Октомврийчето расте,иска вече и пюренце да яде-тема 3

• 31 869
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Гледам Росен под лупа и сравнявам с баткото ,за да мога при първи индикации за проблем да реагирам и потърся помощ. Мисля че съм ви казвала,че големият ми е от спектъра и мъжът ми забеляза проблемите още около първата му годинка докато на мен ми трябваше повече време и упорствах вместо навреме да почнем терапии.Е почнахме на 2 годинки и успяхме да наваксаме,днес почти не му личи,но си я има диагнозата и цял живот ще си я носи.
И отчет от вчерашната консултация-вече е 72 см(+4) и 9.380 кг(+0.500гр.).Малко е наддал,но пък доста е дръпнал на ръст.

# 631
Елислава, сигурна съм, че всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover
Удобно ли е да споделиш какви са били тези първи признаци при баткото? Мислех, че на по-късна възраст от годинка се забелязват подобни неща.
При нас захранването върви доста бавно и без особен интерес, но и аз не бързам за никъде. В темата се успокоих, че не сме само ние така. Grinning

# 632
Здравейте, мамчета! Искам да ви питам за АМ. Кое е най-хубаво с най-изчистен състав и тн.? Моля дайте препоръки 🤗

# 633
Здравейте.
Имате ли впечатления от подложките aeromoov?

# 634
Тъкмо и аз ги гледах и ще се радвам на мнения Simple Smile

Здравейте.
Имате ли впечатления от подложките aeromoov?

# 635
Доста интересно, не бях чела за тези подложки. Мненията във форума, които прочетох в други теми са положителни. Синът ми много се поти, особено в столчето, въпреки че климатика е на мах. За Ирина не мога да кажа, не сме пътували с нея дълго. Гледам че са 50-60 лв и може да се ползват и за количка. Мисля да почетат още тези дни за мнения ви да отида да ги видя в магазин.
Bubamara, Аптамил е съвместим с кърмене или поне така казват. Тьопфер също не са лоши. Сега реших да пробвам бебелан, Елислава беше писала, че е без палмова мазнина. Но аз давам само в кашата на Ирина. Но ако е за заместване на кърмене, трябва да опиташ, за да разбереш дали ще го хареса.
Баткото категорично отказа да пие АМ и си заспиваше без да яде. Сега от Ирина не мога да се откача. Вечер, ако се събуди и не съм там, настава истерия. Мисля другата седмица да махам закуската и след известно време и вечерята. Да видим дали това ще ми даде малко свобода. Ама и тя е в оня период, в който ако не види мама, значи е изчезнала за винаги.

# 636
Gergana5, засега и аз търся основно за приготвяне на разни неща с мляко, но и защото ние често излизаме вечер без децата и искам да има нещо вкъщи, ако се случи да се събуди и да ме няма. Взех една готова доза Аптамил, но като прочетох състава и се изплаших. Ще пробвам и Тьопфер да пък да видим. Може би сухата смеска се различава от готовото в шише, но много химично ми се видя.

# 637
  • София/Севлиево
Елислава, сигурна съм, че всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover
Удобно ли е да споделиш какви са били тези първи признаци при баткото? Мислех, че на по-късна възраст от годинка се забелязват подобни неща.
При нас захранването върви доста бавно и без особен интерес, но и аз не бързам за никъде. В темата се успокоих, че не сме само ние така. Grinning

Ами не сочеше с пръст,не правеше боц,не си играеше с играчки(освен да върти гуми на колички),не се обръщаше като го викаш по име,не дъвчеше храната(сигурно има и друго,но вече и аз не помня).

АМ аз ползвам на Бебелан-вътре няма соя и палмово масло и като че ли ми се вижда най-доброто.

# 638
  • au bout du monde
Ползвах на Аптамих, но смених на Нан. Смятам че състава му е ок.

# 639
На мен и от двата консултанта по кърмене, с които минах няколко мъчни процеса, ми беше препоръчано козе АМ на Holle. Единият е от България, другият от Норвегия и не се познават, та в този ред на мисли се доверих на препоръката.

Тъкмо влизах да питам дали някой може да ме ориентира за подложка, подходяща за лятна количка, че вчера малката беше само по къса рокличка и памперс, но я изтормози жегата, беше потна нон-стоп и през 30-40 мин преообличах. Сега ще хвърля око на това гореспоменатото 👀🤭

# 640
  • София/Севлиево
Добро утро и щастлив понеделник Simple Smile

# 641
Прекрасен 💗
Добро утро и щастлив понеделник Simple Smile

# 642
ЕЛи , страхотен е Росен!!!

# 643
Ели, много е готин малкия. Ей сега ще наредим момите да избирате снаха.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
Поздрави от Изабела!
От вчера я записах на кухня...успеха ни е нулев за сега...страшен зор с тая храна..май ще я кърмя до първи клас🤪😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт