ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 467
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

Когато вечер сънувам

Аз бях влюбен
 и бях самотен.
Прекосих толкова много мили,
за да намеря дом,
 онова малко място
вътре в мен,
което никога не съм мислил,
че ще може да контролира всичко
и сега прекарвам всичкото си време
с онзи,
който ме кара да се чувствам така,
както тя го направи.
Защото се чувствам жив единствено
когато вечер сънувам,
дори и да осъзнавам, че тя не е истинска,
всичко е наред,
защото се чувствам жив единствено
когато вечер сънувам,
всяко нейно движение
задържа моя поглед
и аз и се отдавам.

Има толкова много неща, които искам да кажа,
но аз ще съм готов, когато
подходящият момент дойде.
Но аз никога не осъзнах,
че най-доброто за мен
е по време на нощта,
тя открехна сърцето ми
и го освободи
и сега прекарвам всичкото си време
с онзи,
както тя го направи.

когато вечер сънувам,
всичко е наред.
когато вечер сънувам,
всяко нейно движение
задържа моя поглед
и аз и се отдавам.

И сега аз прекарвам всичкото си време
с онзи,
както тя го направи.

когато вечер сънувам,
всичко е наред.
когато вечер сънувам,
всяко нейно движение
задържа моя поглед
и аз и се отдавам.

Marc Anthony

Видеото наистина е много хубаво, песента е подбрана перфектно и текста направо изгаря всичко вътре в теб.
Не мога да си обясня, как е възможно да има стотици хиляди видеа посветени на Чаатай и Хазал. Дори не са на Емир и Фериха, като герои от легендарен сериал. Това са видеа точно на личностите, хората Чаатай и Хазал.
Ако преди десетина години е било разбираемо защо се правят, към днешна дата няма обяснение. Въпреки това, милиони фенове продължават да творят дигитално творчество с лицата, ролите, ежедневието на двамата.
Не знам дали има друга подобна двойка, която години наред феновете да обичат толкова много и при всякакви обстоятелства. Направо е невероятно Heart

Не се оплаквам, харесват ми всички видеа и колажи, но не мога да не се чудя на този феномен...

# 481
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Христос воскресе!

Радвам се, че Чачко изпълзя от мъглата.

# 482
Христос воскресе!
Бъдете здрави, следвайте мечтите си, обичайте и бъдете обичани!

Дени, това което те учудва според мен е отговора на феновете на нелепия край на Фемирската любов и чисто новата история представена  като продължение, заличаващо дори спомена за тази любов. Това е отговорът на феновете. Фемирите дадоха визуален образ на любовта с лицата и погледите си и феновете не спират да почитат най-силното, най-градивното чувство в нашата цивилизация - любовта.

# 483

Една много хубава снимка от снежната сватба на Емир и Фериха.
Споделилите я казват, че е напълно нова за феновете и никога не е споделяна.
Не знам дали е такава, но няма и значение, много е хубава. Направо е като картичка Heart Eyes
......отговора на феновете на нелепия край на Фемирската любов и чисто новата история представена  като продължение, заличаващо дори спомена за тази любов. Това е отговорът на феновете. Фемирите дадоха визуален образ на любовта с лицата и погледите си и феновете не спират да почитат най-силното, най-градивното чувство в нашата цивилизация - любовта.

Според мен, дори и финалът да беше желания от всички, Femir никога нямаше да бъдат забравени.
Фемирите дадоха визуален образ на любовта с лицата и погледите си и феновете не спират да почитат най-силното, най-градивното чувство в нашата цивилизация - любовта. - така добре си го описала, всяка дума е на мястото си, любовта е отговорът на всички въпроси.

Is there a world more Beautiful than the Love of this couple??!!! Femir Forever 💘💘😍😍🥰🥰
Има ли свят по-красив от любовта на тази двойка??!!! Фемир завинаги 💘💘😍😍🥰🥰

Алпер Балджи каза: „Призовахме ви да обединим Изтока и Запада! Много съм щастлив да те видя."

