Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 892
  • 850
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И аз с въпрос. Знаете ли дали трябва да разпечатам имейла с вход. номер за фотографското или може от телефона да го покажем?

# 676
Благодаря, хора! 😁

# 677
Дъщеря ми беше сутринта в НГПИ да си види работата. Гришките: сив тон на белия куб, кубът не е нарисуван като куб, а като паралелепипед, конусът е изнесен малко по-напред. Това е, визиране. Оценката е 3,60.

# 678
  • Sofia
Дъщеря ми беше сутринта в НГПИ да си види работата. Гришките: сив тон на белия куб, кубът не е нарисуван като куб, а като паралелепипед, конусът е изнесен малко по-напред. Това е, визиране. Оценката е 3,60.
Хубаво е, че е отишло детето! Ще бъде една идея по - подготвена утре. Успех на девойката! И според мен пуснете заявление за второ класиране, никой никога не знае. Може и да успее да се класира.

# 679
  • София

И моята отиде сутринта - грешките са: недостатъчна дълбочина на конуса, белият предмет трябвало да бъде
 по -бял, колонната сянка на места се губела....Оценка 4.20 Според мен шанс на второ и трето класиране почти нулев, за съжаление.....

# 680

И моята отиде сутринта - грешките са: недостатъчна дълбочина на конуса, белият предмет трябвало да бъде
 по -бял, колонната сянка на места се губела....Оценка 4.20 Според мен шанс на второ и трето класиране почти нулев, за съжаление.....

Същата работа е и при моя син. Белия предмет трябвало да бъде по бял. Няма ясна колонна сянка и стъпването на каната не е много правилно. Конуса обаче го е направил перфектно. Казаха му утре да е малко по-смел.
Оценката му е 4,20. Все си мисля, че на трето класиране има някакъв шанс за някоя от специалностите. Писали сме и дърворезба, и силикатен дизайн. Макар, че тази година са по-високи оценките. Шанса им е утре да са една идея по-добри. Yellow Heart
С неговия късмет утре пак е следобед. Nature Sunny Викам му -пак ще те пече слънцето. А той ме гледа лошо и ми съобщава, че ако утре пак е на слънце ще е заради мене. Rage

# 681
  • София

Същата работа е и при моя син. Белия предмет трябвало да бъде по бял. Няма ясна колонна сянка и стъпването на каната не е много правилно. Конуса обаче го е направил перфектно. Казаха му утре да е малко по-смел.
Оценката му е 4,20. Все си мисля, че на трето класиране има някакъв шанс за някоя от специалностите. Писали сме и дърворезба, и силикатен дизайн. Макар, че тази година са по-високи оценките. Шанса им е утре да са една идея по-добри. Yellow Heart
С неговия късмет утре пак е следобед. Nature Sunny Викам му -пак ще те пече слънцето. А той ме гледа лошо и ми съобщава, че ако утре пак е на слънце ще е заради мене. Rage

Ние утре сме сутринта, но самочувствието на дъщеря ми е меко казано смачкано и в къщи ходи като буреносен облак. Дано утре се стегне и си нарисува нещата. Да не говорим, че беше шокирана от сукулента в НУИИ......

# 682
  • Sofia
Пожелавам от сърце успех на изпита утре на всички деца от темата! Да бъдат спокойни и уверени и да не губят вяра!
Дъщеря ми също беше неприятно изненадана от алоето в НУИИ, затова утре ще проследим класирането без особени очаквания за успеваемост.
Успех!

# 683
А вчера в НУИИ същата постановка ли беше?

Някой беше написал по-горе, че да, паднала се е тази от първата сутрин, с ябълката.

Излязло е разпределението от фотографското. От 1-300 номера са сутринта от 8.00ч., трява да са там 45 мин. по-рано, което ще рече в 7,15ч. Другите са от 14.00ч.

Благодаря!
Успех утре!
Да не губят надежда децата! Миналата година моето имаше 3,46 в Изящното и над 5.80 (вече не помня колко в Полиграфията.
Стикам палци. На тази възраст е донякъде и въпрос на късмет!

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 16:30 от Paper moon

# 684
Здравейте,

Някой знае ли миналата година колко е паднал бала на 2ро класиране или какви бройки деца са се отказали от различните специалности. Или пък ако някой има направо 2ро класиране Grinning
Благодаря

# 685
Здравейте,
Някой знае ли колко деца приемат в НУИИ ?

# 686
# 687
Здравейте,

Някой знае ли миналата година колко е паднал бала на 2ро класиране или какви бройки деца са се отказали от различните специалности. Или пък ако някой има направо 2ро класиране Grinning
Благодаря

Проверих, пазя го, но е на pdf:
Затова ето, пиша:

Второ класиране НГПИ 2021: (пиша минималните балове)

Пространствен дизайн - минимална 4.35 (двама допълнени)
Рекламна графика - 4.35 (трима допълнени)
Моден дизайн - 4.00(допълнени са от 10-ти до 18-ти номер)
Силикатен дизайн - 3.90 (само едно дете е останало от първо класиране, останалите 7 са допълнени на второ)
Детски играчки 4.00 (двама допълнени)
Художествена тъкан - 3.90(седем допълнени)
Метали - 4.00 (четирима допълнени)
Дърворезба - 3.95 (двама допълнени)

Имайте предид, че на трето класиране е паднал още резултата, поне до 3.75 (има деца приети с тази оценка)
Силикатът и дърворезбата са много готини специалности (разбрах, че останалите малко им завиждали). Не се подлъгвайте по ниския бал!

А, сега виждам, че Дидева ме изпревари!

# 688
Да се надяваме, че оценяването в двете  училища  е различно. Това, за което са я похвалили, моята дъщеря, е че е изградила много добре обема и светлосенките, т.е. проблемът е изцяло в композирането. Дано в Изящното ценят повече обема Simple Smile Куц късмет е и позицията - отстрани, което я е принудило да рисува във формат портрет. Не знам доколко е вярно, но и учителят по рисуване каза, че статистически  централните позици са с по-високи оценки.

# 689
Havg,

Оценяването е различно, да.
Но и децата рисуват различно в различните дни. Зависи в каква кондиция са. Просто са малки и неуверени и понеже нямат много опит, понякога правят грешки на нещо, което друг път биха нарисували перфектно.
Случва се и на най-добрите, дори да са добре подготвени.
Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт