Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 1 934
  • 46
  •   3
Отговори
# 15
Това масло от плекс серията съм го купувала още зимата, чак сега го отворих и е супер. По нищо не се различава от профи маслата на Лореал, които ползвам. Не е икономично, но пък на тази цена е все тая.

# 16
The Catcher in the Rye, благодаря ти! Purple Heart
От доста време му се каня на този нощен серум, май ще изчакам някоя промоция и ще го взема.

Маслото, за което е писала Фрау на Langhaarmädchen е наистина чудесно. За голямо съжаление вече продукти на марката в България почти не се намират. Доизразходвам една опаковка от него и имам една в запас, но после няма откъде да си взема. Другото, което е хубаво от дрогерията е Extraordinary oil на Елсев, оригиналния вариант.

# 17
  • Deutschland
Имах малко работа по центъра 😉

# 18
Фрау, заредили ли са календарите при вас? В ТикТок гледам клипчета, че са ги пуснали вече по магазините (не в БГ).

# 19
  • Deutschland
В ДМ не знам, не съм влизала. Снощи щях, но не остана време. Ще проверя тия дни.

# 20
Здравейте дами, може ли да препоръчате нещо против стрии, ползвали ли сте продукт, от който сте доволни?

# 21
Това масло от плекс серията съм го купувала още зимата, чак сега го отворих и е супер. По нищо не се различава от профи маслата на Лореал, които ползвам. Не е икономично, но пък на тази цена е все тая.

Кое е маслото? Синьото на Лореал не съм го виждала тук, за жалост някои серии въобще не стигат до Бг

# 22
  • Deutschland
Синьото на Лореал, ако е нощния серум, съм го виждала в България още миналата година. Това е Плекс олиото

# 23
  • София
Здравейте. Понеже обсъждахте Пантен , някой има ли впечатления от маслата им за коса - кокосово, арганово.. ? В момента използвам кристали на Престиж .. нищо не правят, а доста ми омазняват косата. Препоръчайте хубаво олио за коса, което не омазнява.
Аз имам кокосовото и е доста тежко. Късно видях, че пише, че е за къдрава коса (а аз не съм с такава). Не го препоръчвам за права и фина коса. Съвсем минимално количество я прави сплескана и мазна.
Това на Балеа грам не ми хареса на мен и го подарих. От ДМ съм доволна единствено от това https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hask-regenerirashto-olio-s-argan … p71164029855.html

# 24
  • София
И мен ме изкушава синьото на Лореал, но подозирам, че пак ще стане като с бронзъра и може би ще се придържам към това, което си ползвам. То е доста икономично така или иначе.

Хваля този душ гел, доста гъст и със силен аромат. Не можах да устоя и го прибавих към немалката си колекция от душ гелове.

# 25
  • Deutschland
Синият серум на Лореал ухае невероятно. Само заради аромата го бях купила. Искам такъв парфюм.
У нас се е появил този крем за тяло, вероятно детето го е купило. Тествах одеве на ръцете, попива добре, но ухае много силно на рози.

# 26
  • София
Да, име кремове и от другите серии. Просто имам толкова неща за измазване, че се отказах да взема и крем.

Не ми правиш услуга, посочвайки аромата на синьото Лореалско Joy

# 27
Някой използва ли азелаиновата киселина? Чудя се дали да не взема на Ревокс, в приложението на Дм само на тази марка виждам, че има. Някъде гледах, че била много хубава за кожата и май искам да почна да ползвам

# 28
Аз това имам, помага да си държа пигментните петна по челото под контрол. Ама за тях и витамин С ползвам, и крем, и реално не знам от кое е най-голямата полза.

# 29

Кое е маслото? Синьото на Лореал не съм го виждала тук, за жалост някои серии въобще не стигат до Бг
Много съм зле, не било на Лореал. Ето това ползвам, имам и жълтото. Хубави са, но плекса не е много по-различен.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт