The Ordinarу + DECIEM (Тема № 8)

• 51 541
  • 544
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,знаете ли тази година кога ще бъдат намаленията на сайта ?

# 466
Сигурно от утре ще започнат и ще бъде цял месец Slowvember s 23 % отстъпка, като предните 2-3 г.

# 467
Комплектът с пептиди е супер изгоден в Дъглас .

# 468
Здравейте, аз имам балсамът, нищо особено не е. И аз имам сухи устни, и ползвам розовата маска на laneige, и съм много доволна. В друга тема бяха препоръчвали и маските за устни на essence.

Някой ползвал ли е този продукт за устни? Чудя се дали си заслужават парите. Устните ми са много сухи, белят се на кожи, които ме дразнят и без да се осъзная ги чопля. Ползвам балсами, гланцове, пия вода, не помага. Нямам суха кожа по принцип, това е само на устните.

# 469
Здравейте, виждам че вече тече намалението от 23%. Дали е ограничено до една покупка или може няколко да се направят? През останалото време на годината има ли и други намаления и това ли е най-голямото което правят?

# 470
Намалението важи до края на месец ноември, можете да направите колкото поръчки желаете.
Не знам да имат други намаления на сайта им, а за външните търговци мога да кажа само да дъглас и нотино- при тях съм виждала до 20% намаление, за други не знам, но ако някой е проверявал, да каже.

# 471
Здравейте, ако излизате през деня за примерно два часа, а вън не е особено слънчево, слагате ли отново слънцезащита?

# 472
Слънцезащита се нанася когато UV индексът по прогноза за времето е 3 или повече от 3, независимо дали виждаме, че е мрачно, облачно, лъчите си ги има.

# 473
Слънцезащита се нанася когато UV индексът по прогноза за времето е 3 или повече от 3, независимо дали виждаме, че е мрачно, облачно, лъчите си ги има.
Само ще кажа, че имам фотосоларни очила, които дори когато е мрачно времето  и няма слънце през деня се затъмняват, което показва, че слънцезащитата си трябва през цялото време през деня.

# 474
Още един въпрос, ако не излизате навън даден ден, отново ли правите избраната рутина и сутрин и вечер?

# 475
Още един въпрос, ако не излизате навън даден ден, отново ли правите избраната рутина и сутрин и вечер?
Мисля ,че прекалено сериозно приемаш това с рутината 😊
Днес и утре няма да излизам примерно ,ще си слагам пачове на очите и оризова маска 😉
Вечерта тоници ,нициниамид ,ретинал  и крем, утре вечер без ретинал .
Как е ретинала на the ordinary?

# 476
Аз сега го почнах, жълт е, кремест, не ме дразни. Не е така лепкав като ретинола им. Аз го слагам 2 пъти седмично по сандвич метода. Интересно, една подкожна пъпка, която ми стои от март, се раздразни и е тръгнала да избива(надявам се). Не знам дали е от ретинала, антибиотика, който пия, пмс-а, или комбинация, от март не беше мърдала, а съм я мазала с всякакви неща.

# 477
Най-накрая пуснах поръчка, с български пощи идват пратките, нали? И малък бонус, при поръчка от сайта, въвеждате код SLOWNMF и ви дават безплатно Natural Moisturizing Factors + HA 100ml.

# 478
Здравейте!
Направих поръчка от сайта https://theordinary.com като гост обаче.
Платих чинно с карта, дръпнаха си парите, а не получих дори и един мейл.
Може ли някой, който е правил поръчка от там като гост да ми каже трябва ли да се притеснявам и да им пиша или те по принцип така си работят?
Благодаря предварително!

# 479
Аз се регистрирах и тогава пуснах поръчка, но независимо от това смятам че не е нормално да не получите никакво потвърждение, веднага им пишете!
Аз си получих поръчката, супер съм изненадана, защото дойде за около 10 дни и то с куриер. Сега започвам цапаницата, да видим! Blush

Общи условия

Активация на акаунт