Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland
Рано сутринта тествах лосиона за тяло на Алверде с лимон. Купих го само и единствено заради аромата, защото не намерих на друга марка. Попива една идея по-бързо от балейските, оставя кожата мека. Аромат разкошен, но се усеща само докато го нанасям. След това няма никой. Жалко!

# 721
Един по-различен въпрос за олиото на Микса от мен. Дали става хлъзгава банята от него по време на къпане?
Ами то не е мазно и не е точно олио. Като гел е.

# 722
Щом не е олио значи не е и за мен. Аз си търся олио, както казах.

# 723
Те всички олиа са такова нещо, не са олио като както поне аз си представям олио. Rolling Eyes Може и аз да греша нещо, но не са мазни... Дори олиото ми за лице е като гел и се измива с вода без да оставя мазен филм по кожата. Хидрофилно се води и го нанасям на суха кожа, после с малко вода побелява, и става на емулсия.

# 724
Според мен, все пак косистенцията им е малко по-различна, леко са мазни, но определено не оставят неприятен филм върху кожата

# 725
Да, но ако не пише олио на него си е ... гел, ама малко по-рядък от тези за миене на чинии като консистенция. Просто е прозрачно, а не кремообразно като душ геловете.
Може и да не съм права, просто обяснявам как аз го виждам.

# 726
Да, аз за това си питах за олио - олио😄 балеата най-ми се доближава до това и това на нивеа.

# 727
  • София
На мен всички ми миришат странно.
Освен това на Юсерин.

# 728
На Тесори олиото мирише на парфюм, на някакъв арабски аромат

# 729
И него не харесвам как мирише. Много съм капризна на аромати... И плодови не харесвам. Затова си накупих Nivea, да ми мирише на чисто и на сапун. И онзи душ гел на Балеа с лимон.
Отваряйте приложението, започва след малко. Тоя път няма да го проспя! 😆

# 730
  • София
И аз не ги харесвам олиата на Тезори. Хем видях и избирах половин час и като с изкъпах, пак тази миризма, която не ми допада.

Това ли? Трябва да го помириша

# 731
На мен всички ми миришат странно.
Освен това на Юсерин.
На мен това пък ми има много странна специфична миризма,  изобщо не ми харесва. Сестра ми само него използва и изобщо не искам да се доближавам до него 😆. Другите изброени от вас не знам как миришат, аз не използвам, но това на Юсерин изобщо не ми харесва. Говоря за прозрачно шише с червена помпа и олио с оранжев цвят.

Тези дни забелязах, че на повечето слънцезащити в дрогерията пише, да не се излага на слънце човек в часовете от 12-16 примерно. Как да го тълкувам това като нещо формално или слаб продукт?

# 732
По-скоро като предупреждение, че по това време слънцето е много опасно. Колкото и да е качественна слънцезащитата, въздействието на лъчите е все още доста агресивно

# 733
  • Пловдив
Има нови талони в приложението.

# 734
  • София
Отскоро имам измивното олио на Нивеа.
Харесва ми определено! ☺

Общи условия

Активация на акаунт