Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата. И аз препоръчвам олио за премахване на грим и след това пяна или гел.

# 16
  • оттам, откъдето започва България
Hrispa76 , не е свързано с много финанси, 2,99 лв. струва, пробвай това тоалетно мляко от Кауфланд за почистване на грим, въобще не дразни очите:

Скрит текст:

Измивният гел - после.

# 17
  • София
Аз ползвам от много години CeraVe и се запасявам с него постоянно. Последният път при пътуване обаче, не го бях взела и купих от Лили на Велнеа с алое вера и съм много приятно изненадана. Създава ми усещането за много чиста кожа, без да е опъната и пресушена. Използвам винаги мицеларна вода преди това.

# 18
Препоръчайте измивен гел или пяна за лице? Суха към нормална кожа. Ползвала съм на "Регал", "Билка" - гела с краставица, на "Балеа" пяна за лице.
Измивният гел на Nivea от серията rose touch.
Аз ползвам на Скинциклопедия с ХК гела, много ми е лек и нежен, не ми пресушава, Обичам и розовия, ама сега го избягвам.

За пяна - може би на Хималая някоя..
Аз не съм много фенка на пяната, не ми измиват добре, евентуално само сутрин бих ползвала.. въпреки, че сутрин не ползвам измивни или много рядко..

Включвам се и с въпросче : знаем ли някоя спирала ама с блясъчки 😀 но не тази сребристата sky high ами например черна и блестяща😃  каква муха ми влезе в главата сега..
и да ви питам как се сдържате с покупките?
Аз май имам някакъв проблем.. нонстоп гледам разни гримове и козметики, направо вече излиза извън контрол.
Този месец реших да не взимам нищо, тъй като имам достатъчно неща, пък и не съм много паралийка сега, викам ще си спестя някой лев. Да де, ама постоянно гледам нещо. Я грижа за кожата, я грим.  И накрая като взема пари ще правя бум в магазина🤣

# 19
  • на дъното
Препоръчайте измивен гел или пяна за лице? Суха към нормална кожа. Ползвала съм на "Регал", "Билка" - гела с краставица, на "Балеа" пяна за лице.
Биотен 👍

# 20
и да ви питам как се сдържате с покупките?
Аз май имам някакъв проблем.. нонстоп гледам разни гримове и козметики, направо вече излиза извън контрол.
Този месец реших да не взимам нищо, тъй като имам достатъчно неща, пък и не съм много паралийка сега, викам ще си спестя някой лев. Да де, ама постоянно гледам нещо. Я грижа за кожата, я грим.  И накрая като взема пари ще правя бум в магазина🤣

Много, ама много трудно. Най-често слагам всичко импулсивно в количката, а точно преди да направя поръчката се питам: наистина ли ми трябва това сега? Понякога помага. 😂 Този месец, например, още не съм си купила нищо от козметиката. Само един слънцезащитен крем за тяло и още един SPF стик — само защото даваха плажна чанта като подарък при покупка на два продукта.

# 21
  • София
Преди да намеря тази тема си се въздържах от покупки без проблем. Сега ми е невъзможно. Simple Smile
Използвам измивната пяна на Хималая от години и много ми харесва, но не съм сигурна, че е подходяща за суха кожа. Зимата ползвах за разнообразие гела на Балеа, но щом се затопли и започнах да лъщя, се върнах на Хималая и положението е много по-добро.

# 22
Цитат
Аз ползвам на Скинциклопедия с ХК гела, много ми е лек и нежен, не ми пресушава, Обичам и розовия, ама сега го избягвам.

И аз потвърждавам. Много е приятен гелът на Скинклопедия - много нежно измива. Единствено бих искала да се разпенва една идея повече, но далеч не ми пречи и се е случвало повече от веднъж да вляза напосоки в Лили и да си грабна него, когато някак съм пропуснала да си поръчам измивен гел онлайн.

Виж 5-чките на Bell HYPOallergenic, имам 2 от тях и съм супер доволна: меки, пигментирани, лесно се преливат, не се събират.

О, благодаря, дори не се бях сетила за тази марка. Изглеждат много приятно, ще ги видя още тези дни! Simple Smile)

# 23
  • Сливен
В приложението на ДМ има 20%отстъпка на Бел до 25.06

# 24
В приложението на ДМ има 20%отстъпка на Бел до 25.06

В тази връзка, наскоро загледах техния ББ крем с 50-ти фактор, та сега с талона се чудя дали да не се възползвам.
Някой пробвал ли го е вече, мисля че е нов продукт.

# 25
За разпенването - аз ползвам нежна четка и с нея се разпенва. По принцип точно това казват, че е добре на Нетолкова разпенващите се гелове за лице са добре, защото :
https://vm.tiktok.com/ZNdAsuBy1/

# 26
За да се въздържам от покупки съм се зарекла да зануля всичко отворено, преди да купя ново. Да видим ще се получи ли.

# 27
  • При децата ми
То трябва да се използва след премахване на грима, просто защото не е предназначен за това. Ако ти трябва нещо за дегримиране, мога да препоръчам продукти от сорта на хидрофилно масло

Кое масло препоръчвате?

# 28
Това се пробвам и аз, за козметика за лице става за момента, обаче за грим ми е малко трудно🤣
Въпреки, че на някои продукти им изтича срока и поне не ми е гузно като ги хвърлям. 😀

# 29
Всяка празна и изхвърлена опаковка броя за постижение. Joy

Общи условия

Активация на акаунт