ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 452
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Варненска клюкарка
Жалко, че  Хазал пак е пропушила.

На мен пък ми липсва че Селин Дион вече не прави такава красива музика като озвучаващата видеото. В тоя случай кавърът на Селин е по-чувствен от оригинала на Барбара Стрейзънд...
Не харесвам Трима братя, три сестри.

# 721
Тия рускини:joy:
Прави са две безделнички , които ги издържат мъжете им. Едната е омъжена , другата ще чака.
Слава богу няма сила , която да накара любимеца да направи нещо , което не желае!

Новите снимки от яхтата и за кво са я накичила с тия бижута да видим подаръците от ашкъма ли?

нарочно нема да го скрия Animal Monkey FaceJoy

фотошоп от феновете на чифтето . Любов ли е да я Опишеш !

После ще дописвам поста .... има видео от сета със Салих Бадемджи и Шифанур Гюл

Ето го видеото , бандити я гонят . Салих ще е от гаднярите . Ако не бяха написали, че е той нямаше да го позная с тази визия.
Щом изпълзяват такива неща ще ни пуснат  тийзър и рекламната кампания зовееее
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456259340%2Fa3f80025fb046 … pl_wall_-58199741

Стори от режисьора с надпис "най- доброто занимание между сетовете".
Малката сладурка е неговата племеница

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 19:14 от femmi2

# 722

Покрай тази снимка на Хазал, която не мога да се сетя от периода на ЗП ли е или АФК, реших да сложа и друго Heart

Не спирах да ѝ се радвам колко е малка и нежна 🧚

# 723

ФЕМИ* за твоя радост в неделя следобед
 - Дуда с рогА
Joy Joy

https://www.instagram.com/p/CeVKBA8KUra/?hl=bg*

# 724
Софииии , неделно шоу ни прави Дуда с рогатЪ:joy:
Време е ашкъмчето да хареса нещо, което си заслужава. Ще се пръсна от кеф да и сложи истински рогА.
Ко го питаш него и той не знае кво прай толкоз време с нея ? Навик,  удобство и секс.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 19:22 от femmi2

# 725
  • Варненска клюкарка
Наистина е много нежна Хазал❤ Сега чертите и се изостриха, а раменете и от толкова спортове бая се разшириха...
Марги, аз май тази снимка не съм я виждала! Гледам и стилистката или гардеробиерката, но лицето и не ми е познато, а Хазал изглежда като от АФК. Но пък и времето от последните серии на ЗП до началото на АФК е само  към 3 месеца... Да видим какво ще каже Профа.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 18:14 от Беллора

# 726

Търкалям сЪ Joy Сори , не е хубаво така да се подиграва човек  ша търпи.....
Този който го е правил е с въобръжение. Дявол си е отиват й рогата Imp
Божкеее , какво прави ашкъма с колежките много е Огнен ефекта от гифа.  

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1533448722763350017?cxt= … WgoCwmaTf88cqAAAA
Стори от Нурана . Тия двете събориха кануто , шаманката нерде се чекне там

Purple HeartHeart Eyes
Sparkling HeartSparkling Heart
Любов безкрайна ! Двамата са цяла Вселена!

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 21:38 от femmi2

# 727
Да позапълним оставащото пространство, пък баджаначката да пуска тема когато има готовност...

Скрит текст:

Бел, чудех се и аз снимката откога е Thinking
Можеше и да не изпадам в подробности, но сърце не трае Joy
Взех я от темата на Киво, следя открай време. Та видях я там и по -логично да е от времето на ЗП, но пък от друга страна повече ми заприлича да е по времето на АФК. Те си приличат двете героини - в края на ЗП и началото на АФК и трудно да се прецени.

# 728
Обаче, Киво млад и хубав, Хазал още по-млада и хубава, ама някак не си отиват физически като двойка. С Ча са като правени един за друг, а с Бурак си отиват но точно за ролите на Филиз и Баръш/Саваш.

