Магазин Sinsay - тема 3

• 51 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,  това яке отваря ли си на размера. Че последно поръчах едни клинове ХЛ и не успях дори да ги сложа до коленете. Чудя се ХЛ или ХХЛ. За какви килограми би станало според вас. Ако някоя го е купила

# 601
Имам няколко цвята от якето,  от предишната колекция.  Според мен си отговарят, защото първо поръчах ХХЛ и ми беше голямо. ХЛ ОТГОВАРЯ НА 44р. Като кг около 80, 170см височина.

# 602
И според мен отговаря на написаното в таблицата - аз си взех Л( 42 ) ,за 70 кг и 170 и ми е точно( с не дебела блуза ).

# 603
Да знаете, че доставката е безплатна сега. Направих една поръчка за 10 лв.

# 604
Дами, този панталон отговаря ли си на размера? Прозира ли?

# 605
Много благодаря, paulieM! 🌺
Пуснах поръчката първо с 20% на немалени артикули. Ще дам отзиви, когато пристигнат.
Не знам дали кодът може да се използва от друг профил, но може да пробвате, ето го: BGcIN8n. Валиден е до 04.05 включително. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:59 от Irinak

# 606
  • Стара Загора
Белите дънки от 12,90 прозират ли?

# 607
Много благодаря, paulieM! 🌺
Пуснах поръчката първо с 20% на немалени артикули. Ще дам отзиви, когато пристигнат.
Не знам дали кодът може да се използва от друг профил, но може да пробвате, ето го: BGcIN8n. Валиден е до 04.05 включително. Simple Smile
Пише че е използван вече

# 608
  • София
Някой ако е загледал това, ОГ-РОМ-НО е. Направо не мога да повярвам, аз съм 175/68кг, и все едно съм го взела назаем от някой великан. За пръв път нямах и грам колебание, върнах го веднага. Поне връщането беше без проблем засега, занесох в магазин, писах по Вайбър и после получих мейл че е одобрено.

# 609
Взех клин от 5,9 в размер Л. До пъпа ми идва, аз съм 160см и около 63 кг. Малко дълъг ми идва и една идея свободен. За тези пари е идеален.
и аз имам такива за вкъщи и са много меки и удобни, нося М и съм 165см, 50кг

Пуснах 2 поръчки, като пристигнат ще снимам

# 610
Благодаря, момичета, че подшушнахте за безплатната доставка!🤗
Пуснах тези неща:

# 611
  • Пловдив
Някой може ли да ми измери талия и ханш на мамските дънки размер 40 или 42?
https://www.sinsay.com/bg/bg/6101j-99j/spodnie-k-si

# 612
  • София
Здравейте.
Някой дали има точни размери на 42 на тези дънки? Или поне наблюдение дали си отговарят.

# 613
  • Пловдив
Я кажете как беше...он лайн покупка можеше в магазин да се върне или не?
А да се замени в магазина?

Палтото ми дойде, но Л ми е голямо...М ще теснее в раменете, но ще е по-вталено.

Аз днес си взех М-ката, заспа ми. Бих взела и друг цвят, но ми се струва, че лесно ще се заваля.

# 614
Скрит текст:
Благодаря, момичета, че подшушнахте за безплатната доставка!🤗
Пуснах тези неща:

Ще чакам отзив за лака и огледалото. И аз вчера като разглеждах аксесоарите загледах това огледало и този лак https://www.sinsay.com/bg/bg/4949k-01x/lakier-hybrydowy-si

А за клина, който говорите, размера който по принцип носите ли поръчахте?
Например в таблицата за размери, М отговаря на талия 70, ханш 96.

Общи условия

Активация на акаунт