На море в Турция - тема 73

• 75 025
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Тази година топлото при тях закъснява. В Анталия вчера е било 21°, за сравнение в Русе беше 25°.
Ми до преди седмица сутрин беше около 1-2° градуса и се усещаше за -4° към обяд ставаше около 15° но пак беше студено. Местните казваха че такъв студ ни са брали от повече от 30г. 😞

# 301
  • В.Търново
В Кушадасъ или Алания има ли хотели ол инклузив, с пързалки, които да приемат домашни любимци, малки кученца до 5кг.?

# 302
  • Beyond the Frontiers
В Кушадасъ или Алания има ли хотели ол инклузив, с пързалки, които да приемат домашни любимци, малки кученца до 5кг.?
https://www.tez-tour.com/bg/sofia/excursion.html?id=13063
Има списък на хотели, които приемат кучета.

Не с всеки полет е възможно обаче.

# 303
  • В.Търново
Благодаря! Ще погледна.
Май списъка не е голям.

# 304
Здравейте, аз мога да допълня хотелите от веригата Nirvana, дори промотират добрата си грижа към домашните любимци
Благодаря! Ще погледна.
Май списъка не е голям.

# 305
Здравейте!
Не знам дали е споделяна информацията, но днес установих, че Пегасус пускат директни полети от София до Анталия всеки вторник и събота, от май до октомври. Успешни резервации и приятни почивки на всички!

Може ли да споделите изпробвани фирми за трансфер от Анталия до резервиран хотел?

# 306
  • София
Здравейте!
Може ли да споделите изпробвани фирми за трансфер от Анталия до резервиран хотел?
Над 20 трансфера в Истанбул и Анталия имаме с https://gettransfer.com/en
Най-ниска цена с най-луксозни микробуси. Препоръчвам ги! И в момента имаме резервирани 6 предстоящи трансфера с тях.

# 307
Здравейте, пиша тук защото не знам къде да поискам съвет или подобно😀 С мъжа и детето искаме да ходим юни в турция, детето е на 1,6г и сме решили самолет. Харесала съм няколко места в кушадасъ, от две фирми Емералд и Екзотик Холидей, някой да ми препоръчна  туристкческа агенцияили да сподели мнение за тези, които аз съм харесала. Хотела sunlight family club доста ми допада за детенце, как мислите? Моля споделяйте информация защото тази седмица смятам да запазя😀😬 също така от 10-11юни смятате ли че е много жега ?

# 308
  • Пловдив
Щом сте с малко дете по-добре изберете Анталия.Трансфера от летището е по-кратък.Другото е че в повечето хотели там предлагат пюрета,пасатор , храни за малки деца и колички.Агенциите със самолет са Емералд,Тез Тур,Онекс,Абакс,Турс клуб,Ориент99.Юни е супер за море.Много зависи от бюджета ви при избора на хотел .Ако е около 3000 лв ще намерите хубаво място..Детето е малко така ,че за него няма билет.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 18:44 от slavei4e

# 309
  • София
Четох по назад за cullinan хотел, че можел да закъснее с отварянето . Някой има ли инфо, имам резервация от 19 юни, дали ще е отворил дотогава?

# 310
Тази година топлото при тях закъснява. В Анталия вчера е било 21°, за сравнение в Русе беше 25°.
Незнам от къде ви е инфото но на 01.04 пътувахме с колата до Чанаккале и на слизане от Ферибота в Лапсеки термометъра на колата в движение показваше 26 градуса в 12,30 на обед --в Чанаккале след 14,30 си беше адска жега. Дълъг ракав сложих едва към 19,00 вечерта. За 4 дни там времето си беше супер и определено над 20 градуса докато в Пловдив ги е утрепало от дъжд и бури.

# 311
  • Русе
Незнам от къде ви е инфото но на 01.04 пътувахме с колата до Чанаккале и на слизане от Ферибота в Лапсеки термометъра на колата в движение показваше 26 градуса в 12,30 на обед --в Чанаккале след 14,30 си беше адска жега. Дълъг ракав сложих едва към 19,00 вечерта. За 4 дни там времето си беше супер и определено над 20 градуса докато в Пловдив ги е утрепало от дъжд и бури.
Инфото ми е от живущи в Анталия. А питането беше за там, нали?

# 312
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Моля, да помогнете с мнение и отзиви Relaxed
В дилема сме между няколко хотела район Анталия - Сиде и Алания.
Понеже сме с три порастнали деца 14;22 и 24 години е важно да има приличен аквапарк за порастнали.
Също приличен плаж  - да не е много каменист и да не става рязко дълбоко.
Да е чисто и хубава храна.
За Сиде:
- Kamelya Collection K Club 5*
- Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun (ex. Nashira Resort)
- Seaden Sea Planet Resort & Spa
 Ако мислите , че другите Камелии са по-добре?
За Алания:
- Long Beach Resort & Spa
- Eftalia Ocean Resort and SPA

Приемам и други предложения.
Благодаря Flowers Hibiscus

# 313
  • Варна
Към ходилите началото на октомври в Анталия, Алания.
Може ли да се разчита на хубаво време или в този период е вече на късмет?

# 314
  • София
Пак съм аз. Ние най-сетне уточнихме датите, на които ще пътуваме. Знаейки датата и бюджета сме се спрели на тези хотели, може ли помощ:
- Gural Premier Belek
- Alva Donna exclusive Belek (делукс сградата)
- Sirene Belek
- Bellis Deluxe

Много бих искала хубава територия, озеленена, с преобладаваща зеленина, а не бетон. Иска ми се хубав плаж и висок клас кухня. Не държа на анимация, не ползваме пързалки и да не се усеща като детски лагер, въпреки че имаме дете с нас.
Gural ми попадат отзиви за неразнообразна храна, за Алва Донна четох, че кухнята е много добра, но май само делукс сградата е ок и не разбрах колко е отдалечена.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:45 от И.И.

Общи условия

Активация на акаунт