Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 52 144
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Азара, хубави ли са олиа на Ниева и Балеа? Аз в момента ползвам на Tesori, но бих искала да пробвам и на други марки

# 706
Ами хидратират ми добре. Много рядко вече ползвам душ гел, за да не ми изсушават излишно кожата.

# 707
И аз се чувствам една идея по-добре с душ олио. Ще ги видя в ДМ, като имам път към дрогерията

# 708
Ще пробвам и аз душ олиото на Нивеа, не знаех, че има.
Олиото на Балеа изобщо не ми хареса и ми мирише на гранясало.

# 709
Ще пробвам и аз душ олиото на Нивеа, не знаех, че има.
Олиото на Балеа изобщо не ми хареса и ми мирише на гранясало.
Взех втора опаковка от душ олиото на Балея, понеже първата която пробвах ухаеше на тоалетните в основното училище от едно време. Реших, че може би е кофти партида - ами и второто закупено олио също СМЪРДИ на обществена тоалетна.

# 710
Нямам такива наблюдения, да смърди. Ползвам вече 3-та опаковка сега, за мен е приятно. Предпочитам хидратация пред парфюмирани душ гелове.
Просто не е с типичните плодови и напарфюмирани миризми.
Преди два месеца по грешка взех някакъв summer edition, душ гел, миришеше ми на вино🤣 нищо лятно не усетих освен вкиснато грозде.

# 711
Душ олио използвам на Микса от 100 години, чудесно е. Оранжевата опаковка, който се води за бебета.

Момичета, назад в темата имаше питане за самобръсначка, която да е бюджетна. Приятелка ми препоръча ето тази:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-samobrasnachka-fantastique … 066447610000.html

Има и допълнителни глави, които са ето тези:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-rezervni-nozhcheta-fantast … 066447703825.html

# 712
  • София
Да, доста я препоръчват и в темата.
Само за мен ли обаче не е бюджетна. Grinning
Може би защото не ползвам бръсненето като перманентен метод, но така би излизала още по- скъпа, ми се струва, защото ще се амортизира по- бързо.

# 713
  • София
Подкрепям за олиото на Микса! Страхотно е. Аз съм с доста суха кожа и когато го ползвам дори нямам нужда от лосион. Супер икономично е освен това, а и често го пускат на промоция Simple Smile
Това също е хубаво и опаковката е по-удобна при пътуване примерно. Като аромат също не е зле. Този оранжевият в началото не ми допадаше как мирише, но после му свикнах и сега си го харесвам Heart
https://shop.lillydrogerie.bg/kozha-za-kosa-i-tjalo-250ml

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 22:59 от ShokolaDkaa

# 714
Мога и тяхно да пробвам, ако ми го покажете.
От крема за тяло съм доволна обаче крема за лице с ниацинамид.. много ми харесва, не ми омазнява, добре хидратира, озарява леко и ненатрапчиво.. но ми прави страшен кир ефект.. Sad трябва да го ползвам само и единствено него, а навън да излизам с крем, който съдържа ниацинамид и да не сложа слънцезащита ми е гадно😃

# 715
Това е олиото. Т.е. това олио в оранжева бутилка съм ползвала аз и накрая къпех кучето с него, че нямаше свършване. На мен не ми харесва и особено не ми харесва ароматът му.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 05:45 от DiaMia

# 716
# 717
За мен олиото на Микса е задължително вкъщи. Не изсушава кожата, има хубав и деликатен аромат и е икономичен.

# 718
Един по-различен въпрос за олиото на Микса от мен. Дали става хлъзгава банята от него по време на къпане?

# 719
Не съм забелязала такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт