Защо българинът мисли единствено за себе си?

• 21 446
  • 417
  •   1
Отговори
# 180
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Герка, в момента всеки се страхува от новото правителство, жалко, че БСП не да извън коалицията и те щяха да реват.
И се бълват невъобразими глупости, под формата на възмущения, картинки, колажи и скечове, защото на българинът толкоз му е акъла и не текста и разследването му влияят, а картинките ивицовете. Така, че хората си преповтарят опорки, без да се замислят дори...

Щом веднага им измислиха Кирчо и Кокорчо, сещай се. Страх

# 181
Не знам за другите нации как е, но от егоизма на българина съм се отвратила вече тотално. Дребни сметки, далавери, егоцентризъм, страшна злоба и какво ли още не. Съвсем отговорно заявявам, че почти не съм срещала нормален човек в последно време. Повечето имат някакви психически отклонения. Гледаш го уж изглежда нормално, изведнъж избухне, почне да вдига скандали, да изисква и всички са му длъжни, ще избоде очите на всеки, за да стане на неговото. За съжаление не просто мислят само за себе си, а непрекъснато мислят как да прецакат другите и да навредят с нещо. Ония, които слагат смеещо се човече под статии за умрели от Ковид и от войната в Украйна са съответно дъното. Обяснение защо това се случва нямам. Сигурно робството, комунизма, лошо детство, не знам още какво. Аз почвам да си мисля, че е просто някакъв лош ген.

Вероятно социалната Ви среда е такава кофти, аз нямам такива впечатления за сънародниците си.

# 182
Вероятно социалната Ви среда е такава кофти, аз нямам такива впечатления за сънародниците си.
Ми то човек не седи само в социалната си среда. То се вижда дори като тръгнеш да се качваш в автобуса Wink А и винаги може да се огледаш с какво се занимава обществеността, има ли някакви доброволни акции на обществени начала за благото на другите, поздравяват ли те непознати, вярваш ли на кантарите на сергията на пазара, ако си забравиш чантата в супера има ли шанс да ти я върнат и такива дребни неща.

# 183
  • Най-красивата страна
В момента точно доброволните акции са много актуални.
Хора от цяла България отвориха домовете си за бежанците.
Пак доброволци им организираха транспорта.
Събират се помощи всякакъв вид.
И не,не бих казала,че сънародниците ми са лоши хора.

За автобусите-откакто са на често не съм ги виждала пълни.
Много рядко ползвам автобус,но виждам,че няма много хора по спирките.

За кражбите-вече навсякъде могат да те оберат-И в София и в Париж и в Рим и във Виена..

# 184
Само не разбрах как миенето на прозорци се вписва в темата.
Ами вече седмица ще стане само за прозорци се говори. Между другото много полезни неща научих. Може би е хубаво да се прекръсти темата да не се затрива ноухау-то.

# 185
По-добре, за да се запази духът на темата, някой, който не мисли само за себе си, да дойде и да измие моите прозорци, че аз много мразя това упражнение.

# 186
  • Най-красивата страна
И аз мразя да мия прозорци,даже и с парочистачка,а моите са много..

# 187
Аз обичах да мия прозорци Simple Smile. Като тийнейджър веднъж измих прозорците на терасата. Не е кой знае какво, оттогава не съм мил прозорци.

# 188
Тая тема не е ли за заключване вече?

# 189
Не знам за другите нации как е, но от егоизма на българина съм се отвратила вече тотално. Дребни сметки, далавери, егоцентризъм, страшна злоба и какво ли още не. Съвсем отговорно заявявам, че почти не съм срещала нормален човек в последно време. Повечето имат някакви психически отклонения. Гледаш го уж изглежда нормално, изведнъж избухне, почне да вдига скандали, да изисква и всички са му длъжни, ще избоде очите на всеки, за да стане на неговото. За съжаление не просто мислят само за себе си, а непрекъснато мислят как да прецакат другите и да навредят с нещо. Ония, които слагат смеещо се човече под статии за умрели от Ковид и от войната в Украйна са съответно дъното. Обяснение защо това се случва нямам. Сигурно робството, комунизма, лошо детство, не знам още какво. Аз почвам да си мисля, че е просто някакъв лош ген.
Ами имаш кофти приятели и познати! И на всякъде има злоба, не е само в България. Поне тука като има някой който не те харесва си го казва, а не като англичанина нахилен срещу теб пък след това ти яде краката....

# 190
Поне тука като има някой който не те харесва си го казва, а не като англичанина нахилен срещу теб пък след това ти яде краката....
И след като лошия чужденец не ти казва в лицето, че не те харесва, ти всъщност как разбра че го мисли? Thinking

# 191
Поне тука като има някой който не те харесва си го казва, а не като англичанина нахилен срещу теб пък след това ти яде краката....
И след като лошия чужденец не ти казва в лицето, че не те харесва, ти всъщност как разбра че го мисли? Thinking
Не мога да разбера, това някаква тема за добрите, свесни чужденци ли е, че така изкарвате нещата, че ние българите сме най-лошите на света.... Даже ние сме едни от най-сърцатите и топли хора! Е разбирасе не всички за всичко можем да сложим под общ знаменател ама вие преувеличавате много! Значи ако съдете по другите от себе си, това е много грешно... Е пък има начин за вашия проблем, биете шута на всичко българско и се занимавате само с чужденци и готово...

# 192
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами, хайде да направим събирателен образ на българина

Облекло- предимно анцунг. Зиме, лете- анцунг.
Дори не са дънки, чино панталон или онзи с джобовете, а най- обикновен анцунг.
Да не говорим за "панталон с ръб". И това млади хора
Добре, че някои марки го превърнаха в кежуъл облекло,
но ние го измислихме преди тях

Какво да говорим за световна мода и изобщо стил

Книги- почти не чете,
може безплатни от читанка,
жените четат чиклитите, продавани заедно със списанията, патриотични статии в кулинарни издания или пеевски парцали, но евтини, т.е. такива със съмнителн информационна стойност. Защото не е важна информацията тука, а да е дебел за опаковане на неща, палене на печка и кръстословицата

Култура- кино- може от време на време, заради децата, с пуканки и други щуротии,
но театър, опера, балет, симфоничен концерт- такива изкуства са непознати.
Някои хора никога не са посещавали постановка, други-  веднъж на 10-15 години ходят

Концерт на музикална банда- младите ходят, но старите- забрави. Само Лили Иванова и Веселин Маринов пълнят залите.През лятото в два три големи града има сцени на открито и някой забърсва нещо

Музика- предимно поп- фок, мазна чалга, сръбско
Може и естрада

Разбира се младите са друга бира, но не всички

Футболен мач- там може

Спорт- почти никой не спортува активно, не тренира, за да се грижи за външния вид и здравето си.. Напоследък спортуването става по-модерно, но е все така повод за подигравки...но пък
може да гледа.
 Олимпиадите, но ограничен кръг от хора
и Световните, само ако е по футбол, други спортове "няма"

Политика- никога не се интересува за какво гласува, отива в последния момент и си гласува от сърце. Това - политически платформи, програми, кой ги чете, те са едни и същи...

Здраве- няма навик нашия човек да ходи на профилактични прегледи, да се грижи сам за здравето си. Не обича лекарите и се гордее даже, че не ходи на лекар.
Да не говорим да се ваксинира. Колко експерти излязоха и говориха, хора, ваксинирайте се, Ковид е опасен...носет маски, спазвайте дистанция ....аааа, как не, ние я знаеме тая мафия... И така си умряха 36 000 човека

Като добавим и ниско мотивационната среда в училище

Картинката не е добра

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 08:45 от Роузи

# 193
Роузи,  и твоята не е лесна...сред какви хора си принудена да живееш.

# 194
  • Най-красивата страна
Англичани,германци...те няма да кажат директно ,че не ви харесват,няма да правят криви физиономии.Усмихват се мазно,държат се много любезно,поздравяват всички....но това не означава,че нямат нищо против чужденци и много ви харесват.
В същото време могат да говорят зад гърба ви,да ви направят мръсно или да се държат високомерно и да задават тъпи въпроси,ей така нарочно...
Това не е точно лицемерие,това е възпитание,манталитет.
Не е нещо добро според мен.
Въпреки,че донякъде ги разбирам...

Между другото на германците им прави много лошо впечатление,когато някой оплюва страната си..независимо коя е тя.
Тук съм съгласна с тях.

С това съм се сблъсквала лично и то не на полето,ами в университета...

Общи условия

Активация на акаунт