Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Само забравих да кажа, че в деня на поставянето освен него, трябва и 2 часа по-рано да отидете да дадете втора кръв. Тъй че ще имате минимум 2 -2:30 в болницата. Първата кръв давате 2 дни по-рано, най-често това си е двня на пункцията.

# 481
Здравейте, Пуснах си инхибин Б в Надежда и ми излезна 115. Може ли някой ако е имал подобен резултат и е дискутирал с доктор да ми каже това добре ли е?

Благодаря

# 482
Здравейте, някой знае ли дали Персенска ще е на работа  почивните дни?

# 483
Здравейте, някой знае ли дали Персенска ще е на работа  почивните дни?
Привет, в събота знам че няма да е на работа. Трябваше да правим трансфер тогава, но днес го направихме, че няма да е на работа.

# 484
Благодаря, успех!

# 485
Какво ви е мнението за доктор Хедер, търся добър специалист( ендокринолог) Благодаря ви

# 486
Здравейте, много ме притеснява приема на преднизолон кортико след трансфер. В Надежда май го изписват на всички като терапия. В Селена преди трансфер изписват преднизолон ф, но след трансфер го спират. Знам че много жени с проблеми го пият, но. Имате ли го като терапия, коментирана ли е ползата спрямо евентоална вреда, споделете?

# 487
На мен никога не са ми изписвали Преднизолон,  а имам не малко трансфери в Надежда.
Дори не знам за какво го изписват,  с него шансовете по-големи ли са?

# 488
За подтискане на имунната система, да не атакува ембриона като чуждо тяло. Превантивна терапия. Жени с проблеми със щитовидната жена и високи нива на дадени хормони също го приемат, но за лечение. В друга тема и от други клиники казаха, че им го изписват също след трансфер като терапия. И на мен досега не са ми го изписвали, имам обаче 8 години от последния опит  до  сега и съм вече на 43. Вие на колко години сте? Също отказах сега имунологична биопсия.

# 489
На мен и двата пъти ми изсписаха това

# 490
Аз не съм била с трансфер, но още след О, Цветков ми изписа кортикостероид от този тип за “сваляне” на имунната система и даже го пих до 4ти месец в големи дози заради почти изцяло отлепен сак. Нищо не ми е станало, а даже съм с проблемни стави. Какво Ви притеснява?

# 491
Че води до малоформации при употреба от бременни в някакъв процент. Няма да навлизам в подробности. Силно се надявам при по-малки дози и по -кратък прием да няма проблем.

# 492
На първия си трансфер отказах да приемам кортикостероид. На 2 ден след трансфер вдигнах температура и имах жестоки болки до 4 ден . Резултат отрицателен. Сега подготвям втори трансфер и в момента го пия. Дано предния път е били заради него и сега да имаме положителен резултат. Успех на всички ❤️😘🤗

# 493
На мен и двата пъти ми изсписаха това
Превантивно ли ви го изписаха? 2х1.

# 494
Че води до малоформации при употреба от бременни в някакъв процент. Няма да навлизам в подробности. Силно се надявам при по-малки дози и по -кратък прием да няма проблем.

Аз го приемах 4 месеца и половина като броим и периода след овулация. И то в големи дози и проблем с мен и бебето не е имало. Даже смятам, че изигра огромна роля в това да задържа бебето. В крайна сметка всеки си преценява. Аз избрах да се доверя на док и не съжалявам, защото сега можеше и да не съм в 9ти месец…

Общи условия

Активация на акаунт