Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 810
  • 850
  •   1
Отговори
# 765
  • Sofia
Ясно. Не знаех. Беше професионално училище по моден дизайн и облекло, явно директорката е решила да обнови училището с все специалностите. Помня дори, че училището беше партньор с италианска модна къща и даваха възможност на учениците за практика при тях.

# 766
Дали в силикатен дизайн има достатъчно рисуване? Дали учат анатомия или само живопис? За цветознанието предполагам го има?
Всички специалности учат достатъчно рисуване. В края на годината имат годишни изпити. Който не ги вземе, не може да продължи.
Всички учат перспектива в 8 клас и анатомия в 9-ти.

# 767
  • Sofia
Чудесно! Благодаря за отговора!

# 768
  • Върху лъчите на Слънцето.
Това за дрехите ми е много странно за Е.Вазова. На нашата първа родителска среща един родител плахо попита учителя по физическо какви са му изискванията към обеклото. Той много емоционално възкликна "Ама как, това е училище по изкуствата, тук няма рамки".

Това в НУИИ? Дано е така, че на униформите от старото училище им се радвахме точно 2-3 седмици и после пфу. Намразихме и двете червеното.
В НУИИ няма униформи. За щастие! Няма как, а и не трябва, да вкараш в калъп нестандартното!

# 769
Ходихме до НУИИ, днес за да запишем дъщеря ми. Всъщност тя сама се записа. В канцеларията държаха тя да седне и да си отговаря на въпросите. Излишно е да носите сега профилактичната карта, както и снимка. Взеха само дипломата. Другите документи ги върнаха.

# 770
  • Sofia
Какви въпроси задаваха? От любопитство. Разбира се, ако не е неудобно за споделяне.

# 771
  • София
Какви въпроси задаваха? От любопитство. Разбира се, ако не е неудобно за споделяне.

Обичайни въпроси - къде е родена, адрес, телефон на родител...... такива въпроси са били. Дъщеря ми днес ходи да се запише със сестра й. Взели са само дипломата.

# 772
  • Sofia
Благодаря! При тях е много по - различно, от останалите училища. Не държат на документацията. Simple Smile

# 773
Не знам на какво държат, на какво не, но на изпита не са проверявали нито входящ номер, нито документ за самоличност.

# 774
Не знам на какво държат, на какво не, но на изпита не са проверявали нито входящ номер, нито документ за самоличност.
И във Фотографията също. На доверие Grinning

# 775
И във Фотографията също. На доверие Grinning
Във фотографията моето дете видях как го провериха, но явно и там им е писнало по някое време Simple Smile

# 776
  • София
Добър вечер, излязоха резултатите във фотографското.

# 777
# 778
  • София
Моята е с пълна шестица, ноооо отстъпваме мястото, защото днес се записахме в изящното🙂

# 779
  • София
Ние сме с 4.16 и май няма да се класираме

Общи условия

Активация на акаунт