Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, можете ли да препоръчате добър педиатър в болница Надежда?
Благодаря!

# 391
Здравейте, аз също съм при доктор Чапанова и съм много доволна от нейния професионализъм и отношение. 😊
Имам въпросче към момичетата правили биопсия за имплантационен прозорец на ЕСТЕСТВЕН цикъл(без прием на прогестеронов препарат), колко пъти ходихте на преглед преди биопсията и колко пъти пускахте LH? До колкото разбрах се взима 7 дни след пика на LH.

# 392
доктора е Стела Чапанова. Та, ще се радвам на отзиви и мнения за нея Simple Smile
[/quote]
За всеки един лекар си има и добрите отзиви, и лошите. Ти на първия преглед ще усетиш дали е твоят лекар. Ако се чувстваш спокойно, ако разбираш какво ти говори - действате заедно. Ако не се чувстваш комфортно - по-добре сменяй овреме Simple Smile Успех ти желая!

# 393
доктора е Стела Чапанова. Та, ще се радвам на отзиви и мнения за нея Simple Smile
За всеки един лекар си има и добрите отзиви, и лошите. Ти на първия преглед ще усетиш дали е твоят лекар. Ако се чувстваш спокойно, ако разбираш какво ти говори - действате заедно. Ако не се чувстваш комфортно - по-добре сменяй овреме Simple Smile Успех ти желая!
[/quote]
Да, права си. Много благодаря. И аз желая успех на всички момичета ❤️

# 394
Думите са малко с които да опиша др. Чапанова. Не за първи път пиша в групата.  Тя е страхотен човек,  професионалист и не на последно място лекар. Тя винаги ми е давала кураж и надежда и никога не губеше вяра, че ще се получи и нашето чудо,  докато аз имах моменти в които изцяло бях се отчаяла. Знае какво прави,  просто трябва да и се доверите. В момента живот и здраве сме в очакване на нашата мечта,  благодарение на нея от 2ри опит. ❤️ Тя си държи доста на пациентите и макар, че бременността си следя при друг лекар,  пак подържаме връзка и дори тя постоянно ми следи досието как протича бременността. Успех 🍀

Аз съм пациент на болницата от почти 4 години, на не съм чувала за д-р Стефанова. Да не би нещо да не сте разбрала?
Здравей Усмивке 22, не, аз не съм чувала за д-р Стефанова, нова звезда? - и на мен ми е интересно...
Явно да, защото съм чела много по темата и съм проучвала различни доктори, но за нея чувам за първи път. Часа ми е за другия месец, ще споделя после впечатления, но все пак ако някой знае нещо за нея, ще ми бъде от полза Simple Smile
И Одри, грешката наистина е в мен, не съм чула добре по телефона, обадих се тази сутрин и доктора е Стела Чапанова. Та, ще се радвам на отзиви и мнения за нея Simple Smile

# 395
Здравейте момичета,
Може ли да ми кажете хотел близо до Болница Надежда. Утре ми се налага да остана в София след вливка, а не познавам добре града... благодаря ви!

# 396
Здравейте момичета,
Може ли да ми кажете хотел близо до Болница Надежда. Утре ми се налага да остана в София след вливка, а не познавам добре града... благодаря ви!
Хотел "Симона" на 4-5 спирки с автобус от Надежда

# 397
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Хотел "Симона" на 4-5 спирки с автобус от Надежда
Аз също съм за хотел Симона няколко пъти съм отсядала в него,кажете че сте пациент на болница Надежда и ще ви направят отстъпка.

# 398
Здравейте, може ли мнение за доктор Дончев, който преглежда в Парадайс, за проследяване на женска консултация, тъй като не намирам много отзиви.

# 399
Здравейте, пуснах изследвания за яйчников резерв в Надежда. АМХ ми излиза 1.55. На 36 години съм. Това много лош резултат ли е?

# 400
Здравейте, пуснах изследвания за яйчников резерв в Надежда. АМХ ми излиза 1.55. На 36 години съм. Това много лош резултат ли е?
Никак не е лош, но по-важно колко антрални фоликула имате и дали растат с еднакви размери. Аз съм на 42,амх 0,62 и имач по 6-8 антрални

# 401
Атралните фуликули са ми били до сега 6-7. Правила съм една стимулация и от 6 тогава атрални 4 се развиваха еднакво.
Никак не е лош, но по-важно колко антрални фоликула имате и дали растат с еднакви размери. Аз съм на 42,амх 0,62 и имач по 6-8 антрални

# 402
Здравейте. Трябвя да пусна АМХ за ЦАР, като днес ми е ден 1 от менструацията. Понеже док ми каза да отида на ден 2-3 са го пусна, а единствения ми шанс е да пропътувам едни 120кч в момента съм малко в чудене. Дали ще има голяма разлика ако го пусна на ден 5?
Предния от преди 6 месеца беше 0.9 и се опасявам да не падна под критичните 0.5.
Имате ли идея дали лабораторията в Надежда ще работи в идните празнични дни?

# 403
Амх можеш да пуснеш всеки ден. FSH, LH, estradiol те се пуснат на 2-3 ден от цикъла.
Здравейте. Трябвя да пусна АМХ за ЦАР, като днес ми е ден 1 от менструацията. Понеже док ми каза да отида на ден 2-3 са го пусна, а единствения ми шанс е да пропътувам едни 120кч в момента съм малко в чудене. Дали ще има голяма разлика ако го пусна на ден 5?
Предния от преди 6 месеца беше 0.9 и се опасявам да не падна под критичните 0.5.
Имате ли идея дали лабораторията в Надежда ще работи в идните празнични дни?

# 404
Момичета,
Може ли да помоля за email-а на Стаменов 🙏🏼
Благодаря ви и весели празници 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт