Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 1 915
  • 46
  •   1
Отговори
# 1
Следващият лайф на ДМ с купон за боя за коса ли щеше да е?

# 2
  • оттам, откъдето започва България
Информация за актуалното dmLIVE предаване
Кога: 17 септември 2025 г. в 18 ч
Тема:  Боядисване на косата - цветове и техники
Гост: Стоян Кунев, стилист на коса, @stoyankunev
Водещ: Ева Кикерезова
Къде: eксклузивно в Моят dm-App
Ето каква изненада Ви очаква по време на dmLIVE :                   

Талони за 10% отстъпка на избрани марки и продукти за коса*

*Всеки зрител, който гледа предаването на 17.09.2025 г. на живо в Моят dm-App, ще получи автоматично в приложението талони за 10% отстъпка на всички продукти на марките Schwarzkopf CREME SUPREME, Schwarzkopf LIVE, Schwarzkopf Perfect Mousse и syoss oleo intense и на Schwarzkopf Palette Пудра за израснали корени Compact ROOT RETOUCH, различни нюанси, syoss Боя за вежди BROW TINT, различни нюанси, syoss Спрей за покритие на корените ROOT RETOUCH, различни нюанси и на бои за коса с марка syoss. Подробна информация за продуктите, участващи в отстъпката, ще откриете в описанието на талоните в Моят dm-App. Талоните ще бъдат валидни 7 дни, считано от старта на предаването. За да използвате талоните, е необходимо да ги активирате предварително в секция Талони. Талоните може да се използват както при онлайн поръчка, така и в dm магазин след сканиране на клиентския номер от приложението на каса. Талоните са еднократни и не се комбинират с други активни талони в Моят dm-App. Зрители, които гледат dmLIVE на запис, не е възможно да получат талони за отстъпка след края на предаването.

# 3
Здравейте. Понеже обсъждахте Пантен , някой има ли впечатления от маслата им за коса - кокосово, арганово.. ? В момента използвам кристали на Престиж .. нищо не правят, а доста ми омазняват косата. Препоръчайте хубаво олио за коса, което не омазнява.

# 4
  • Deutschland
Хубаво олио, което не омазнява е на Langhaarmädchen от ДМ. Имаше го и в България. На Балеа про от серията плекс също.

# 5
Докато изчета всички мнения в предната тема и ми дойде ред да пиша, темата свършила 😀😀
Благодаря за новата тема!
И по същество - Молекулярната серия на Пантен за какъв тип коса е? Пише възстановяване ...
Имам гъста, но с тънък косъм коса, която лесно губи форма и обем и съответно я измивам ежедневно.

# 6
  • София
Нещо талоните много ниски проценти започнаха да дават.

# 7
  • В полите на Пирин планина
Аз харесвам това олио от дрогерийните:

# 8
  • София
Синьото го спрягат за двойник на нощния серум на Керастаз, но аз не видях прилика в състава, честно казано. Само по себе си изглежда окей - букет от масла.

# 9
Благодаря за новата тема 🌷
Явно ще пропусна следващия лайф на ДМ

# 10
Благодаря за новата тема! Purple Heart
За кое "синьо" става дума, че е двойник на Керастас?

# 11
В предишната тема беше препоръчан крема на Микса с урея, аз харесвам серамиди протект:

# 12
Краставичке, този крем в кутията както и лилавия пак в кутия на Микса са супер! Имам в запас по 2 опаковки от всеки, купени изгодно от промоция в Лили.
Обаче червеният в кутия е с минерални масла и го пропускам. Червения с урея, който е в опаковката с помпа няма минерални масла, него го купувам също щедро.

# 13
  • София
Благодаря за новата тема! Purple Heart
За кое "синьо" става дума, че е двойник на Керастас?

Ето за това, Джанис.

Скрит текст:
Aqua / Water, Dimethicone, C13-16 Isoalkane, Niacinamide, Glycerin, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoalkane, Laureth-7, Panthenol, Ascorbyl Glucoside, Butylene Glycol, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hydrolyzed Wheat Protein, Alpha-Isomethyl Ionone, ...

VS

INGREDIENTS: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA OIL/ COCONUT OIL, CEIVL ALCOHOL, CEML ESTERS, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIDECETH-6, ANISE ALCOHOL, DILAURYL THIODIPROPIONATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SCLEROCARVA BIRREA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, LIMONENE, LINALOOL, AMODIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, GARDENIA TAITENSIS FLOWER, ROSA CANINA FLOWER EXTRACT, CETRIMONIUM CHLORIDE, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. Z70036835/1).

# 14
Нещо талоните много ниски проценти започнаха да дават.
На мен напоследък все по 15% ми дават талони, понякога и по 20, но в зависимост от продуктите, ако са по-скъпи, пак ми се струва малко.

Общи условия

Активация на акаунт