Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 15 233
  • 177
  •   2
Отговори
# 1
И аз мерси за новата тема! ✌🏻

Този душ гел на Дав има страхотен плодов аромат. Бях хванала най-голямата опаковка на добра цена в Дм

Следващото което мисля да пробвам е олиото за душ на Ниева

# 2
Благодаря за новата тема!

И аз си харесах душ-олио на нивеа и вече нямам търпение да ходя в ДМ

# 3
Дами, има ли наистина хубава малка (4-6 цвята макс) неутрална палитра в дрогерията? Светъл блестящ цвят с хубав баланс между топло и студено, тъмен матов и 2 по средата примерно. Не следя напоследък и съм поизпуснала нещата, а тъкмо се чудя за такава палитра във високия ценови клас.

Тази не ми се вписва в концепцията, малко е голямка, но от сполучливите на Катрис ли е?

Aura nude изглежда като обещаваща четворка, въпреки че единият нюанс е доста топъл... Четворката на Wibo - същата работа. На МаксФактор гледам някакви четворки, но са доста тъмни.

Какво бихте препоръчали?

# 4
Виж 5-чките на Bell HYPOallergenic, имам 2 от тях и съм супер доволна: меки, пигментирани, лесно се преливат, не се събират.

# 5
  • При децата ми
Препоръчайте измивен гел или пяна за лице? Суха към нормална кожа. Ползвала съм на "Регал", "Билка" - гела с краставица, на "Балеа" пяна за лице, "Биотен" - гел за измиване и др.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 14:06 от Hrispa76

# 6
На измивния гел на CeraVe не съм изневерявала вече 7-8 години. Много нежен е, има вариант и за суха кожа

# 7
  • При децата ми
На измивния гел на CeraVe не съм изневерявала вече 7-8 години. Много нежен е, има вариант и за суха кожа

Ползвала съм и него. При мен не премахваше добре грима.

# 8
  • Deutschland
Препоръчайте измивен гел или пяна за лице? Суха към нормална кожа. Ползвала съм на "Регал", "Билка" - гела с краставица, на "Балеа" пяна за лице.

Биотен или Nature of Agiva препоръчвам. Кожата на лицето ми също е суха към нормална. На Агива обожавам този с розата. На Биотен с хиалурона.

# 9
То трябва да се използва след премахване на грима, просто защото не е предназначен за това. Ако ти трябва нещо за дегримиране, мога да препоръчам продукти от сорта на хидрофилно масло

# 10
Аз си ползвам Авен от години.

# 11
Аз използвам измивния гел на Cien с пилинг частици. Бюджетен е и има добър ефект. Занапред мисля да се насоча към CeraVe

# 12
  • София
И аз съм доволна от CeraVe. Но той не е за премахване на грим. За това трябва дегримиращ продукт.

# 13
Не знам дали е по темата или се отклонявам, но моят съвет е да използвате мицеларна вода и след нея да почиствате с измивен гел

# 14
Препоръчайте измивен гел или пяна за лице? Суха към нормална кожа. Ползвала съм на "Регал", "Билка" - гела с краставица, на "Балеа" пяна за лице.
Измивният гел на Nivea от серията rose touch.

Общи условия

Активация на акаунт