На море в Турция - тема 73

• 76 139
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Нашата агенция преди малко пусна съобщение, че ще има начисляване 30 лв.на човек за такса гориво. На всеки един, който е направил резервация или тепърва му предстои да направи такава. Дали е само при нас или на всички не знам.
С автобус сме ние.
  С коя агенция сте ?
С Кария тур

# 601
  • Sofia
Привет от Pine beach Belek. Времето е супер, но водата е студена. В хотела има хора, но е доста рехаво на фона на преди Ковид-а. Руснаците са кът, преобладават местните. Никога не съм виждала толкова малко руснаци. Хотелът е супер, вечер си трябва връхна дреха.
@ Down, хотелът е на 3,5 км от центъра, наблизо няма аптека.
Скрит текст:

# 602
Привет от Pine beach Belek. Времето е супер, но водата е студена. В хотела има хора, но е доста рехаво на фона на преди Ковид-а. Руснаците са кът, преобладават местните. Никога не съм виждала толкова малко руснаци. Хотелът е супер, вечер си трябва връхна дреха.
@ Down, хотелът е на 3,5 км от центъра, наблизо няма аптека.
Скрит текст:

Здравей Crystal Noir, много благодаря за отговора!

Може ли малко повече информация за храната? На снимките от хотела виждам, че има и бебешки щанд. Може ли да погледнете дали е добре зареден. Иначе бебето ми е на обща храна вече, просто се надявам храната да е ок.
Може ли да се плаща навсякъде с карта? Не знам колко пари да обменя.
Водата в басейните по-топла ли е?

Приятно прекарване на вас!

# 603
Като стана въпрос за бебешка храна, може ли да ми каже някой в големите магазини какви бебешки пюрета се предлагат? Моето дете още яде пюрирана храна, като не всички хранителни групи. От хотела ни Letoonia казаха, че не предлагат бебешка храна, но можело да ми съдействат. Все пак аз трябва да се подготвя с нещо. Но не искам да нося от тук пюрета в самолета. Дали има стандартните на Nestle( Gerber) примерно, или…

# 604
Редовно купувам оризови крекери и сокове тип нектар на HIPP и двете за много по малко пари от колкото в България. Тези оризовки с  горски плодове в Мигрос са около 10лири, а в ДМ вчера видях 3,69лв 😳

# 605
  • София
За Нестле и Хипп съм почти 100% сигурна, че ги имаше в Мигрос миналата година. Пюрета, пелени, бисквити и каши, всичко се намира.
Вече дали ще имате удобен магазин още първия ден да си купите, не знам. Аз бих мушнала 1-2 бурканчета в багажа за всеки случай, но не повече.

# 606
Много ви благодаря! Има Карфур точно на автогарата във Фетие, където ще слезем. Гледах им брошурата, имаше някакви, но непознати за мен. Предполагам и друго ще намеря.

# 607
  • Sofia
Dawn, има детски храни, мернах пюрета, не обърнах внимание на марката, че ние отдавна го минахме този етап. Simple Smile Довечера ще погледна и ще пиша. Водата в басейните е студена (за мен, но аз съм студенокръвно) 😊 Докато дойде Вашият ред ще се стопли. Simple Smile
П. С. Толкова празен плаж, в средата на м. Май в Анталия никога не съм виждала.
Скрит текст:

# 608
  • София...........
Здравейте
Аз с питания относно пътя към Анталия....
Така замисляме да тръгнем, че да минаваме Истанбул около полунощ.
1. Има ли значение по кой мост ще минаваме?
2. След Истанбул от къде е по-удачно да минем - покрай Сакария или Покрай Гебзе (моста) и Бурса, надолу вече е ясно към Ескисехир , Афионхисар и тн...
На връщане ще минаваме през Памукале и съответно замисляме да минем по новия мост Wink
Намерих цените на мостовете, но не мога да се ориентирам в магистралните такси.
3. Приблизителна цена магистралните такси?, за да знаем приблизително колко да заредим в HGS

Благодаря

# 609
  • София
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Здравейте
Аз с питания относно пътя към Анталия....
Така замисляме да тръгнем, че да минаваме Истанбул около полунощ.
1. Има ли значение по кой мост ще минаваме?
2. След Истанбул от къде е по-удачно да минем - покрай Сакария или Покрай Гебзе (моста) и Бурса, надолу вече е ясно към Ескисехир , Афионхисар и тн...
На връщане ще минаваме през Памукале и съответно замисляме да минем по новия мост Wink
Намерих цените на мостовете, но не мога да се ориентирам в магистралните такси.
3. Приблизителна цена магистралните такси?, за да знаем приблизително колко да заредим в HGS

Благодаря

Влизаш във фейса, търсиш група Почивка в Турция, горе има "файлове", цъкаш и първите 3 файла са на Иван Момиров, сваляш, четеш и благодариш на Ванката, респ.на мене.Yum

Айде, понеже съм пич:
https://www.facebook.com/groups/pochivka.v.turcia/files

# 610
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали за хотел в Бодрум. Триумя се между Вог, Кефалука и Салмакис, но приемам и други предложения.

# 611
  • Sofia
Dawn, това са детските  пюрета. Simple Smile
Скрит текст:

# 612
Dawn, това са детските  пюрета. Simple Smile
Скрит текст:

Много благодаря! Хубава почивка на вас! ☺

# 613
Здравейте ,момичета! Случайно ще съм на почивка в началото на юни в Кушадасъ в Grand blue sky . За пръв път ще съм на море в Турция .Намирам коментари от преди 2020 година и за жалост няма нищо положително . Някой има ли по - нови впечатления и за какво време да се подготвя ?

# 614
  • София
Здравейте, ще почиваме в Айвалък в хотел Musho. Въпросът ми е с какво се стига до града и какви забележителности има, които е хубаво да се посетят?

Общи условия

Активация на акаунт