Лоши мисли

• 6 255
  • 100
  •   1
Отговори
Здравейте хора, от два дни на сам в главата ми те въртят само лоши мисли. Гласът в главата ми повтаря едни и същи лоши реплики и не мога да спра това нещо. Странно ми е че пиша тук но на някой случвало ли му се е същото. Лоши думи и че нещо лошо ще си случи се повтарят в главата ми и не мога да заглуша този глас..

# 1
Изневиделица ли се появиха? Просто ей така от нищото? Защо определяш като глас а не например,идея, мисъл? Обърни внимание на света около теб, например семейство. Случващото с тях може да ти повлияе,ако някой е болен,може да се досетиш за нещо фатално

# 2
#1 Даже ме е срам да напиша какво точно е в главата ми. Вътрешния глас в главата ми говори гадни неща за семейството ми.. като например клетва. Искам да млъкне да спре но не знам как. Плаках до сега не знам какво се случва. Не съм луда..нямам никакви такива заболявания нито диагнози.. какво се случва може би ми трябва психолог

# 3
#1 Даже ме е срам да напиша какво точно е в главата ми. Вътрешния глас в главата ми говори гадни неща за семейството ми.. като например клетва. Искам да млъкне да спре но не знам как. Плаках до сега не знам какво се случва. Не съм луда..нямам никакви такива заболявания нито диагнози.. какво се случва може би ми трябва психолог
Някакъв стрес преживяли ли сте скоро ?

# 4
#Ocd777 преди месец родих, в някаква депресия съм. Не знам какво се случва с мен. Гледах в тик ток че бебче на 1 годинка е починало и ми се втълпи в главата. Започнах да си мисля за моето бебе, и да се притеснявам и изведнъж глас в главата ми “изрича” думите дано и бебето да почине.. 😭😭😭😭😭
И когато се сетя за това отнова се изричан тези думи а аз на глас казвам пази ми я господи моля те. Удрям си главата и плача страх ме е да не си случи нещо с бебето ми. Аз ли изричам тези клетви

# 5
  • Beyond the stars
Психолог е доста добра идея. Един месец от раждане хормоните все още играят лоши шеги, та може би и изследвания в тази посока.

# 6
Няма лошо да идеш на специалист ,психолог ,психиатър ,даже това е най логичното нещо което можеш да направиш.

# 7
#Desi Dath страх ме е да не се случи нещо с бебето ми заради този глас който “изрича”тези неща

# 8
#Desi Dath страх ме е да не се случи нещо с бебето ми заради този глас който “изрича”тези неща
Виж сега ,явно става на въпрос за някакъв психически проблем.Не знам от къде си но веднага се качвай на колата,или някой да те закара до най близката психиатрия.Не е страшно дори да те оставят там . Трябва да осъзнаеш че си в сред родилна депресия .Има баща ,майка ,баби дядовци .Господ като го е дало и късмет му е дало
При това което пишеш звучиш доста не адекватно и ти трябва помощ от доктор.

# 9
Здравейте иматe OKR. Натрапчивите мисли се лекуват с лекарства, за целта се ходи при психиатър. (Доста често се срещат, между другото.)
Това е бързият път за излизане от кризата. Бавният е с психолог и работа по себепознание и себеусъвършенстване.

На бебето му е нужна здрава и адекватна майка, така че не се страхувайте, а отидете на преглед.

# 10
#9 какво значи това

# 11
Обсесивно компулсивно разстройство.Често се появява след раждане.

# 12
Трябва ви психиатър. ЛЛ да ви насочи към такъв.

# 13
Здравейте , това което имате е така наречената тревожност , anxiety, което лесно успява да завърти човек в лошите мисли , а след една лоша мисъл веднага се появява друга и се получава кръг. Но това е вашето съзнание , в което блуждаят хиляди мисли на ден и те не се сбъдат. Най- важно е да знаете , че не може да предизвикате нещо , което не искате наистина от сърцето си и лошите мисли не се сбъдват. Те са просто вътрешни страхове.  На мен лично ми помага дишане , медитации, също клипчета на тази тема и опитвам да ги заменя с позитивни мисли и чувства.  Правете нещата , които ви радват , обичайте детенцето ви и помнете една позитивна мисъл неутрализира хиляди негативни.

# 14
#13 Както си стоя поглеждам бебето си и си казвам на глас колко го обичам, а вътрешно някой изрича лоши думи за него и да му се случи нещо лошо… Какво се случва, аз обичам детето си бих дала всичко за него но тези мисли ми тежът

Общи условия

Активация на акаунт