Магазин Sinsay - тема 3

• 51 141
  • 751
  •   2
Отговори
# 675
Май гледах в аксесоарите и не видях там шалчета...Но пък видях USB кабели и протектори за тях /без да съм ги търсила/ и поръчах...Имаше антистрес играчки и други неща, но шалчета не помня да видях...🤔😄
Та, ако някой е поръчвал, може ли да ме упъти? 🙂

# 676
А колани някой поръчвал ли е и отзиви за тях?

# 677
На кожените байкърски якета пише да не се перат. Как ги третирате тогава? Пуснах едно, ама сега видях това за прането и се чудя дали да не откажа поръчката.

# 678
На кожените байкърски якета пише да не се перат. Как ги третирате тогава? Пуснах едно, ама сега видях това за прането и се чудя дали да не откажа поръчката.

Според мен зависи какво разбирате под пране. Аз ги слагам в леген с хладка вода и малко количество течен препарат за бебешки дрехи, колкото ако има миризма от изпотяване да изчезне.

# 679
Пренасочи си товарителницата директно към офис на Спиди и никой няма да ти звъни даже.
Иначе да- аз се разбирам с момчетата да ми я оставят в офиса, когато съм пропуснала да я пренасоча.
Пренасочването не се ли плаща?

# 680
Пренасочването до офис на Спиди е безплатно.

# 681
  • Пазарджик
Пренасочи си товарителницата директно към офис на Спиди и никой няма да ти звъни даже.
Иначе да- аз се разбирам с момчетата да ми я оставят в офиса, когато съм пропуснала да я пренасоча.
Пренасочването не се ли плаща?
Не

# 682
Май гледах в аксесоарите и не видях там шалчета...Но пък видях USB кабели и протектори за тях /без да съм ги търсила/ и поръчах...Имаше антистрес играчки и други неща, но шалчета не помня да видях...🤔😄
Та, ако някой е поръчвал, може ли да ме упъти? 🙂
Ползвай търсачката, най-добре.

# 683
Да, така направих. И поръчах даже. 😆 Някои артикули само така успявам да намеря...странно.
Безплатната доставка свършва след около 19 часа:

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 14:01 от dolce miele

# 684
Висока съм 169см и съм 59кг. Има ли шанс да се нацедя в детски цял бански 158 размер?

# 685
На Еконт е платено пренасочването.
На Спиди през вайбър/смс/сайтът Myspeedy пренасочването е безплатно до офис и до автомат.

# 686
С Еконт ми е било безплатно пренасочването от адрес до офис. Но не знам дали не е от договора им с ХМ, защото поръчките бяха от ХМ...🤔

# 687
  • Пазарджик
Висока съм 169см и съм 59кг. Има ли шанс да се нацедя в детски цял бански 158 размер?
Според мен,не .Дъщеря ми е 161 см и всичко от детската серия й е малко

# 688
А някоя дама с голям бюст дали е поръчвала бански? Дали да се пробвам изобщо? 😅

# 689
И аз смятам че няма да станете да се поберете в детския размер 158 ( аз купувам 158 за дете 31 кила и 148см ,че 146/152 му стават къси след пране ,памучните ). Все пак вижте по таблицата ,ако ви са ок мерките на банския , може да се пробвате и да го върнете ,ако не става.
Иначе аз взех един черен бански половинки и смятам,че дадените размери са абсолютно точни ( аз съм по таблица XL бански , но взех L ,  с идеята до лятото да ми е тамън - малко ми е впит ,но във водата ще се отпусне Joy).

Общи условия

Активация на акаунт