👕Нови придобивки в гардероба - 65

• 147 343
  • 702
  •   1
Отговори
# 240
Може ли линк към банските? Много са свежи и готини!
Да, заповядайте
https://www.zappy.bg/collections/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA% … nt=39856838443044

# 241
  • Някъде по Дунава
Pink Dress, първият модел шарения, има ли подплънки на горнището, както и жълтото горнище?

# 242
Pink Dress, първият модел шарения, има ли подплънки на горнището, както и жълтото горнище?
Не знам, Guinness, мисля че не. Като ги получа ще ти пиша. Ако има допълнително push-up подплънки и на мен няма да ми вършат работа.

Банските са в мен и смея да кажа, че са отлични като цветове и кройка. Нямат висящи конци или изкривени шевове. Да, с меки подплънки са, които могат да се махат. Като размер на бюста съм 75С и си взех S размер. Горнищата са на ръба, по специално в чашката,но пък долната част са ми идеални, едва ли ще могат да се вземат различни размери от горна и долна част. Целият бански ми е малко широк в торса, но не е болка за умиране.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:20 от Pink Dress

# 243
  • София
Чакам тази чантичка Simple Smile

# 244
  • София

В очакване на лятото. 😍

# 245
Много е красива от къде е?

В очакване на лятото. 😍

# 246
# 247
  • София
Пенелопе, чантата е поръчана от една страничка във Фейсбук, Vintage House Boutique. Имаха публикация преди време с подобна чанта. Питах дали могат да ми изработят същата. Знам, че е шита и бродирана в ателието.

# 248
  • Някъде там
От физически магазин гр Плевен.
Естествена кожа и стелка,много меки и удобни.

# 249
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Bogg Bag в цвят Apple green
Тези чанти са изключително популярни в нашата част на Флорида.Миналата година никъде ги нямаше в магазините предполагам покрай Ковид и намаленото производство на стока във всички сфери.
Тези които ги препродаваха,искаха по $300(иначе струват $110 за големият размер).Изключително много ментета в измислени сайтове и нямаше как - или плащаш тройна цена или купуваш менте.Другата опция беше да се включиш в "waiting list" в официалният им сайт,и въпреки че съм записана от края на 2020-та,все още не са ми писали за цвета и размера,който пожелах.
Та,най накрая преди няколко дни моя приятелка ги е видяла в бутик и ми прати съобщение дали да ми купи.
След година и половина чакане на перфектната чанта за басейни и плаж,вече е в ръцете ми.Има и водоустойчиви покети,които се закрепват за дупките на чантата,в които се слагат телефони,пари,ключове и тн.

На тази снимка от интернет си личи размера.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 21:06 от Adoralova

# 250
Зимата си почти отиде, но аз си поръчах едни боти Rolling Eyes

Ще ги помисля обаче, че съм с широк крак и малко теснеят.

# 251
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сетих се нещо да допълня по темата. Докато ми е пред очите.

Преди няколко дни показах в темата линк/снимка на дисплей за обеци.
Пристигна и съм много доволна от качеството.Пак е китайско,но не е паянтово боклуче,за което се опасявах. Марката е Bielebbi (поръчани от американския амазон).
Има капацитет от 80 дупки,тоест 40 чифта обеци,място за гривнички.

Има много модели на органайзери,кой от кой по-хубав,но за този поне мога да гарантирам,че е здрав и качествено направен.

# 252
# 253
# 254

Панталон, тениска и диадема от Резървд

Общи условия

Активация на акаунт