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 19:00 от DeniAra

# 484
Ах ,колко хубаво сте го описали за феномена.
За визията му феновете пишат че е на Баръш , Яман , виждат профила и на Емир. Никой от нас не го харесва, като Яман освен в началото смея да твърдя, че за визията в Шивача е нерде по добре и хубав. Запазил е форма и в лице не е подпухнал.
Усмивката му е естествена, красива, чаровна и нежна.
Само да не го заливосват прекалено. Искам разчупени прически мъжки. Новата фотосесия ще е готина.
За кое ли списание ще е за някое ,което не е снимал или ?

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 09:10 от femmi2

# 485

Една много хубава снимка от снежната сватба на Емир и Фериха.
Споделилите я казват, че е напълно нова за феновете и никога не е споделяна.
Не знам дали е такава, но няма и значение, много е хубава.
...
Не е нова, а позабравена стара, но наистина не е важно. Беше хубаво да си я припомним Revolving Hearts

Продължават да творят феновете - колажи, видеа, желание не им липсва отново да видят Ча и Хазал в общ проект...
Изгледах обаче това по-горе и само мога да се радвам, че са ги събрали във възможно най-правилния момент. Младите Ча и Хазал, заедно и поотделно са наслада за очите, пък и предвид факта, че са неопитни (най-вече той) по онова време се справиха повече от добре. Не се забравя тази химия 🔥

Наде, ходим къде ходим пак тук се връщаме. Зарадвах се да те видя Hug

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 23:25 от Margarita N.

# 486
Официалният акаунт на блу тв пусна снимки със Семих Атеш.  Повечето сме ги виждали има със син костюм, която е нова. Не си спомням да са я споделяли досега.
Разчитам на някой да я сложи, че съм през телефона.

Марги , това е повече от химия при тях. Няма обяснение какво направиха тия келеши и още повече Чаатай, който за сефте стъпва на снимачна площадка.
Те не са го гласили и за главен но флуидите който излъчват двамата с Хазал се усещат във въздуха. Nature Fire Фенките полудяха по красавеца и така....Камерата го обича и бързо свикна . Хазал е помагала. Държи на нея. Една от малкото колежки с които се виждат в реала. Като говори за Хазал и я гледа  се появява руменина на бузките.Blush Така е когато му правят и комплименти. Хората по света винаги ще Обичат Фемир и ХазЧаг и поотделно и заедно.
Не спират  акцийте за тях и надеждата да ги гледат отново заедно.Hands Pray
Сега  и двамата са в НФ се коментира, че се надяват НФ да ги събере и ОГМ.  Може и филм не сериал. Блогъри са намеквали затова.
Дали са техни желания защото и те искат да ги гледат отново или има  нещо повече.
След като събраха Киво и Берен Саат след толкова време и феновете не вярваха и за нашите има надежда.
Сценарият е завършен.
Берен с новата визия е като кукла.

Който може си го може!
Новата в Шивача е неопитна и от нея зависи да използва този голям шанс с този проект и главен актьор.Таланта си е дар от Бога и красотата.
Марги , гледаш ли още Присъда ? Да не са развалили сериала както често сценаристите правят.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:29 от femmi2

# 487

Можем ли да кажем за Семих Атеш: „Ако имаше Instagram по това време, той щеше да е инфлуенсър“. 💙

# 488
Кой инфлуенсър Семих Атеш ? Колкото и Чаатай е такъв в 21 век. Joy
В тая епоха няма ИГ.
Ако имаше Семих можеше да ползва за реклама на проектите си.
Ех ,ако стане социален като преди ще е голяма крачка.
Като заговорихме за това Озанчо ще играе социален феномен  в новият си проект по канал Д.
Ще бъде мъжки Пеликан. 
Дидкооо дръж се джанъм и Сърма ще пише сценария.
Партньорката е Ужас!
Ще ме откаже да гледам.Head Band
Берак Тюзантач ще играе негова мениджърка и сигурно ще се завърти ашк. Летен сериал.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 20:00 от femmi2

