Всякакви въпроси относно пералнята - тема 13

• 58 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
За мен не са грозни. Напротив - имат изчистена и стилна линия. Останалото е кич, който лъже окото и човек си мисли, че е много футуристично, а то - едно нищо.
Скоро се въртях около пералните в един магазин. Ще дам за пример чекмеджетата - ми на Миле са проектирани с мисъл. Лесно изваждане, достъпно почистване.
Когато видиш Миле, виждаш стил и качество.

Леле, като рекламен агент звуча, но както има една приказка - Криво да стоим, право да съдим.

# 601
  • при него
Визуалното е въпрос на лично усещане.  Ние също започнахме с Миле, ами гледахме гледахме, не и не, не ми харесва как изглеждат,а и при нас уредите стоят в шкаф. Но си казахме тогава с мъжа ми, че като правим тази инвестиция, няма да правим компромис. Насочихме се да избираме между Бош и АЕГ. В крайна сметка на АЕГ  се спряхме.
Разбира се, различните хора са склонни да отделят различни суми, по принцип, ние на тема, каквато и да е техника, сме много взискателни и сме склонни да инвестираме.

# 602
  • Козлодуй
Да съгласна съм че някои Беко изглеждат кичозно но да не говоря без да съм разучила другия ми критерии е пералнята да има много програми ще прегледам тези на Миеле за да видя дали поне по един параграф могат да ми харесат щом казвате че перът добре Simple Smile

# 603
Да се сравнява Миеле с нещо друго освен с Миеле. е като да търсиш кокошка, която да се мери с орел по летене.

# 604
  • Козлодуй
https://review-bg.com/naj-dobrite-peralni/  - в това ревю ми харесват АЕГ и Самсунг но не са на първо място и да няма сравнение с Миеле но тя не ми харесва на външен вид така че отпада веднага Simple Smile

# 605
https://review-bg.com/naj-dobrite-peralni/  - в това ревю ми харесват АЕГ и Самсунг но не са на първо място и да няма сравнение с Миеле но тя не ми харесва на външен вид така че отпада веднага Simple Smile
Нека не превръщаме темата в студио за красота, моля.
Уредът е нещо, което трябва да върши работа и да е здрав.
По логиката за красотата, преди 50 и повече години,  сигурно никой човек не е имал пералня, защото всички са били грозни.

# 606
  • Козлодуй
Ами дизайна е първия критерии които гледат непрофесионалистите Simple Smile За мен е важно как изглежда Simple Smile

# 607
Ами дизайна е първия критерии които гледат непрофесионалистите Simple Smile За мен е важно как изглежда Simple Smile
Ами добре! После, обаче, не се оплаквай, че това-онова не е както трябва, че се е счупила и т.н. Ще и се радваш - потрошена, но пък красива.
Ти беше със счупената ключалка или бъркам?

# 608
  • при него
Да, сигурно Миле от 6-7000 лева не може да се сравнява с нищо друго, но масовите модели и тези, които се появяват по промоции от по 1000 лева.... ами има много по-добри и АЕГ  и Бош и Самсунг и потребителя получава много повече за парите си.
Не е само до марка и до клас е.
Например, ако визирате и разполагате с Миле WWV980 WPS, да сигурно е по-добра от високия клас на АЕГ и Бош.

# 609
А, не може!- няма тя да простира, я. Чак пък толкова за една пералня не бива ( в някои села къщите са по-евтини Simple Smile  ). Имала съм доста перлни. Добра марка+ среден към висок клас, за мен си е златната среда. Аз не обичам да ползвам много дълго пералня. 7-8 години и подарявам. Най-дълго ползваната ми пералня беше едно Горенье навремето - ама с иноксов казан. Наскоро разбрах, че още работи, а би трябвало да е над 20 годишна.

# 610
  • Козлодуй
Тя на моята и се оправи ключалката обаче аз искам да я сменя - точно защото не искам да карам с една и съща пералня дълго време - макар, че ползвам калгон имаме много варовита вода и сигурно има наслоявания затова трябва да пасва на изискванията ми за дизайн за да ме радва а всяка нова пералня пере по-добре от стара Simple Smile Няма да забравя като купихме тази колко се дивяхме че няма никакъв звук докато пере - даже всеки път ходя да я проверявам дали пере или си чакам напразно - това е благодат за съседите - мога да си пера и на нощна тарифа и не издава никакъв звук и не помръдва от мястото си а не като предишната като тръгне да центрофугира тръгва да простира сама Simple Smile

# 611
Не знам на колко години ви е настоящата, но със съвременните наистина трябва да се внимава какво се купува, защото много от тях също простират, а като им се разбие един лагер и са за боклука, понеже казаните не се отварят.

# 612
А защо базовия клас сушилня на Миеле не е ок ? С какво се различава тази от около 1500 лв. ?

# 613
А защо базовия клас сушилня на Миеле не е ок ? С какво се различава тази от около 1500 лв. ?
Има си тема:  https://www.bg-mamma.com/?topic=1437599

# 614
Благодарение на другата тема и получените съвети се сдобих със сушилня Gorenje https://www.technomarket.bg/sushilni/gorenje-da83il-i-09164573.
А сега въпроса ми е има ли перална Gorenje , която  може да ми препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт