Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 35 991
  • 558
  •   4
Отговори
# 1
  • Стара Загора
За запис продължавам започнатата дискусия в старата тема за интимен гел - глас за Себамед от мен. Много е деликатен и от всички пробвани, този е най-добър откъм усещане. Измива нежно, има съвсем лек и едва доловим аромат.

# 2
Благодаря за темата, аз от години ползвам на Юсерин , често има опаковка от два броя и е доста изгоно.

# 3
Аз съм доволна от розовия на Лактацид, както и от Юсерин. Сега мисля да пробвам и Апивита, много харесвам марката.

# 4
  • София
От повече от 1 г. си купувам Билка с Невен. Страхотен!

# 5
Благодаря на всички за помощта и бързите отговори. ☺️🌹
Ще заложа на един с ментол за дните с МЦ и един класически.
Ще погледна и другите марки.
Този ,който ми беше пратен като мостра ,беше с ментол ,но нежен и се усещаше свежест и лека хладина без да е прекалено. Много ми хареса.
Днес или утре ,ще отида до ДМ и ще си избера.

# 6
Мерси за темата! Чакам да заредят Lifter моливите на Maybelline, видях, че са сложени вече ценовите шини за тях, доста са хвалени и съм набелязала 2-3 цвята, които искам да видя на живо.

# 7
  • Melmak
Здравейте!

Има ли доволни от ултразвуковите четки в дм? Четох добри отзиви, истина ли са?
Не ми е за парите, ако не са хубави ще си купя соникеър. Но ако са хубави, бих пробвала и дм-ските.

# 8
Избрах тези интимни гелове.
Като се двоумях между Елеа и Билка ,но следващият път ,ще взема да пробвам на Билка.
Веднага пробвах този на Елеа ,освежава наистина ,но не ми харесва аромата му на грейпфрут. Искам да е като аромат нещо неутрално или изобщо да не мирише точно на грейпфрут.
На Елеа ,ще ми е ежедневният гел.
На Лактацид антибактериалният ,ще е само за МЦ ,защото ползвам тампони ,а другият ,който е с мента ,ще видим.
Когато искам охлаждане ,ще е той.
Тепърва ,ще пробвам и на Сиен и другите ,които сте ми препоръчали.

# 9
Благодаря за темата. 🌷
Препоръказа тоник за лице?
Да похваля класическото мляко за тяло на Нивея. Бях забравила колко е хидратиращо и приятно усещането след него.

# 10
  • Пеликания
От години ползвам геловете на Билка по препоръка на гинеколога ми и съм доволна. Като най-често е този с невен и понякога го сменям с другия вид с краставица.
Скрит текст:

# 11
Много се двоумях между Елеа и Билка ,но следващият път със сигурност ,ще взема Билка. Привлече ме този с краставица.
Като тинейджър имах такова кремче за лице и такъв тоник ,много ми харесваха и ми харесваше аромата им.

За тоник за лице препоръчвам тези на Балеа. Аз използвам хидратиращият.

# 12
  • София
Благодаря за новата тема! Пожелавам само успешни покупки на всички Flowers Hibiscus

Имам един неотворен на Юсерин, ще го почна тия дни и ще дам и аз отзиви.
Моливите на Мейбълин много наподобяват като текстура новите на Nyx - с почти пластмасова опаковка, много кремообразна текстура, която засъхва после върху устните. И бързо свършват.

Здравейте!

Има ли доволни от ултразвуковите четки в дм? Четох добри отзиви, истина ли са?
Не ми е за парите, ако не са хубави ще си купя соникеър. Но ако са хубави, бих пробвала и дм-ските.

Хубави са. Аз държах да има няколко степени и различни програми и единствената на Филипс, която съответстваше на тези изисквания, стъпваше на близо 400лв.
Взех си ДМ-ската и съм доволна. Ползвам я с глави на Филипс, защото при главите на ДМ не откривам такива за своите нужди.

# 13
  • Melmak
Благодаря 💜

# 14
Много харесвам моливите за устни на Импала. Имам няколко. Все се каня да си направя голяма поръчка от сайта им, но в момента съм натрупала доста и се въздържам.

Общи условия

Активация на акаунт