Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 35 289
  • 551
  •   1
Отговори
# 45
Може ли някой да ми каже на Лактацид класичският интимнен гел с оранжево как мирише?
Или и той е като останалите почти без аромат?
Нали си бях купила два на Лактацид и един на Елеа на който ароматът изобщо не ми допадна (с мирис на грейпфрут).
Не можах да го изтърпя и по мнения тук на съфорумки си купих на Билка с невен.
Отново греда с аромата. Мирише ми на техният крем за ръце с грозде. Силен аромат ,който не ми допада.
Явно трябва да се насоча изцяло към интимните гелове на Лактацид.
А някой може ли да ми каже на Сиен пак ли са със силен аромат?
За да не хвърлям повече пари на вятъра.
И да си знам да се ориентирам само към Лактацид ако другите гелове са пак със силни аромати.

# 46
Не мога да определя точно на какво мирише, може би на чисто. В никакъв случай не е натрапчива миризма.

# 47
На хубав сапун мирише, ароматът не е силен.

# 48
Чудесно! Значи Лактацид е моята марка за интимни гелове.
По същият начин BioNike миришеше на чисто и нежно без да е натрапчиво.
По скоро клони към почти без мирис.
Зеленият на Лактацид и антибактериалният почти не миришат.
Съвсем слабо на чисто. Перфектни.
Явно тях ,ще купувам.

# 49
Аз използвам интимният гел без аромат на Сиен и съм доволна, води се sensitive, карам по много време с него, не ми предизвиква дискомфорт, както някой други. Има и такъв с аромат, но не знам как мирише.

# 50
Jessa също са без аромат

# 51
  • Пловдив
Интимният гел от Лидл ползвам и аз от години и нямам оплаквания. Ароматът му е съвсем лек, цената - без аналог.
Напомням за лайфа на dm днес от 18 ч. - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/dmlive

# 52
На мен много ми харесва аромата на синия Лактацид, който се води антибактериален. Даже съм влюбена в него и ми се искаше да имах душ гел или шампоан с такъв аромат Grinning

# 53
На мен много ми харесва аромата на синия Лактацид, който се води антибактериален. Даже съм влюбена в него и ми се искаше да имах душ гел или шампоан с такъв аромат Grinning
За този ли става въпрос?

Този съм си го купила заедно със зеленият ,който има мента и е с охлаждащ ефект.
Но този на снимката антибактериалният още не съм го пробвала.

# 54
Да, за този става въпрос.

# 55
Няма да ползвам талона от лайфа на ДМ. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще го изпратя.

# 56
В предната тема някой беше похвалил пинсета на Солинген.. може ли снимка? Имам от онази черната, която всички хвалят, но вече не е същата както преди, нищо не хваща..  Купих си нова и отново нищо не прави, не знам.. явно са я развалили.

# 57
Пробвайте в магазина пинсетата (от черните от левчето), така правя аз, някои наистина не хващат.

# 58
Привет на всички пишещи тук аз да питам-Може ли човек, който
НЕ ползва приложението на DM да ползва отстъпка рожденик и как става това?

# 59
Не може да го ползва. Талонът за отстъпка се получава в профила в деня на рождения ден.

Общи условия

Активация на акаунт