Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Кое масло препоръчвате?

Сега тествам това масло и много добре премахва грима. Единствен минус - малко може да е дискомфортен за очи. Първо затоплям олиото между дланите (със сухи ръце), после го нанасям върху лицето (също сухо). След хубави масажни движения го отмивам с вода.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-pochistvasht-balsam-za-lit … 066447216059.html

# 31
И аз съм с него, вече няколко месеца и е икономично, само да отбележа да затваряте хубаво очите🤣 аз пак ги разтърквам и мнооого добре се справя със спирала и водоустойчив молив, сенки, но понякога не си затварям хубаво очите и ми щипе леко. 😆
Даже мисля, че бих си го взела пак и след време.

# 32
В тази връзка, наскоро загледах техния ББ крем с 50-ти фактор, та сега с талона се чудя дали да не се възползвам.
Някой пробвал ли го е вече, мисля че е нов продукт.
Средна покривност, клоняща към слаба. Това откъм цвят. Много лъсвам с него и задължително слагам матираща пудра. В жегите трябва да се занимавам го подновявам върху челото, пигментните петна винаги там ми се появяват.

# 33
А доволни ли сте от фдт на enough (по-специално питам за рич голд)? Него съм набелязала отдавна, като гледам цена-количество и колко го хвалят добре ми звучи.
Те са три вида де, аз не знам кой е по-подходящ, със смесена кожа съм, влече ме идеята за рич голд заради озаряващия ефект, който обещава.
И не знам и кой цвят е за мен..

# 34
В Lilly има тестери на Rich Gold. Купувам го когато е на -30%. Доволна съм, но не е за жегите, и моята кожа е смесена.

# 35
Много съм доволна от ББ на Миша в лилавата опаковка. Харча го много.

# 36
Червената Missha и Rich Gold са много подобни за мен и не ми пасват добре в жегата, за разлика от лилавата – тя стои доста приятно на кожата в топло време. Аз съм с мазна кожа.

# 37
  • Бургас
Ето от този рол он останах много доволна.

# 38
И аз го харесвам затова купувам от тази серия сапун за ръце и душ гел

# 39
  • Бургас
Сапун не съм вземала, но душ гел, шампоан да.
И другите им рол он-и съм използвала, но този ми стана фаворит. Разкошен е!

# 40
  • Deutschland
Ароматът траен ли е? Аз по принцип Фа купувам и Рексона, но винаги търся нещо ново.

# 41
  • Бургас
Да, аз го усещам. Вечер след баня слагам, на сутринта усещам аромата.

# 42
  • при моите деца .....
Да се запиша в темата...
От нея разбрах за един продукт, от който съм много доволна.

# 43
  • Somewhere far away
Препоръчайте ми гребен за създаване на път, с това което имам е много трудно да не кажа невъзможно, рядко ползвам гребен или четка изобщо - разрезвам с пръсти докато съм с маска или балсам- с ръце също не е добра опция.  Гледах вчера в дм разни, има такъв с игла което не е подходящо защото ще нарани скалпа, имаше и някакви за тупиране ,което също не е подходящо, има и най-евтините които са пластмасови , а аз не искам пластмасов.

# 44
И аз трудно се ограничавам с покупките. Особено декоративна козметика. Сега съм се надъхала да поизразходя някои неща, преди да купя нови. Спирала, фон дьо тен, пудра.

Общи условия

Активация на акаунт