Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 837
  • 850
  •   1
Отговори
# 705
Последен изпит! И дълъг ден, в очакване на резултатите от НУИИ. Пожелавам и на щерката централна композиция (досега все най-встрани се падаше) и да приключи този цикъл в живота си с усмивка, каквото и да стане.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 08:40 от Havg

# 706
  • Sofia
Успех на децата днес! Честито на приетите! И успех на всички, които очакват второ и трето класиране!

# 707
А НУИИ може би качват в момента оценки и класиране на сайта, защото нещо си го счупиха  Laughing

# 708
А НУИИ може би качват в момента оценки и класиране на сайта, защото нещо си го счупиха  Laughing
Хахаха, да, тъкмо мислех да пиша. Вероятно има и доста по-сериозна посещаемост. Колко от нас рефрешват през половин час поне?

# 709
  • Sofia
Така е от час. Дано да успеят да го вкарат в релси скоро

# 710
Понеже гледам, че се чудите за някои специалности в Приложното... Дъщеря ми ще бъде 12 клас текстил тази година. Специалността е хубава, особено за деца с афинитет към живопис. Има много творчество и е доста интересно.
Силикатният дизан, а.к.а. Стъкло, е много добра специалност. Имат млади и много надъхани преподаватели, имат добри връзки с училища в Румъния, която има традиции в стъклото.
Дърворезбата е голяма хамалогия Simple Smile и предполагам, че затова не е желана. Иначе си е съвсем ОК.
За съжаление, синът ми е с 3,50 на приемния изпит и вероятно няма да се класира в Приложното.
Успех на всички деца!

# 711
  • Sofia
Благодаря за споделянето!
За мен всички специалности са хубави! Всяка има своето очарование. Много приятно се изненадах, че метала е пожелан като първи при много деца.

# 712
Благодаря за споделянето!
За мен всички специалности са хубави! Всяка има своето очарование. Много приятно се изненадах, че метала е пожелан като първи при много деца.
Включително и от отличника сред кандидатите, т.е. детето с най-висока оценка тази година.

# 713
  • Sofia
Много се радвам да видя, че отличника е част от темата! Той е с метали, нали?

# 714
Благодаря! Успех на всички останали деца! 🍀

# 715
Някакви новини от Фатографията? Аз разбрах само, че е имало глитен съд с малък капак и пирамида. Че е имало много слепи места за всички деца извън първи ред и това е.

# 716
Бяла пирамида, гърне и обърнат капак.
Имало е места, от които не се вижда.
Моята дъщеря е била на задно място, фронтално, виждала е, но други са се оплаквали, че не виждат.
От фотографското кога да чакаме резултати? Никъде не пише, само тук съм чела, че се бавят доста. Дано до петък да ги разберем.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 14:20 от alina_si

# 717
  • София
Браво на децата приети до тук и успех на останалите. Simple Smile
Ние към МОН ще чакаме още 3 дни, а нервите ми вече са на ръба. Simple Smile

# 718
  • Ланкър, планините Овнерог
Дано до петък да ги разберем.
А, дано, ама надали. Дано са се попроменили, де.

# 719
Дано до петък да ги разберем.
А, дано, ама надали. Дано са се попроменили, де.

Аха, викаш да не се надявам. Добре, да се подготвя психически. Simple Smile)))
Довечера ще редим към МОН, да видим какво ще стане и там.

Общи условия

Активация на акаунт