Нови придобивки в гардероба - 74

• 60 669
  • 335
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в Новата тема -74та!

Приятно пазаруване! Flowers Hibiscus

Нови придобивки в гардероба - 73

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 11:05 от kopche

# 1

Скрит текст:

# 2
# 3

Скрит текст:

Тему

# 4
  • Шоплука
Манго, пролетната им колекция

# 5
само, че моята е със сиви метални буквички.

# 6
  • Някъде там
Дънки petite Bershka

Взех го за дъщеря ми и останах очарована от кройката и материята (памук и модал с малко ликра). Стои страхотно! Единствената ми забележка са гумените надписи, които изискват повече внимание при пране.

Бял

Черен

Освен потниците, взех и този часовник Fossil Neutra (модел ES5219) от Trendyol. Буквално излезе без пари, а след като го проверих, се оказа напълно оригинален. Много съм доволна от покупката!

И последно – тези гривнички с кръстчета за мен и мъжа ми. Подарък са ни от много специален човек и са ни супер сантиментални. Много са фини и стоят супер нежно, без да натрапват.

# 7
Благодаря за темата! 🤗

Пола.

Панталон.

Два шала.

И две чанти, но тях ги показах в съответната тема.

# 8
# 9
Дънки petite Bershka

Взех го за дъщеря ми и останах очарована от кройката и материята (памук и модал с малко ликра). Стои страхотно! Единствената ми забележка са гумените надписи, които изискват повече внимание при пране.

Бял

Черен

Освен потниците, взех и този часовник Fossil Neutra (модел ES5219) от Trendyol. Буквално излезе без пари, а след като го проверих, се оказа напълно оригинален. Много съм доволна от покупката!

И последно – тези гривнички с кръстчета за мен и мъжа ми. Подарък са ни от много специален човек и са ни супер сантиментални. Много са фини и стоят супер нежно, без да натрапват.

Здравейте! Кръстчетата на гривните злато ли са? И ако да, знаете ли откъде са закупени?
И за да не е спам, едни очила за мен:

# 10
  • Някъде там
Slaveq1, гривничките са с 14-каратово злато, поръчани са от сайта на sevenhills.

# 11
# 12
  • Sofia

Балеринки от Беста, много са удобни.

# 13
# 14
Едни червени обувчици:

И една чанта за пътуване:

Общи условия

Активация на акаунт