The Ordinarу + DECIEM (Тема № 8)

• 52 563
  • 549
  •   1
Отговори
# 540
Серум за тъмни кръгове изморено лице и финни линии около очите препоръчайте ми моля🙂?
Аз бих заложила на серума с кофеин + Бъфет. Разбира се, може да се прибави и ХК.

# 541
Серум за тъмни кръгове изморено лице и финни линии около очите препоръчайте ми моля🙂?
Аз залагам на Multi-Peptide Eye. И почти винаги го купувам от Дъглас в комплект с бъфета и серума за мигли. Цената е чудесна. Серума за мигли за мен е за боклука, но дори и без него цената си е чудесна.

# 542
Здравейте! Забелязвам, че от ретинолите на ТО няма никакви наличности. Някой да има обяснение защо?

# 543
В нотино има някакви налични

# 544
В нотино има някакви налични

Благодаря. Там не се сетих да погледна, защото все ги купувам от Дъглас.

# 545
Здравейте! Както всяка година и тази има хубаво намаление на сайта на the ordinary. Все още ли пратките идват с UPS или Бг пощи? Благодаря!

# 546
Моята дойде с DHL и то доста бързо. За разлика от Дъглас, които доста ми забавиха поръчката.

# 547
Да, аз съм го ползвала. Забърквах си домашен серум по тази рецепта https://youtu.be/0JXu3_WHM08?si=4T_6UbcrGroM0y-b
Какъв беше ефекта при Вас? Вече не го правите, така ли? Чудя се между този вариант, който посочихте и смесване с ресвератрол и ферулова к-на, пак на марката. Макар да нямам представа как се смесва и по колко?! Някой да го е правил?
Моля за мнения и за серума с аргирелин? Наистина ли има изглаждане на бръчките и дали лепне?
С ресвератрол при мен беше много агресивна комбинация. С EUK-134 го смесвам и е много по-добре. То си има лъжичка, вземам половинка, капвам малко серум на ръката, смесвам и нанасям. Много добре действа, но е агресивна комбинация и понякога ми предизвиква белене.
Аргилеринът не лепне, той е много воднист.

# 548
Здравейте, аз май вървя към окончателно отказване от марката. В крайна сметка си взех витамин Ц на прах и го смесвам с ресвератрол и ферулова к-на. Първо, че става гадна консистенция, стои ми като капчици и пясък на лицето, второ няма попиване и третото най-важното не виждам абсолютно никакъв ефект! Освен че се измъчих с тази гадост, друго не постигнах. Взех си и аргирелин, и тук не видях никакъв ефект, а нямам дълбоки бръчки, по-скоро около очите.
П.П. Мнения за Pycnogenol 5%? Лепкав ли е?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:16 от malinakupina

# 549
Вит. С на прах ползвам след тонер на леко влажно лице и попива веднага. Да, малко пясъчно стои в началото, но като се разнесе, усещането изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт