The Ordinarу + DECIEM (Тема № 8)

• 51 516
  • 544
  •   1
Отговори
# 480
Дали има разлика в качеството на продуктите, които се предлагат в сайта the ordinary и такива, които се предлагат в  дъглас,  бюти зоун или нотино.
Имам в кошница няколко серума и като гледам цените са много близки. Зачудих се просто дали си заслужава да чакам доставка или да си ги взема от тук. Някой с опит?

# 481
Как се сменя валутата, преди съм пазарувала само в евро, сега ми дава цените в долари. И всъщност с коя валута е по-изгодно да се пазарува.
П.С. Има ли скрити кодове за подаръци към поръчката?

# 482
Тук има описани разни промоции, за които трябва да се въведе код, за да добавят подарък към онлайн поръчката:
https://theordinary.com/en-bg/promotional-offer-terms.html

# 483
С кои куриери идва поръчките в БГ. Даден ми е проследяващ номер за UPS, но те ли доставят вътрешно в страната или прехвърлят пратката към други куриери.

# 484
С кои куриери идва поръчките в БГ. Даден ми е проследяващ номер за UPS, но те ли доставят вътрешно в страната или прехвърлят пратката към други куриери.
И аз това се чудя, имам поръчка от 16-ти и по проследяването е стигнала до Румъния на 23-ти октомври и от тогава ни вест ни кост, не знам при кой куриер да я търся за да не я върнат.

# 485
Моята поръчка дойде с In time, за Пловдив става дума.

# 486
А проследяване от линка пак ли беше към in time или в началото е била с UPS и после се е прехвърлила.

п.с. Тъкмо ги коментираме и хоп съобщение по вайбър от in time за доставка. Точно на отредената дата за доставка  ми идва пратката.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 08:57 от dani-ela-80

# 487
А проследяване от линка пак ли беше към in time или в началото е била с UPS и после се е прехвърлила.

п.с. Тъкмо ги коментираме и хоп съобщение по вайбър от in time за доставка. Точно на отредената дата за доставка  ми идва пратката.
Мисля че беше към UPS, но не съм на 100 процента сигурна, защото както писах дойде страшно бързо и общо взето не съм проверявала до къде е стигнала.

# 488
Здравейте, нанасяте ли от продуктите на клепача и на околоочния контур или за там използвате отделен продукт, ако да, какъв по-точно? Разбира се, за тези на които е указано да не се нанасят там, е ясно.

# 489
Здравейте, нанасяте ли от продуктите на клепача и на околоочния контур или за там използвате отделен продукт, ако да, какъв по-точно? Разбира се, за тези на които е указано да не се нанасят там, е ясно.

Ако е указано, че е за лице и околоочна зона, така и нанасям.
Напоследък по-скоро нанасям околоочни на цяло лице (напр.серумът с кофеин) или в околоочната плюс около устата и шията.
Серумът на ТО с пикногенол го нанасям и в околоочната като капвам от него в околоочния крем.
На горния клепач съм нанасяла само FECC на Niod, а всички други до костта над него, защото ме е страх от реакция. За ретинол и ретинал очният лекар направо ми е забранил да слагам по клепачите.

# 490
Не ползвам специална козметика за очи. Нанасям обичайната си в зоната, включително и активите (пептиди, трет, ниацинамид и др.) избягвам само киселини и пилинги. И не нанасям на клепача. Много е тънка кожата и се притеснявам от реакции.

# 491
Аз да ви кажа хич не внимавам, само с киселините си пазя околоочната зона. Като цяло кожата ми лесно показва раздразнения, без да е свръхчувствителна, но не съм имала проблеми под и отстрани на очите.
По клепача единствено околоочни кремове обаче.

# 492
Здравейте, някой да е ползвал или да ползва Niacinamide 5% Face & Body Emulsion хидратираща емулсия? Взех го, защото петната не ми се повлияват особено от серума с витамин Ц и ги редувам, сутрин ниацинамид, а вечер витамин Ц. Струва ми се обаче, че първо ми избиват доста пъпки от него и също че много ми изсушава кожата, аз съм със суха кожа и след като го сложа, страшно опънато усещам лицето си. Аз ли не правя нещо както трябва, не знам...Моля за отзиви и/или препоръки, ако някой го използва.

# 493
Момичета, след THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% PEELING мога ли да нанеса THE ORDINARY MATRIXYL 10% + HA СЕРУМ?

# 494
Зависи от кожата, принципно няма проблем, освен ако не е свръхреактивна, ама тогава се съмнявам и пилинга да й понесе. Тествайте на малък участък и ако не дразни намажете цялото лице, като после и хидратиращ крем. А след пилинг, превдполагам знаете и задължително слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт