Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 57 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ще се радвам някой ако може да препоръча крем за ръце от дрогерията , наподобяващ този на Rituals ? Бързо съхнещ, без лепкав филм.

# 76
Присъединявам се към въпроса на paranoir. Ако може да има и фактор крема за ръце би било страхотно.

# 77
  • Deutschland
Обожавам Палмолив от както се помня сигурно. Това е вид, който не съм виждала. От паралелния внос е, 500 мл. Май ще ходя утре на пазар

# 78
  • Бургас
За този парфюм ли говорите?

Аууу,Палмолива изглежда много вкусен!

# 79
О, Боже, аз през цялото време си мисля верно за чайове😆😆😆😆😆😆😆😆

# 80
Karzz, да.
Азара, то и аз така съм го написала, какво друго да си помисли човек 😄

# 81
  • Бургас
Не съм го имала, но ще го подуша в следващото ми ходене до ДМ.
Благодаря!

# 82
Мисля да си взема серуми, трябва ми вир ц, ниацинамид и азелаинова.
Досега ползвах ниацинамид на скинциклопедия и бях ок. Мисля веднъж инофарм взех.
Чудя се за балейските серуми? Някой ползва ли техните продукти, тонерите и тн.
Или към коя марка да се насоча от по-бюджетните?
Ординари? От тях си харесах няколко продукта, но не съм пробвала нищо тяхно, не са от най-бюджетните, но не са и от високия клас.

# 83
Бихте ли ми препоръчали хубава слънцезащита за тяло, която да е с хубав състав и на всичкото отгоре да не цапа дрехите. Благодаря!😃😃😃

# 84
Аз ползвам азелаиновата киселина на The Ordinary, само че е флуид, не серум. Доволна съм, поизбистри ми тена на лицето, но не се справи с няколко по-упорити петна.
Витамин Ц на Ревокс ми допадна много, но в един момент като че ли кожата ми привикна с него. Сега взех техния Anti dark spot серум, ще видим как ще ми се отрази.
Ниацинамит като серум отдавна не ползвам, как ли не го слагах, страшен кир ефект ми правеше.

# 85
Бихте ли ми препоръчали хубава слънцезащита за тяло, която да е с хубав състав и на всичкото отгоре да не цапа дрехите. Благодаря!😃😃😃
Напоследък ползвам Sun dance, на ДМ слънцезащитата. Доволна съм, мисля, че и съставът не е зле. За децата пак ползвам тяхната детска серия. Даже днес заредих, понеже имаше талон за намаление.

# 86
Ниацинамида на мен не ми прави кир но само на скинциклопедия и инофарм съм ползвала. Обаче примерно на микса крема с ниацинамид ми прави страшен кир дори само него да сложа камо ли слънцезащита или грим, изглеждаше ужасно и май ще го хвърлям.
Иначе като се нанесе е много приятен, с лек озаряващ ефект.
На серум никога не съм имала кир. Сигурно си е до кожа..
иначе толкова ми хареса идеята за озаряващ крем..

Охх, сега отворих душ олиото на балеа, което имах от няколко месеца. Значи, според мен нещо е сменено в състава - едно, че е по-тъмно кехлибарено сякаш и тази миризма не беше такава по мой спомен. И все пак.. много добре ми хидратира. Не се пени, то не му е това идеята.
Все пак ако не мога да понеса миризмата ще го изразходя и ще си взема пак на Нивеа. Но определено този тип продукти са ми любими.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 23:34 от Азара.

# 87
  • Пловдив
Да напомня:

# 88
Аз използвах азелаинова киселина на Revox и останах много доволна. По консистенция е като крем, но се води като емулсия, и аз я използвах вместо серум. Това беше част от нощната ми рутина.

През деня (сутрин) използвах ниацинамид на Revolution. Като цяло, в комбинация тези продукти се справяха много добре - кожата ми беше много чиста и озарена. Обаче не ми достигаше хидратация, така че трябва да си избереш много добър крем за лице.

# 89
А щипка ли по лицето, че като ползвах скинорен и го ползвах само на пъпки, защото ако слагах на цяло лице ми щипеще и сърбеше.

Общи условия

Активация на акаунт