Лоши мисли

• 6 274
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Имаш здравословен проблем - отиваш на лекар. Казаха ти какъв.
Това се случва.

# 16
Detelina 123 сама ли си? Има ли начин някой да е при теб и да не си непрестанно сама с детето? Нямаш ли роднини наблизо или приятели или приятни хора, познати . Някой ако може да ти прави компания, да излиза с вас , да се разнообразяваш и да не оставаш сама ?

Ако е сама и няма никой до себе си и няма компания, разнообразие , разходка заедно, приятно пиене на кафенце в парка и т.н. ... Тя може да отиде на лекар, може да се набълбука с всички лекарства , които и дават и може пак да остане сам самичка и пак ще е същото.

Трябва да се намери някой, който да е до нея и да и действа добре. Не кой да е .

# 17
От опит, това, че имаш компания не спира натрапчивите мисли, въпреки, че ако е сама ще е по-уморена и стреситана, факт.

# 18
Потърси възможно най- бързо специализирана помощ, а именно психиатър. Не чети диагнозите, които ти поставят съфорумките тук. Помоли някой да се грижи за детето ти и отивай.

# 19
От опит, това, че имаш компания не спира натрапчивите мисли, въпреки, че ако е сама ще е по-уморена и стреситана, факт.

Това че имаш компания не спира тези мисли, но ако нямаш компания си по-уязвим . Не е само умора и не е само стрес. Също така ако е с бебе как може да отдели ефективно време за собственото си лечение , за лекар, за всичко.
Има нужда от човек до себе си и от лекар. Лекаря остава в кабинета, някой е хубаво да е до нея или поне на разположение или поне запознат .

# 20
Иди на психиатър. Недей да търпиш и да се тормозиш, потърси помощ. Затова са лекарите, да лекуват, когато някой има проблем.

# 21
Като човек минал това и много други неща от тези"състояния" ти давам съвет,отиди на психиатър.И не слушай разни разбирачи,че си луда щом ще ходиш на психиатър или,че от лекарствата няма да можеш да се грижиш за детето си.Ако не вземеш мерки, и това не искам да прозвучи като заплаха,но нещата наистина могат доста да се влошат.
Аз съм пример за човек минал през натрапливи мисли и съм пила лекарства да тях,еми да ти кажа гледам си детето.
Нещо,което ще ти каже и доктора е,тези мисли не са истина,не ги искаш наистина да се случат и те няма да се случат.Колкото повече се бориш с тях,толкова по -упорити са.Съвет от един от най-добрити психолози в България:Всеки път като дойде лошата мисъл задай въпрос -И какво от това?Да ще ти е гадно и страшно,но с този въпрос "бъгваш" мозъка и му показваш,че въпросната мисъл не те плаши,а именно това им е цаката не тези мисли,да повярваме че не са истински и да не ни плашат.
Всичко ще бъде наред

# 22
Баси ,колко ограничени са хората в България като се спомене психиатър.Не давайте грешни съвети за неща които са си за доктор.Как ще си гледа детето като е на хапчета?Еми , може да се гледа дете, докторите си знаят работата.Как ще иде в психиатрична болница?Еми ,вътре не е чак толкова страшно , болница като болница ,със сестри ,лекари ,санитари и пр .Поне на мен това което пише авторката ми прилича на много тежка депресия, което състояние не е за подценяване и точно заради бебенцето трябва да потърси помощ.Това чуване на гласове и лоши мисли не са шега работа.

# 23
#1 Даже ме е срам да напиша какво точно е в главата ми. Вътрешния глас в главата ми говори гадни неща за семейството ми.. като например клетва. Искам да млъкне да спре но не знам как. Плаках до сега не знам какво се случва. Не съм луда..нямам никакви такива заболявания нито диагнози.. какво се случва може би ми трябва психолог

Не прочетох всички отговори, но ти пиша, за да ти кажа, че веднага трябва да отидеш на лекар. Гласът ще спре, ако започнеш лечение. Явно си преживяла нещо или ти се е натрупало много с времето. Хората не сме роботи. В даден момент психиката и тялото отказват.
Потърси лекар възможно най-скоро и му разкажи всичко. Няма нищо страшно, нито срамно, на всеки може да се случи.

# 24
Хора благодаря за съветите ви, но вие го извъртяхте така че чувам гласове от нищото. Да имам проблем няма спор,
 но въпросът ми е не водите ли и вие диалог в главата си. Този глас имам предвид. Изкачат ми най различни лоши неща свързани с бебето ми но не чувам гласове

# 25
Хора благодаря за съветите ви, но вие го извъртяхте така че чувам гласове от нищото. Да имам проблем няма спор,
 но въпросът ми е не водите ли и вие диалог в главата си. Този глас имам предвид. Изкачат ми най различни лоши неща свързани с бебето ми но не чувам гласове
Обсесивно компулсивно разстройство. Свържете се с психиатър.

# 26
Детелина, не се притеснявай, тези които знаем за какво говориш добре те разбираме.
Не забравяй, че има и други хора с подобни прояви и са избрали да се лекуват.
Мислите са само мисли.
Хиляди на ден, потокът не спира. Понякога тече на няколко нива, а част от тях даже не са наши мисли.
Потърси психиатър.

# 27
От сега те връхлитат притеснения. Дай малко по ведро за сега като леко детето. За в бъдеще още какви ли неща ще ти минават през главата,живота е пълен с хубави и вредни неща. Грижи се и прави каквото трябва за едно здраво и силно бебе. Каквото ще става нека да става,ти няма как да спреш водата да тече надолу и да му промениш посоката нагоре. По спокойно,не ти е нужен психо диспансер

# 28
#28 Поглеждам бебето си и в главата си на ум му желая нещо лошо.. това не мога да спра тези мисли не мога да спра.. аз не желая нищо лошо за детето си моля ви разберете ме правилно.. обичам го много не знам какво си случва. На ум пожелавам нещо лошо за детето си а на глас изричам колко го обичам защото не мога да спра това в ума ми

# 29
Искам когато погледна бебето си да продължавам да то обсипвам с любов и целувки но без тези неща в главата си. Дано това да се случи дано онова да се случи… тези неща не ги мисля и не ги желая аз за детето си моля ви хора какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт