не мога да не се запитам, кой ли е направил последната снимка 🙂

# 443
e как кой джулс ,   алишко   е снимал тати Stuck Out Tongue

ибича добре е бил на  спа процедури  ,
но   не е лошо / за мой вкус Smiley / да  се сети и за бръснар

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 15:51 от kmaroo

# 444
След днешните снимки на Ибо,феновете са проучили цените на облеклото му  Grin

Оказва се,че това са продукти на известни скъпи марки за облекла.
Шортите са на световно известна марка GIVENCH с цена  862,00 долара и при късмет можете да се купят сега с 35% отстъпка, което е 561.00.

Тениската е ALEXANDER MCQUEEN и струва £260/лири/

Ибрахим е в Бодрум и Бирдже Акалай е там/вчера имаше снимки на плаж в Бодрум/ и се чудим кой го е снимал в хотела на нощната снимка в гръб!? Worried Ill

Проучих ИГ профила на бащата на Бирдже https://www.instagram.com/sercanakalay/ и се оказа,че е скоро създаден.Снимката с Ибо,той я е публикувал,като преди това почти същата снимка има с Бирдже.На снимките е и майката на Бирдже/много младей/ Имам чуството,че са правени в един ден!

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 18:02 от Lati-g

# 445
ха ха  разконспириран от всякъде ибича

че чак и убийствените  късите гащи / за също и такава сума / Grinning

сега  отново връзка с бирже ли ще му се приписва - само питам де ,той си знае

# 446
Лати, не са правени едновременно снимките. Просто бащата на Бирдже сега я е сложил на неговия профил в инстаграм.
Ето, същата снимка е качена на българската страница на Ибо във фейса на 14.02. т.г., с надпис, че майката на Бирдже го поздравява с нея за рождения му ден. А самата снимка сигурно е още по-отдавна, струва ми се, че прическата на Ибо е като в "Птичи полет" Blush

# 447
Усмихнете се с Ибо! Усмихнат да ви е денят Grin Grin Purple Heart

Намерих тези 2 снимки,изрязани от една.В дясно са майката на Ибо и Бирдже.Коя е жената в ляво??? Anguished

# 448
Лати, това са много стари снимки, които гледаш.
Последните две, които си намерила са от РД на Ибо по време на снимките на Черно-Бяла Любов. Жената в ляво е бившата жена на Ибо - Михре.

# 449
Лати, Титка, без мога да кажа откога е тази снимката, но ако имате предвид тази жена, която е зад Ибо, не ми прилича на Михре. Нито в овала на лицето, нито в чертите. Трябва да е някоя от екипа.
Нашият патрон изпадна в дълбока нелегалност. И нищо не се чува и за бъдещи проекти. Настъпи пълна тишина ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт