Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 35 290
  • 551
  •   1
Отговори
# 30
Над средна покривност има и според мен не е за суха кожа.

# 31
  • София
Аз съм с комбинирана кожа към мазна и се чудя да ли ще е подходящ или е по скоро за нормална кожа

# 32
И моята е такава. За лятото ми е мазен, за сега ми е добре.

# 33
Аз пък мисля, че Rich gold е тежък за мазна кожа и я прави още по-мазна. Аз съм с такава и лицето ми с този фон дьо тен направо блести. Задължително трябва да се носи с пудра. Имам половин опаковка още и вече се насилвам да я довърша

# 34
Моята кожа през студените месеци е нормална и ми е добре с него. За лятото става мазна и затова тогава ми идва тежък. Също така зависи от слоя фдт. Затова не го нанасям с друго, освен с пръсти. Не слагам почти никога пудра, защото не ми харесва твърде матово лице, но ако сега сложа на Rich Gold пудра, ще съм като гипсова. Абе, каквото и да обясняваме, всяка с нейните си впечатления и спрямо нейната кожа, с проба си е най-добре.

Момичета, къде в сайта на Лили са цветчетата, че не ги намирам. Искам да ги добавя към поръчка... 🙄

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 14:13 от DiaMia

# 35
За ББ крем последно си взех на Миша лилавия и съм изненадващо доволна. С много суха кожа съм , а този ми стои добре, има приятно покритие и кадифен завършек

# 36
За да видите колко цветчета имате отивате на Профил -> Лоялна програма. А за да ги ползвате, в една от последните стъпки, след избор на адрес, преди начин на плащане:

# 37
На мен много ми харесва ББ крема на Миша в лилавата опаковка, който се води грижа със серум.

# 38
  • Пловдив
На мен много ми харесва ББ крема на Миша в лилавата опаковка, който се води грижа със серум.
+1
Не е много покривен, разнася се добре.

# 39
  • София
Аз също използвам лилавия и съм много доволна. Лека покривност има, но това ми е достатъчно.

# 40
Хм, от последната поръчка защо нямам никакви цветчета? 🙄
Благодаря, Katniss Everdeen! 🌸

# 41
Това са ми отговорили на и-мейл, когато попитах за неначислени цветчета.

"Всички събрани Цветчета, чрез пазаруване в онлайн магазина на Лили Дрогерие, ще бъдат отразени във виртуаната сметка по Вашата карта за лоялност до 14 дни след получаване на вашата пратка."

Случвало се е и след тези 14 дни да не бъдат начислени, писала съм пак и-мейл и ги добавят, просто трябва да се следи преди поръчка колко цветчета са начислени. Аз си правя скрийншот и после проверявам в профила ми.

# 42
Това е полезна информация, дано не ми изскочи от главата и след време пак да питам 😊 Значи нямам цветчета от последните две поръчки. Хайде, втората беше скоро, но и от преди нея пак няма. Ще им пиша. Не че е нещо кой знае колко, ама пък не е честно!

# 43
  • Пловдив
"Всички събрани Цветчета, чрез пазаруване в онлайн магазина на Лили Дрогерие, ще бъдат отразени във виртуаната сметка по Вашата карта за лоялност до 14 дни след получаване на вашата пратка."
Застраховат се в случай, че има връщане Wink.

# 44
Аз съм с комбинирана кожа към мазна и се чудя да ли ще е подходящ или е по скоро за нормална кожа
Аз съм със суха кожа и го чувствам добре в момента, но го смесвам с ББ Миша( червена опаковка) заради цвета. Под тая цялата “мацаница” слагам серум и крем. Пудра не ползвам. Издържа ми до вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт