Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 49 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Аз съм използвала на Биодерма, Юсерин, Юриаж, Нивеа и Балеа - тома на Юриаж е най-мазно някак. Иначе всичките ги харесвам. 😄
От няколко месеца ползвам на Нюкс душ геловете (750 мл) излизат на добра цена и са много хубави, въпреки че не са олиа.

# 736
Видях, че лимитката на душ гела с праскова на Алверде е наличен и при нас, ще го взема.

# 737
# 738
  • Light of Zartha
Дами, имам проблем - любимото моливче за устни на Лумс в цвят 210 го няма никъде. В лили е изчерпан от няколко седмици. Идея откъде мога да намеря/ поръчам?

# 739
  • София
Дами, имам проблем - любимото моливче за устни на Лумс в цвят 210 го няма никъде. В лили е изчерпан от няколко седмици. Идея откъде мога да намеря/ поръчам?
Мисля, че просто я спират тази серия и са пуснали автоматични. Проверете сред тях дали няма същия цвят.
Аз също си имах любимец и го няма вече Sad Много е тъпо това, но почти всички марки го правят. Тъкмо си харесаш нещо и те го спрат...
П.П Този номер точно, мисля, че стана Тик Ток хит и затова вероятно пръв се е изчерпал.

# 740
  • Light of Zartha
Много благодаря за отговора. Изобщо не подозирах, че ще има автоматични. Навсякъде където проверих, щандовете просто изглеждат празни и зарязани.

# 741
  • София
Много благодаря за отговора. Изобщо не подозирах, че ще има автоматични. Навсякъде където проверих, щандовете просто изглеждат празни и зарязани.
Пуснали са ги вече и предполагам, че ще заредят навсякъде. Лошото е, че няма тестери обаче и няма как да се види цветът.
Моят молив е 205 номер и купих всички налични в близкия магазин Simple Smile Ще проверя все пак и за вашия и ако има, ще ви пиша и мога да ви изпратя Simple Smile

# 742
Момичета, това е старата тема, има линк нагоре към новата, пишете в нея.

Общи условия

Активация на акаунт