На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 963
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
а после за навръщане от одрин къде можем да си направим тестове може ли да ми кажете

# 166
  • Варна
Зависи колко време мислите да стоите там. Може със същия тест, с който сте влезли в Турция, после да влезете и в България.
Прочетете първи пост и малко от темата и ще си отговорите на повечето въпроси.

# 167
  • Пловдив
Направо ви се възхищавам на търпението Simple Smile

# 168
4 дена ще сме там - на отиване мислим с бърз антигенен тест, а той важи само 48 часа
затова питам за на връщане къде в одрин можем да си направим тестове
благодаря за търпението и отговора

# 169
  • Русе
4 дена ще сме там - на отиване мислим с бърз антигенен тест, а той важи само 48 часа
затова питам за на връщане къде в одрин можем да си направим тестове
благодаря за търпението и отговора
Болница Тракия.

# 170
  • Варна
Ааа, Вещичке...
Скрит текст:
То свършва, понякога. Ама като ми се раздвои езика, идват метлите.
Мани, правилно сте се ориентирали. При този престой няма как с един тест. В Истанбул правят тестове и по улицата, образно казано. Странно е, че в Одрин не забелязах да има подобна практика.

# 171
  • София
Здравейте, интересувам се дали някой е купувал това лекарство от Турция, евентуално Одрин:

Има ли възможност да се вземе без рецепта?

# 172
  • Mostly in my mind
каква е разликата между Мигрос и  М5 Мигрос?

# 173
каква е разликата между Мигрос и  М5 Мигрос?
Големината. 5М е най-големият, а Мигрос jet е най-малкият.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 12:49 от iren11

# 174
  • Mostly in my mind
Благодаря. Simple Smile

# 175
Имам въпрос към тези, спали в Унисите  скоро.  Помня, че преди се оплакваха, че им крадяли данните на картите и точели пари. Понеже повечето тук хвалят този хотел, а там не сме спали,  реших този път да го пробваме. Та въпросът ми е дали правите резервация през букинг  или директно през сайта? През сайта им цената е по-ниска, но ми иска плащане при резервация, а не на място и се притесних дали няма да ми копират данните от картата  и да изгоря и аз.
От две години нощуваме там.Преди запазвах по Wats App, напоследък ми казват през Booking.Няколко пъти се резервирала през сайта и не съм имала проблеми с картата.Доеи не блокират част от сумата.Плащаме на място понякога с картата,друг път кеш в евро.

# 176
  • Пловдив
До колкото си спомням, проблемът в Унисите беше, че служители от рецепция използваха данните на картите и теглеха някакви суми за залагзния. Но доколкото знам взеха мерки и тази практика се прекрати. Ако се притеснявате, пише те им на Уотсъп, и от там съм правила резервация Simple Smile

# 177
Някои ходил ли е в Одрин след като вдигнаха цените на лекарствата?Какво е положението?Има ли липсващи лекарства и ограничение на бройката?

# 178
От днес-няма нурофен под никаква форма, казват, че бил спрян от завода. Също и ксизал. Проверих в две аптеки по централната улица.

# 179
  • София / Виена
На 19-ти ходих - имаше от всичко, но ми казаха, че ако на 18.02. съм дошла, сметката е щяла да бъде с 38% надолу. Мога утре да напиша какви бяха цените на някои от основните лекарства, които взех.

Общи условия

Активация на акаунт