# 489
Тази споменатата Берак Т. в предпоследното ти изречение, Феми, "шезлонговата" ли беше 🤣

За Присъда - имам много да наваксвам. Докъдето съм стигнала историята е все още заплетена и интересна, но просто се усетих в един момент, че започна да ме натоварва. Пък и при тази продължителност на епизодите, какъвто и сериал да е ще ме отегчи Rolling Eyes Освен, че трудно търпя на турски открай време мрънкам и за това, че са два часа и нагоре...
Присъда си заслужава, живот и здраве да е ще го догледам.

# 490
Направо с майка си все едно тихо Феми че съм я тежка депресия буквално мислех че няма по голямо дъно...
На Берак и викахме Кашкавал 😂
Иначе иде хубава фотосесия 👌
Заглавието просто....
Не ми се говори как да се държа?
То не стигат разни Пеликани че го ожениха за Светата Троица Сера и Бахар и нямаме отърване сега и с лелки ми играе
Лошото е че Берак е на 37 ама мяса на 55 а на Озан кой ще му даде 32 г и то до нея баш?

Марги, Яргъ е сериал който просто те сецва не съм крейзи но го мисля.

Както и да е

# 491
Nature Fire
Атееееш , Огън ! Феновете правят колажи, като агент Бонд .
Агент Сарп Stuck Out Tongue Winking Eye

Дидкоооо ще се утешаваме и прежалим заради Ози.  
Нерде им е акъла на Ози мениджърката му и продуцента който е избирал Берак. Сърма Янак да пише лятно дизи...  
Защо не съберат ОзХаз и без това нищо не изживяха като герой и зрителите ги искаме. Такива болка съм ми двамата. Broken Heart   
Хазал какъв ли проект е харесала ?

Добре е  мускули желая.
Усмивката му е искрена и естествена . Лицето не е обрасъл засега.  

Топли очи ,поглед и устниии.  Сексапил !:kiss:

Не знам дали е рейта в държава в която го излъчват или е  старо.

рейта на ЗП в Перу.
Цитат
В Перу приключи излъчването на сериала "Забранена любов".
Финалната сцена на легендарната турска драма премина с рекорден рейтинг от 7,8 за телевизионни предавания в тази страна. Сериалът се превърна в абсолютен лидер в боксофиса.

ново - щракнали са Хазал и Селин в кафене .
Нон стоп заедно.
Няма лошо да са близки , повече и от Мишо се вижда с нея.  Онзи ден Селин  беше с Фико като се учеше да язди. Бавачката е с тях. Замислям се дали не  е подкокорасала  Хазал да напусне ЕА агенцията.
С Гинчо работиха добре след Пера Палас дръпна много напред.
репортажа
https://twitter.com/selinliklifc/status/1518593766277496833?cxt= … WgoC-0YG_kJMqAAAA

ново -  Хазалка , Джансу Тасун и Джейда Дювенджи.

Фемирски клип с дует на Рафет.

ти си голяма част от младостта ми
ти си мисълта на младостта ми , какво ли непреживяхме заедно.
Като книга от роман.
В мига в който си отиваш отчаяна ставам.
https://www.vbox7.com/play:5f6502fc2a

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:56 от femmi2

# 492
Пак затихнахме......
Хазал е активна и разчитаме на нея.
Кога Чачи ще иде пак в Грузия благотворително и зарадва. Ще чакаме отново да му видим очите. Фотосесията ко я пуснат преди проекта пак добре.
Салих Бадемджи е последвал Чаатай , Джем Карджъ и Шифанур Гюл.
Ча е последвал засега само режисьора на проекта. Салих ще е злодеят. Той е годеник на Есвет. Ще са Огън в тандем Чачи и Салих.Nature Fire
 Фандома е доволен от мъжкия каст.
Като снимат сезони наведнъж няма да ги пуснат един след друг предполагам. Зависи от НФ.

Марги , слуша ли песента от фемирското клипче в поста ми. Рядко слушаш турско  мисля това ще ти хареса. Балада е и гласовете са хубави.
Heartbeat

По хавлия мокричък Sleeping

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:02 от femmi2

# 493
Феми, срам ме е да си призная, но само като чух, че видеото е озвучено с турска песен и го спрях. Не, че не слушам изобщо, но наистина е рядко и ако съм в настроение за такава музика 🙃😅
Не свикнах със звученето на езика...

Исках да сложа нещо за теб, но като взех да ровя не мога да избера 🤣 Често съм си служила с ножицата навремето...
ФЕмир, само Емир, престаравала съм се направо. 🤣
Това ми е сред любимите, и ти си падаше по Емко 2¾ предполагам ще ти хареса.

На тази снимка от архивите на Бел съм се разтопила

И нали не един стих им посветих, Мамата ги помни, да си ги припомня щуротиите и аз🤣
Това е било по времето на Защитника, кога излязоха първите сетови снимки.

Чачо пак сдоби се с тЕло,
няма вид на мекотело...
Желанието на феновете се сбъдна-
в един позабравен период се завърна hahaha
Чудим се по снимките Емко ли е, или Хакан,
никакви съмнения относно Аман.
Подмладен, красив и самоуверен,
повече отвсякога наперен Crazy
А карлсонската походка го издава,
че завижда на всеки, който го познава tooth
Явно работата му се нрави,
на лицето му е изписано, че харесва това което прави. :Heart Eyes:
Как ли още не се е чуло за забежка
с таз влюбчива нова колежка tooth
Е, човекът пак е в новините
и в на хората устите Crazy
Усилено обсъждат го, че щял да влиза
да правят втори сезон на Ичерде в пандиза tooth
С тоз профил на престъпник, който му се обрисува,
можеше да преустанови посещенията на Ла бума,
да се залости вкъщи и по тоз начин да стачкува tooth

Необичайни форми на протести срещам,
вероятно затова за Чачо се присещам hahaha

Емотиконите са от старата версия, на няколко места ги оправих, но на други ме домързя и не се виждат...

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 23:14 от Margarita N.

# 494
Баджаначке ,  първата любов и тиха лудост ръжда не хваща . Дори да залитнем по други не е така силно. При мен е така  при теб се  случи.
Грасияс за Емко.Heart Eyes Мъж та дрънка !   Фера бележка не му остави. Душевната рана не зараства лесно. Broken Heart

Ако имаш мърдащ този кадър го донеси . Любим ми е как слиза от колата:gift_heart: и с този цвят тениска .

Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз съм писала стихове , не съм ги запазила.
Марги , Чачослав това и прави протестира и се е затворил никъде  не излиза. Дуда няма такава власт над него.  
Не иска да е в на хората устата . Хобито си вече не показва  с рибите.
За Плашилото си върна естественият вид красив.  Показах го на съфорумки и мнението е че е подмладен ,свеж и Отслабнал.  

Няма да се разсърдиш като сложа и това . Ах, как искам да запраши за Америка .  Мрънкам затова да смени средата и направи международен проект . Нито каки и
пиявици няма да го спрат и задържат. Само да пожелае и света е негов. Ще му е по добре така и ще срещне други. Живота е низ от срещи и раздели . Да си правиш планове не се знае какво ще стане.  

Що наистина в родината остана
и не избърза със заминаването отвъд океана newsm78
Някоя кака ли го задържа Thinking
или към строг режим се придържа hahaha
Явната близост с Хазал едва ли е случайна
става дума за мисия тайна Mr. Green
Дали се готви за нов персонаж newsm78
някой по-охранен типаж tooth
Ако е така, Хазалче ще удари рамо,
Чачо ще тренира с виличка само.....
Е, при една такава диета,
ще има нужда Мишока да налива питиета hahaha