Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Преди нали правеха отстъпка на касата, какъв е проблемът и сега са е така, дори да нямаш приложението?

# 61
Вече не важи това, само с талон от приложението, който сканират  след като го активираш.

# 62
  • София
Ще има уикенд на корейски продукти в Лили. 30% намаление на всичко ненамалено корейско.

# 63
Проверете им цените и в други сайтове, че в Лили са си скъпички корейските неща.

# 64
  • София
Аз си поднових околоочния на Оржена. И в Дъглас е намален, ама една идея по- скъп.

# 65
В barecare според мен са най-изгодни корейските продукти. Дебна промоции, хваща и допълнително код, винаги има и подарък шийт маска.

# 66
Купих този крем за крака и съм доста доволна. Попива лесно и бързо, и си усещам кожата по-хидратирана.

По принцип, краката са ми доста сухи, до степен да ме сърбят от изсушаване. Правила съм изследвания за гъбички, не е това.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 22:33 от Фея Таралежка

# 67
Вижте си щитовидните хормони, инсулин и кръвна захар.

# 68
На скорошни изследвания - захарта е в нормата, щитовидните - и те, въпреки че не са точно в златната среда.
Но при бременността ми преди време, при обременяването с глюкоза, се установиха наченки на инсулинова резистентност (за бременността, направо си ме писаха с гестационвн диабет), така че предполагам е от това.

# 69
Хубаво е да видите видите инсулин и да направите гликиран хемоглобин, Хома индекс, а в едун момент и натоварване с глюкоза, за да знаете как да подходите занапред.Дано всичко е наред.Аз имам сходни проблеми, затова знам.❤
Извинявам се за отклонението.

# 70
Хубаво е да видите видите инсулин и да направите гликиран хемоглобин, Хома индекс, а в едун момент и натоварване с глюкоза, за да знаете как да подходите занапред.Дано всичко е наред.Аз имам сходни проблеми, затова знам.❤
Извинявам се за отклонението.
Благодаря Ви за съветите, определено ще проведа и тези изследвания.

# 71
Може ли да споделите мнения за чадърите Ultra mini?

# 72
Аз се чудя последната седмица в България за много богати ли ни имат...
Вижте само

# 73
Ехааа, искам при теб да пазарувам 😁

# 74
  • Melmak
Благодаря за препоръката за ултразвуковата четка за зъби на ДМ. Купих я и вече я ползвам. Удобна е, като цяло ми харесва. Отчитам като минус зареждането при първо ползване 16 ч. Върнах се преди 15 години, когато като си купехме нов телефон го зареждахме по половин ден, защото батериите не бяха литиево-йонни.

Общи условия

Активация на акаунт