Магазин Sinsay - тема 3

• 51 224
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря! 🙂 За якето...питах за това на точките, момичешкото. Доста добре изглежда, моята почти тинейджърка напоследък се увлича доста по пастелните цветове...😃

# 496
Ментовото няма вече номера - има розово същото ,но най-големият номер в момента е 134 ...освен ако не е джобно гадже , няма да се вреди ( аз го взех 134 за моята отскоро 6 годишна дундичка Wink Wink ,е и 140 размер тениски взех,но са големички ...след изпиране ,обаче ще видим Wink ).

# 497
Дъщеря ми втора зима изкарва с едно яке 134 см от Пепко- не е джобно гадже, но по някаква мистерия, още се вмъква в него...☺ Иначе е около 150 см.

# 498
А на тези как е материята?
https://www.sinsay.com/bg/bg/4655j-mlc/szorty-ch-3p-si
С подобен принт съм взимала дълги и платът беше дебел и груб, уж 100% памук.

# 499
  • Пловдив
А елека как е? Мъжкия...

# 500
А елека как е? Мъжкия...
Ами широк ,  удобен  и дебел ( за мен си го взех за по вкъщи и под блока ). Като качество е ок - изпрах го и го изсуших с топки за тенис и:  ватата си е на мястото и е пухкава, няма скъсани шевове и изскочили вътрешности Simple Smile   ( може би само на яката малко се постепца ) , но за капитонирано яке за толкова пари - отговаря на изискванията ми Simple SmileSimple SmileSimple Smile Дамското яке също прилично излезе от сушилнята, но то седи по женствено , разбира се - леко вталено и не е супер тинейджърски късо Simple SmileSimple Smile

# 501
Здравейте, извинявам се, че отдавна не съм чела темата в подробности, но последно мога ли просто да върна артикули в офис на Спиди с приложената товарителница? Веднъж връщах така, но стана някакво огромно замотване, макар че приложих принт-скрийн на поръчката от сайта, пак не можеха да я намерят.
Два пъти съм заявявала връщане с куриер - един път дойде, един път не Grinning, но ми е по-удобно да ида аз, отколкото цял ден да дрема в очакване да дойдат те.

# 502
  • Стара Загора

Връхната риза с вълна е страхотна. Овърсайз е. Взех размер М, но и С щеше да е супер. Много е мекичка на допир. За по-топлите пролетни дни ще е идеална.

# 503
Деси, благодаря за снимката. Стои ти страхотно 😍 чакам с нетърпение и моята!

# 504
.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 18:43 от Mateah

# 505
  • Пеликания
Ауу ризата много ми харесва и много хубаво ти стои. Май пак ще се пуска поръчка Grinning

# 506
Аз си поръчах лавандуловата връхна риза, дано ми стане, че се колебаех между размер ХS и S, но няма наличен XS.

# 507
  • Pazardjik
pauliM интересува ме блузата на точки и дантелената рокля , как са ?

# 508
Поръчах на 17 вечерта и все още поръчката е със статус- В процес на изчакване.
Колко време отнема доставката до магазин?

# 509
Здравейте,от дамските спортни долнища как да се ориентирам кое е с вата и кое не?

Общи условия

Активация на акаунт