Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 56 909
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Препоръчайте ми гребен за създаване на път, с това което имам е много трудно да не кажа невъзможно, рядко ползвам гребен или четка изобщо - разрезвам с пръсти докато съм с маска или балсам- с ръце също не е добра опция.  Гледах вчера в дм разни, има такъв с игла което не е подходящо защото ще нарани скалпа, имаше и някакви за тупиране ,което също не е подходящо, има и най-евтините които са пластмасови , а аз не искам пластмасов.
С ей такова знам, че правят. Виждала съм да плетат плитки и с металния накрайник на онзи гребен в средата разделят. Не се наранява ако нежно минаваш между космите, а не да дереш по скалпа..

Този месец си поръчах комплект на к18 и от зоя къна и още едни неща (ММ ми отпусна малко, вика поръчай си до сто лв🤣). По принцип нямаше, ама щом е щедър, нека😆

# 46
Препоръчайте ми гребен за създаване на път, с това което имам е много трудно да не кажа невъзможно, рядко ползвам гребен или четка изобщо - разрезвам с пръсти докато съм с маска или балсам- с ръце също не е добра опция.  Гледах вчера в дм разни, има такъв с игла което не е подходящо защото ще нарани скалпа, имаше и някакви за тупиране ,което също не е подходящо, има и най-евтините които са пластмасови , а аз не искам пластмасов.

Не разбрах особено, искате да си направите път докато сте с мокра коса в банята, или как?
За път, се използва малко гребенче с остра дръжка. Ако е метална, не наранява скалпа, но има такива и с пластмасова, също ще свърши работа. За мен най-лесно е с четката за боя и обикновена четка за коса.

# 47
  • Somewhere far away
Не. казвам че нямам такъв гребен и искам да си купя, но тези на които попадам все не ми харесват. няма да е на мокра коса, просто уточних аз какво правя и как процедирам- правенето на път обаче ми е проблем.

# 48
Ооо от няколко месеца и аз практикувам въздържание, защото съм зарината. Като ме изкушава нещо, отварям да видя с какво разполагам и ми минава 😄
Миналата седмица за първи път в живота си изхабих гланц. Просто свърши и хвърлих опаковката. Чувствах се едновременно странно и горда от себе си 😂

# 49
Направо трябва да си направим отделна тема да се надъхваме взаимно да хабим запасите. 😃
Аз пак съм си харесала руж..

# 50
Ооо от няколко месеца и аз практикувам въздържание, защото съм зарината. Като ме изкушава нещо, отварям да видя с какво разполагам и ми минава 😄
Миналата седмица за първи път в живота си изхабих гланц. Просто свърши и хвърлих опаковката. Чувствах се едновременно странно и горда от себе си 😂

Сравнително от скоро, се замислям дали имам друг такъв продукт за изхабяване преди да купя нов 😀 Смея да кажа, че в 80% от времето работи. Друууугите 20 обачееее 🥲

# 51
и да ви питам как се сдържате с покупките?

Мисля си как имам достатъчно продукти и нямам място за нови Joy
Въпреки че съм си харесала няколко нови продукта и скоро ще дойде и техния ред

# 52
Момичета, онзи ден ползвах тази слънцезащита и изгорях много зле на рамената. Карахме колелата в града, не е като да сме се пекли на плажа Sweat Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtitno-mlyako … 066447077360.html
Имате ли отзиви и вие? Може да не съм сложила достатъчно...

# 53
  • София
От поне 10 години ползвам слънцезащитното мляко Сън денс, но с фактор 30 и не бих го сменила с никое друго. И аз, и дъщеря ми сме много бели, нямаме навик да подновяваме и само с него не изгаряме (освен разбира се ако много прекалим със слънцето). Но с него и не почерняваме, което за нас е ок.

# 54
Момичета, онзи ден ползвах тази слънцезащита и изгорях много зле на рамената. Карахме колелата в града, не е като да сме се пекли на плажа Sweat Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-slantsezashtitno-mlyako … 066447077360.html
Имате ли отзиви и вие? Може да не съм сложила достатъчно...
От тази защита по начало не съм доволна. Ползвам на Isdin последните години, на лицето центела. Нямат грешка

# 55
Момичета, на Елизабет Арден белия или зелен чай по ви допада?

# 56
  • Бургас
Иска ми се да кажа,че съм се запасила с продукти,... но не!
Имам си само тези, които използвам в момента и най-много 1, ако ми е почти свършил!
Иначе продукти, които харесвам и искам да имам са много,но средства за тях - не!

# 57
Днес бях в един от изгодните магазини като Ивис, минавах оттам и реших да вляза, но без да се изкушавам с излишни неща. Харесах много неща, разбира се, но си взех едно единствено нещо - Дав с краставица, 250 мл. за 6.50. Изгодна цена е и реших, че така и така е нещо, от което съм изхабила десетки опаковки, няма да ми е излишно.

# 58
  • Стара Загора
Момичета, на Елизабет Арден белия или зелен чай по ви допада?

На мен лично белия в пъти повече ми харесва.
Но си е въпрос на вкус. Пробвайте и двата, и преценете. В ДМ преди имаше тестери.

# 59
Белият чай ми допада повече, а при мен е и доста траен за такъв вид парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт