Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 926
  • 850
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Днес ли ще качат първо класиране?

По моите изчисления щерката влиза по първо желание, ако местата в Детски играчки са 14. Ако не, влиза по второ желание и ще се бори за първо.

# 631
Извинявам се, не съм догледала, че са входящи и не ги сортирах. Поправено е.

# 632
  • Sofia
Тази година определено е с много по-добри оценки! Има и отличници. Браво на децата!

# 633
Синковеца е с 4,20. Вероятно ще подаваме за второ класиране. Да видим дали ще се вреди някъде.
Днес в НУИИ се е самосаботирал. Не му било харесало училището. Надраскал набързо нещо без да се старае. Бъзикам го, че понеже не му е пукало и е рисувал по-свободно ще оценят неговата артистичност, ще му пишат висока оценка да се види в приключение и чуденка. Laughing

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 15:13 от Малина-М

# 634
  • Sofia
Тук са резултатите. В червено. https://ngpisvetiluka.com/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc/

# 635
Преди виждах, че приемът е 90 деца тази година. Сега не намирам никаква информация. Може ли някой да сподели? Така не мога да сметна минималния бал 🤦‍♀️

# 636
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте!
Следя темата и вълненията ви, защото тази година ще имам седмокласник.
Какво означават различните букви в графите с желанията, вероятно училищата... Но, как се определят символите не знам.

Успех на децата и да влязат където искат!

# 637
Здравейте!
Какво означават различните букви в графите с желанията, вероятно училищата... Но, как се определят символите не знам.

Буквите са кодовете на специалностите, като това, което се вижда в таблицата е кой как си е подредил
желанията.

Г - Рекламна графика       
П - Пространствен дизайн
Т - Художествена тъкан
С - Силикатен дизайн
И - Детски играчки и сувенири
Д - Моден дизайн Д
Р - Художествена дърворезба
М - Художествена обработка на метали

Успех на вашият седмокласник догодина по същото време Simple Smile

# 638

Да, а говорих за таблицата на дидева, но тя я оправи, благодаря й.

Здравейте!

# 639
  • Sofia
Преди виждах, че приемът е 90 деца тази година. Сега не намирам никаква информация. Може ли някой да сподели? Така не мога да сметна минималния бал 🤦‍♀️

Миналата година бяха 4 паралелки по 26 деца. Имайки предвид, че тази година набора е също толкова голям не би трябвало да има прием на по-малко кандидати.

# 640
  • Once there was a Hushpuppy...
Много благодаря!
А,за скулптура след 9 клас пишеше в НУИИ..

# 641
  • Sofia
Много благодаря!
А,за скулптура след 9 клас пишеше в НУИИ..

В НУИИ има скулптура. Първите две години учат всичко, след това се профилират, като държат вътрешен изпит.

# 642
Аз питах за табличката, ама понеже две секунди по-късно я видях изтрих въпроса, не мислех, че някой толкова бързо ще реагира. Благодаря все пак.Simple Smile

Цитат
От 04.07.2022 г. до 06.07.2022 г. от 9'00 до 13'00 ч. явилите се ученици на приемния изпит по рисуване могат да видят рисунките си и да получат разяснения за поставените от комисията оценки.
Някой ще ходи ли да гледа рисунката? Трябва ли да им звъним предварително или направо отиваме?

# 643
За съжаление, дъщеря ми е с ниска оценка и отпада от НГПИ. Макар да не и е мечта, много се стресна и разочарова от себе си. Признавам, че и аз доста се разтресох. Научи по най-гадния начин, че колкото и да си талантлив без труд и усилия резултатът е посредствен, а конкуренцията убийствена. Желая на децата, които ще учат в НГПИ или на което и да е друго място да сбъдват мечтите си и най-вече да намерят себе си в пътя от тук натам.
Остава, разбира се НУИИ, а и ще се наложи да ходи и на още един изпит във фотографското. Чудя се полезно ли ще е да отиде утре сутрин да си види грешките, предвид сринатото самочувствие.

# 644
  • софия
Чудя се полезно ли ще е да отиде утре сутрин да си види грешките.
Честити оценки!
Задължително да отиде!

Някъд виждате ли в сайта написано коя специалност колко ученика ще приемат?
Обикновено обявяват предварително план приема.
П.С: Според мен ще качат до довечера класирането.

Общи условия

Активация на акаунт