Магазин Sinsay - тема 3

• 51 192
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Някой от вас знае ли къде точно се намира магазина на Sinsay във Враца?

# 406
Здравейте! Някой от вас знае ли къде точно се намира магазина на Sinsay във Враца?
В сайта има търсачка с адресите на физическите магазини.

# 407
  • Стара Загора
https://www.sinsay.com/bg/bg/storelocator

# 408
Единият магазин в Пловдив във Виа парк ли е?

# 409
  • София
Това сако някой поръчвал ли го е? Как е като материя и кройка? Търся да не е чак толкова овърсайз като цветните, а и да е по-неутрално като цвят.

Самоцитирам се, ходих да го видя на живо. Ужасно е, дори не го пробвах. Материята е като за чаршаф, много тънка и рехава. Добре че не го поръчах. Карираните изглеждат по-добре, черни и цветни не гледах.

# 410
Има ли физически магазин в София с налични детски дрехи ? В ринг мол бяха само за големи

# 411
  • София
В The Mall има

# 412
В Ринг мол има само дамски дрехи. В Дъ мол има и детски и мъжки.
Обаче оня ден отидох за момчешки тениски с къс ръкав и нямаше нито една, а в сайта има.

# 413
В Ринг мол има само дамски дрехи. В Дъ мол има и детски и мъжки.
Обаче оня ден отидох за момчешки тениски с къс ръкав и нямаше нито една, а в сайта има.

В Дъ Мол и като цяло във физически магазин е много беден асортимента. Нищо няма почти.
Мъжкото е буквално 3 щендера забити в ъгъла.
В сайта има доста повече избор, а и някои артикули са само онлайн.

# 414
  • София
То не може целият асортимент от сайта да го има и в магазина. В H&M е по-същият начин.

# 415
В The Mall по принцип за деца дрехите са основно до 140 размер. Много, много рядко съм попадала на неща 146-164 за момче особено. Обувки детски също почти няма , а ако има са повече малки номера и много рядко да стигат до 34-35. За  това пък , XXS  суитчерите , след изпиране отиват от 164 , към 158 р-р и може на място да се подбере нещо за младежи.

# 416
Е неикой не е казал да го има целия асортимент, ама да няма нито една тениска с къс ръкав за момче...

# 417
Получих якето, което беше от последната четвъртъчна промоция. Л ми е точно и якето е хубаво. Гледам, че сега всички са намалени с 30% (значи малко съм се минала, но пък в края на седмицата ще ми трябва) - нямам къде да ги държа, иначе бих поръчала още едно.

Тази торбичка, която е закачена за него, за какво служи? Опитах да натикам якето, но не става, няма как да се свие толкова...

# 418
  • Стара Загора
Торбичката е точно за прибиране на якето.

# 419
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт