The Ordinarу + DECIEM (Тема № 8)

• 51 564
  • 544
  •   1
Отговори
# 450
Какво ползвате за слънцезащита? И кога слагате грим, в смисъл върху всички тези неща ли? Примерно фон дьо тен, пудра и т.н. Аз използвам ББ крем, той е с 50 фактор, нужно ли е друг слънцезащитен крем? Всякакви съвети и трикове ще са ми от полза.

# 451
Доколкото знам слънцезащитата в "цветните" продукти като ББ крема е недостатъчна дори само заради факта, че не нанасяме нужното количество от тях. Но със сигурност е по-добре ББ крем със слънцезащита, отколкото никаква.

Иначе да - след слънцезащитата започвам да слагам грима. На хартия изглежда много, но в реалност не натежава на лицето, нито отнема много време.

Към момента изразходвам тази слънцезащита, която си взех лятото. Попива за секунди - https://www.laroche-posay.bg/anthelios/anthelios-uvmune-400-oil- … -fluid-spf50-plus
Друга, която харесвам, но е "градска", т.е. не се препоръчва да се ползва на плаж, въпреки че е 50-ти фактор е тази - https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579
По мои наблюдения и двете са сред най-популярните в България Simple Smile Не се стряскайте от цените, редовно се появяват с 30%-40% намаление в магазините и тогава се запасявам с по няколко опаковки, например пролетта тази на Beauty of Joseon беше 21 лева в Лили.

# 452
На корейската съм ѝ хвърлила око, така че със сигурност ще я пробвам. Това лято ползвах тази https://woodenspoon.eu/produkt/sunscreen-baby-30spf/
Дали мога да слагам от нея?
Нямах представа че има такива които не се препоръчват за плаж, може би са така да се каже по-леки от стандартните, те по-добри ли са?
През какво време слагате продуктите, в смисъл слагате единия, изчаквате 5 минути и следващия и т.н. или?
Извинявам се за многото въпроси, но искам да съм наясно с всичко. Flushed

# 453
Аз използвам слънцезащита всеки ден. Преди нея нанасям околоочен и хидратиращ крем, изчаквам няколко минути и тогава продължавам със слънцезащита. Отново изчаквам няколко минути и нанасям грима си. През деня подновявам слънцезащитата, като използвам спрея на Ла рош от серията Антелиос, който е създаден, за да се използва и върху грим.

# 454
Видях, че The Ordynary имат емулсия с ретинал 0,2%. Моля за отзиви за продукта!

# 455
Имате ли впечатления от околочния серум с пептиди ?

# 456
Имате ли впечатления от околочния серум с пептиди ?
След 3 изхабени опаковки… мога с да кажа, че не е нещо особено… няма  Уауу ефект

# 457
Някой знае ли дали мога да комбинират този ретинол на The ordinary- RETINOL 0.2% IN SQUALANE СЕРУМ с някой от тези продукти:
- серум витамин ц
- https://bg.iherb.com/pr/medi-peel-melanon-x-ampoule-1-69-fl-oz-50-ml/128736
- тоник с гликолова киселина

За първи път ще използвам ретинол, затова започвам с най-ниския процент. Зората ми е да махна едни пигментни петна от челото, които се получиха от пъпки. За първи път в живота ми се случва подобно нещо и не знам какво да направя.

# 458
Ретинол не се комбинира с Витамин Ц и киселини като гликоловата. За другият серум не открих информация, ако може някой друг да каже.
Моят съвет е да редуваш гликолова киселина и ретинол в различни вечери, а витамин C да е всяка сутрин. Може да пробваш и популярната рутина - една вечер киселина, една вечер ретинол, трета вечер хидратация без активни съставки (където може да вместиш и витамин С вечер) и след това отначало.

# 459
Много благодаря за съвета. Така ще направя!

# 460
Някой ползвал ли е този продукт за устни? Чудя се дали си заслужават парите. Устните ми са много сухи, белят се на кожи, които ме дразнят и без да се осъзная ги чопля. Ползвам балсами, гланцове, пия вода, не помага. Нямам суха кожа по принцип, това е само на устните.

# 461
Не съм го ползвала, но ако искаш ми пиши на лични. И аз имах същия проблем и знам балсам, който със сигурност ще ти помогне.

# 462
  • Пловдив
Не съм го ползвала, но ако искаш ми пиши на лични. И аз имах същия проблем и знам балсам, който със сигурност ще ти помогне.

Споделете тук, ще е полезно и за други потребители.

# 463
Споделете Вие какво ползвате, аз го търсих в дъглас, не успях да го открия този и взех балсам на phyris мисля че беше марката, буустер и балсам в 1. Да Ви кажа има разлика, просто моите устни са ужасни и трябва малко повече време. Вчера пак се усетих, че докато работя и си чопля устната. А имам хубави устни, често ме питат дали съм с хиалурон, а аз нямам. Даже се чудя дали да не сложа съвсем малко, на момичетата с хиалурон ми изглеждат доста меки и пухкави ( говоря само 0,5-0,7мл). Ама не мога да се навия. Та засега ще давам пари за балсами.. 😂

# 464
The Ordinary вече е в Нотино, в Дъглъс нямаше почти нищо заредено като гледах в края на лятото, изглеждаше, че разпродават наличностите.

Общи условия

Активация на акаунт