# 729
Ехаааа , красотичката ми Heart EyesGreen Heart
SleepingYellow HeartRelaxed

Green Heart

Цитат
Турски журналисти заснеха репортаж за празнуването на рождения ден на Селин Шекерджи, на което присъстваха нейните близки приятели Хазал Кая и Енис Аракън. Както каза Хазал, сега тя чака началото на снимките на втория сезон на сериала "Полунощ в хотел Пера Палас". Все още няма планове за лятна ваканция.

Колко е нежна и красива Хазал на репортажа и гифката . Този нейн глас Heart Eyes Любезна с журналистите .
Кокчето и отива , още по сладка е Heart EyesYellow Heart

# 730
Обаче, Киво млад и хубав, Хазал още по-млада и хубава, ама някак не си отиват физически като двойка. С Ча са като правени един за друг, а с Бурак си отиват но точно за ролите на Филиз и Баръш/Саваш.

Оф, този Киво хич, ама хич не го харесвам. Няма сериал, в който да е играл и да съм му станала фен. Последният мини сериал за Netflix го изгледах и харесах, но само заради жанра и историята. Хазал я харесвам навсякъде. Бурак го харесах и затова изгледах всичките му сериали и филми. Много е добър, има талант, чар и харизма. Заради него и  Хандето харесах.  Преди малко приключих "Почукай на вратата ми" с Керем Бюрсин. Беше забавно да го изгледам.

# 731
Дени, разсмя ме.
Заради Бурак си харесала Ханде, сега ако кажеш пък, че покрай Ханде си харесала Керем, списъка ще стане дълъг 😜
Харесах си ги аз Ханде и Керем ей така, без да съм ги гледала преди. Без да обичам романтични комедии. Случи се спонтанно. Завладяха ме с химията помежду си.
Пък и във времето когато открих сериала имах много, много силна нужда от нещо разтоварващо.
Откакто разбрах, че сериала започва скоро в България имаше период всяка сутрин с кафето превключвам на БТВ Лейди и чакам рекламата. По няколко минути гледах от Ранобудната птичка. Е, не дочаках.🤣 Тук във форума я видях въпросната реклама. И така приключих с Птичката.
След един изгледан ромком стигам до извода, че не съм готова за следващ 🙃

Хазал през различни периоди с различни партньори си подхожда.
С Киво в ЗП си личеше възрастовата разлика както и трябваше за нуждите на сценария, с Бурак в НИ имат много фенове, с Арас също ако не друго поне бяха сладки. А с Ча са ми тихата лудост Revolving Hearts

Да сложа пак една дозичка
Скрит текст:

# 732
Дени, разсмя ме.
Заради Бурак си харесала Ханде, сега ако кажеш пък, че покрай Ханде си харесала Керем, списъка ще стане дълъг 😜

Ами какво да отговоря не знам, но след всеки изгледан сериал започвам да търся нещо ново с някой от играещите главна роля. Наистина заради Бурак се загледах в тази Ханде. Даже във врата я хареса повече. Керем също ми направи впечатление, че чак писах в неговата тема. Ще изгледам още нещо негово и после ще реша дали го харесвам като цяло или само някоя роля.

Обаче започнах да се притеснявам за психическото си здраве с тези сериали. Направо не мога да се позная като се захласна по някой сериал. Гледам и повтарям сцени като луда. Освен това обичам всичко да стига до края и при такива готови, преведени и свършили сериали съвсем откачам. Като започна от първи та чак до последен епизод не ставам от компа. Ежедневието ми минава докато гледам, всичко останало го правя механично и набързо. Това съвсем не е наред, но ми харесва Joy Демек, луда съм, но се кефя Joy

# 733
Заповядайте в новата тема - морско цветна и нежна

# 734

Да запълним тази, не ми се ще в новата тема да размятам до болка познатите стари неща...
Когато има с какво да се включа ще ви намеря и там Kissing Heart Kissing Heart

Юбилейна се пада като съберем с тези в архива. Не са маргаритки, но да сложа поне други китки Tada

Общи условия

Активация на акаунт