На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 759
  • 743
  •   3
Отговори
# 75
Правилно сте решили. Днес пътувахме до Одрин трима човека, двама със сертификати за ваксинация и един за преболедуване. На отиване никой не ни ги поиска. На връщане на българската граница  /Лесово/ ги представихме на инспектора от РЗИ. Никакъв проблем за този със сертификата за преболедуване. Пътува се спокойно, няма ги тълпите от хора. В Ераста са отворили голям магазин на Мадам Коко. Всичко беше на 50% намаление. И  не само там .В аптеките липсват някой лекарства.Очакват да се появят след увеличението им. Купих страхотен порцеланов сервиз от магазина на Кютахия. Обзаведох банята на приятели с комплект халати/2 бр./ и хавлии/малки и големи/ от бамбук също на много добра цена- 140 лева. Дано другата седмица да ми се отвори парашута и обратно в Одрин.
От къде купихме халатите?!
Не съм виждала магазина на Кютахия, къде е? Приятен ден.
[/quote
Халатите са от магазин Ozdilek в Ераста. Магазина за порцелан се намира зад Кипа. Като стигнете Кипа, след него веднага вдясно. Но не на улицата за него, а се излиза на булеварда където се намират Тракия маркет и ЖПгарата на Одрин.Излизайки на булеварда се завива в дясно и магазина отново се пада в дясно в една кооперация. Отвън с големи букви пише Кютахия. / Ох, и аз съм една обяснителна, ама нали мъжо кара, пък аз гледам и си набелязвам магазини където да шетам./Вътре има и съдове на Lava. В магазина който е извън Одрин вече предлагат само гранитогрес, плочи и обзавеждане за баня.

# 76
  • Димитровград
Здравейте! Имам малко по-различен въпрос. Скоро децата ми /10 и 19 г./ имат рожден ден и мислим да отидем до Одрин. Голямата ще пазари за бала, но се чудя малката какво да прави. Бихте ли препоръчали интересни места за дете на 10 г. в Одрин? ....
На това място се каня да закарам внуците:

И този парк е наблизо:

# 77
Привет. Има ли "турска" Коластра и Зелена енергия (colostrum, green energy)? Извинявам се, ако вече е дискутирано.

# 78
Купих страхотен порцеланов сервиз от магазина на Кютахия.

А снимка на сервиза??Kissing Face

# 79
  • Варна
Здравейте! Искаме да посетим Одрин в началото на Април и разглеждаме хотели. Набелязали сме няколко в Букинг, но ще ви бъда благодарна ако споделите вие как правите резервация. Виждам, че не искат предплащане, но искат данни от кредитна карта, някой има ли обяснение за това. Благодаря!

# 80
Обикновено може и дебитна карта и си е стандартна практика. Ние сме резервирали точно през Букинг Марги хотел.

# 81
  • Русе
Извинявам се за въпроса , колко време беше валидна картата на мигрос
През септември си купих карта, после я ползвах и през октомври. За Нова година, като ходихме в Кушадасъ реших да я пробвам на каса дали ще е активна още. Все съм чела, че при някои минава. Мина и при мен. Дори в два различни дена пазарувах с нея. Опитвала съм и преди, ама не ми се е усмихвал късмета. Така, че може да се пробва.

# 82
И тук някой хотела изискват данни за карта когато се прави резервация през букинг , когато попитах на рецепция , жената ми каза че е за подсигуряване на резервацията , ако не  яхме отишли сме щели да заплатим някаква такса

Здравейте! Искаме да посетим Одрин в началото на Април и разглеждаме хотели. Набелязали сме няколко в Букинг, но ще ви бъда благодарна ако споделите вие как правите резервация. Виждам, че не искат предплащане, но искат данни от кредитна карта, някой има ли обяснение за това. Благодаря!

# 83
Може ли някой, който е пътувал скоро, да потвърди, че приемат антигенен тест за пътуване за и от Турция?

# 84
Мъжът ми и дъщеря ми в понеделник пътуваха с антигенен тест.

# 85
  • Mostly in my mind
да, може с антигенен.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 17:07 от Лолита

# 86
Може ли някой, който е пътувал скоро, да потвърди, че приемат антигенен тест за пътуване за и от Турция?
За последните 10 дни, пътувах 2 пъти - и двата с антигенен тест.

# 87
На това място се каня да закарам внуците:

Много хубаво и впечатляващо място за отдих и за малки и големи. Хубаво е да го посетите при хубаво време. За да може да се насладите максимално. Да седнете да почивате на пейките. Има и заведение.

# 88
Това място е ние сме го плануват. Смятаме другият месец да отидем, живот и здраве Simple Smile
Както и на други интересни места, повече за разходки, но и шопинг не мисля да пропускам, че имаме нужда Simple Smile

# 89
  • Пловдив
Планираме пътуване началото на март с цел обзавеждане.Разбрах,че до Бабаески има голям магазин за мебели, знаете ли къде другаде има такива?(освен тези,които са в Одрин към изхода на града).Няма значение дали е около Лознград,Люлебургас или Чорлу-търсим всичко за апартамент,включително и за бани.
Ако може да препоръчате магазин за гранитогрес и санитария?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт