Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ползвали ли сте желетата на Гарниер за лице? Ако да, как ви струва, доволни ли сте или предпочитате кремовете?

# 61
Още един глас за Белия чай. В жегите се държи много добре. Е, не е толкова траен, колкото би ми се искало, но си го нося с кеф.

# 62
Ползвали ли сте желетата на Гарниер за лице? Ако да, как ви струва, доволни ли сте или предпочитате кремовете?

Ползвах ги веднъж и ми харесаха, но после си взех едно гелоподобно на Биотен и от тогава, само него купувам.

# 63
Здравейте с какво си мажете тялото след душ? Търся нещо което да няма горчив вкус, че.. всеки лосион или спрей си горчи, все пак не са за ядене. Бебешкото олио дали е добър вариант за мазане?

# 64
Ама вие ближете ли се? 🤣🤣🤣🤣 защо знаете вкуса им?

# 65
Здравейте с какво си мажете тялото след душ? Търся нещо което да няма горчив вкус, че.. всеки лосион или спрей си горчи, все пак не са за ядене. Бебешкото олио дали е добър вариант за мазане?

с боди бътър от масла, попива добре и става доста мека кожата
Лосионите на Лъш също са с негорчив вкус, но са една идея по-скъпички

# 66
Catrice shine bomb гланцовете като винил инк на мейбълин ли са?
Или просто плътен гланц?
Лепнат ли, пренасят ли се или са дълготрайни? Някой ако може да ми каже. Не съм ги пробвала, попадна ми клип в тик ток.

# 67
  • Mediterraneo
Момичета, на Елизабет Арден белия или зелен чай по ви допада?

Лично на мен белия. Имам го, дъщеря ми и тя го ползва и харесва. Зеления го пробвах, ама съвсем пък никаква трайност нямаше на китката ми.

# 68
  • Пловдив
Темата на другия лайф на dm

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 20:05 от sunflower

# 69
  • София
Catrice shine bomb гланцовете като винил инк на мейбълин ли са?
Или просто плътен гланц?
Лепнат ли, пренасят ли се или са дълготрайни? Някой ако може да ми каже. Не съм ги пробвала, попадна ми клип в тик ток.
Не са никак лоши за цената си. Те са като лак и имат блясък в началото. Малко лепнат, но не колкото Мейбълин. Иначе цветовете са хубави, но ме дразни, че малко си променя цвета по-късно и остава нещо като стейн. Дълготрайни са, но трансферират доста.
Аз имам цвят 020 - много е хубав, ежедневен. Но по-хубави са за мен новите лакове на Лореал. Писах за тях в темата за червилата Wear Lipstick

# 70
Онзи ден бях в DM и видях, че има някакъв изглаждащ спрей за коса на Balea. Някой пробвал ли го е?

# 71
  • Deutschland
Ако сте купили този серум за ръце на Балеа, изхвърлете го. Изтеглят го от пазара. Според компанията не може да се изключи вероятността продуктът да е микробиологично замърсен и да съдържа дрождите Candida parapsilosis  . Това е установено по време на вътрешен контрол.

# 72
# 73
Не мога да кажа кои лосиони горчат, защото не съм опитвала нито един. Grinning Но използвам на Микса от години и съм доволна, попиват бързо, деликатни аромати и хидратират добре.

# 74
  • Deutschland
Онзи ден бях в DM и видях, че има някакъв изглаждащ спрей за коса на Balea. Някой пробвал ли го е?

Аз съм доволна от този на Ив Роше. Купуван е от верига Аромати в Сандански. За Балеа не знам за кой точно става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт