Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 35 290
  • 551
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм много доволна от интимния гел на Билка. Вече трета опаковка използвам с лавандула.

# 16
Какви ще са купоните на ДМ в следващия лайф и кога ще е той?

# 17
  • оттам, откъдето започва България
Подстрекателки, купих си от Кауфланд интимния гел на Билка с невен, оказа се, че до днес е на промоция 2,99 лв. Smirk

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 19:35 от Ранобудна

# 18
На Дм ел.четки са с програма така ли да разбирам?

# 19
Подстрекателки, купих си от Кауфланд интимния гел на Билка с невен, оказа се, че до днес на промоция 2,99 лв. Smirk
Благодаря ,че сподели.
Ще вардя тогава и аз за намаления.
Пиши когато го пробваш.

# 20
  • София
На Дм ел.четки са с програма така ли да разбирам?
Звуковата четка на Донтодент има няколко програми, да - clean, sensitive, whitening, massagе.

# 21
Какви ще са купоните на ДМ в следващия лайф и кога ще е той?
Лайфът ще е на 2-ри, а талоните ще са на продукти за крака.

# 22
Аз пък не ползвам интимен гел( някой написа, че не може да не се ползва)  точно по препоръка на гинеколози през годините.Нямам и нужда.Само през едната бременност ми бяха предписали:

# 23
Мили дами, моля препоръчайте ми фон дьо тен или бб крем, който да не запушва пори и да е подходящ за кожа с акне, но в същото време да не е матов и изсушаващ, а хидратиращ.

В момента имам СС крема на Лумене, но нещо не ми е окей в самото покритие. Някак е сух ли не знам и аз. Преди ползвах само него, ама сега нещо се е променил. 😁

Приемам препоръки и за такъм крем за лице. Кожата ми беше гладка и чиста, сега нещо е полудяла. Брадичката ми е пълна с пъпки, затворени комедони. В чудо се виждам. 😬

# 24
Аз пък не ползвам интимен гел( някой написа, че не може да не се ползва)  точно по препоръка на гинеколози през годините.Нямам и нужда.Само през едната бременност ми бяха предписали:
И аз до сега никога не съм ползвала интимен гел. И аз мисля ,че е въпрос на избор и усещане и ,че не е задължителен.

# 25
Препоръказа тоник за лице?
Lumene Hella - тук на най-добра цена за 200 мл, тук на най-добра цена за 400 мл. Да допълня, че е млечен, а не бистър като вода.

Благодаря за темата. Flowers Cherry Blossom

# 26
За интимния гел - и аз харесвам този на Bilka, ароматът му е топ. Имат и шампоан с невен, та да си миришат в унисон Joy

Днес си взех това от Лили, но ще го разнося през седмицата. Добре че имаха тестери, че голямо чудене падна. Притеснява ме да не ми дойде тежък, че тогава ще трябва да го смесвам, както процедирам с Миша-та.

И няколко лосиона за тяло, не че очаквам хидратация от Velnea, но да си начеша крастата да пробвам ароматите (Irish Coffee, Caramel Donuts, Raspberry&Sweet Orange и Pineapple).

# 27
Не е тежък Rich Gold, но те съветвам да го нанасяш с ръце. Някак си не седи добре нито с бб, нито с четка. Поне при мен. С ръце е идеален. Днес бях с него и под него тази слънцезащита
Скрит текст:

# 28
Супер, благодаря за мнението. Аз винаги с ръце нанасям, по-лесно ми е да работя с тях и да усещам текстурата.

Дават го 50 фактор, което ми е важно. Не слагам отделна слънцезащита на лицето, щото винаги става кир ефект работата при мен.

# 29
  • София
Бихте ли споделили Rich Gold за какъв тип кожа е и каква е покривнастта му?

Общи условия

Активация на акаунт