Бъдете здрави и много щастливи!

Каква тишина ,никой ли не гледа епизода? И аз чак сега успях и много ми харесва играта,която започна Асия. Много отдавна си го заслужиха всички. Чак ми става на моменти мъчно за Волкан,но и той колко мръсни игри изигра . Дерин тотално ще лудне,Асия й го каза не се опитвам да те подлудя,ти си си луда и без това. Но тя използва Онур за да предизвиква ревността на Волкан и най-нагло си заяви ,че ще продължава да го прави,като го излъга,че всъщност са съпрузи само на хартия. Джерен влиза в отбора на тия с мръсните номера,подведена от Дерин ,провали заминаването на меден месец на Селчук и Нил. Гьонюл отиде да се прави на важна в болницата и принуди Волкан да й прехвърли управлението на болницата. Не може да преживее,че Асия стана председател на фондацията явно . Дерин е все по-остро настроена срещу майка си и я обвинява,че е попречила на Асия да замине за Англия ,съответно те да живеят в мир. 

- дано не е верно. 

Нина,тук съм,но последните епизоди ги гледам доста късно,почти преди новия епизод и мисля,че разказа е излишен,повечето са изгледали вече. Интересно ми е иначе какво ще забъркат сценаристите. Дерин май съвсем ще изтрещи и намушка Волкан ,ако не е нечий сън или представа. Понякога чак ми става жал за Волкан и как Асия го пече на бавен огън,но всичко си го заслужи многократно. Колко епизода още остават до финала,знае ли се? Джансу миналата седмица беше пак в Мадрид,има ли информация какъв е бил повода,защото тя споделяше само снимки,но без инфо ? Препоръчани теми