Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 48

• 21 091
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
А ти си била. Видях.
Еми ще махна тази клечка, какво да правя.
Нямах мед, не съм толкоз залупена Joy

# 496
Азара, че какво му е странното на варени яйца, авокадо, малко зеленчук, овкусяване?! 😃 Сложих и малко скумрия, защото беше останала (честно казано, изобщо не се натрапваше като вкус). Половин свят си прави подобни салати, само обикновено слагат риба тон и/или царевица...😉

Скумрията....Simple Smile Странно, но преди съм яла...даже по едно време я предпочитах....сега само при мисълта, някак ми се отщява....и миризмата.....бля.....ама ти и ряпа обичаш....разминават ни се вкусовете....да ти е сладко иначе Simple Smile)))) Със сигурност звучи засищащо Simple Smile

Елора, аз така като се запася с ленти за глюкомеря съм като осверепяла....като намалеят и почвам да ги пестя хахахах....ама напоследък съм доста скромна....то като ям едно и също няма какво да проверявам ....

# 497
Яжте, яжте... а аз тука свещените си кюфтета не можах да помириша на вечеря Joy  Заготовка ми бяха, само затова знам че си имат всичко сложено. Обаче пък помирисах маслините, има някаква надежда и кефа от кафето да си получа обратно Grinning
Иначе си ръся съвестно и чер пипер по храната, и магданоз си режа да дъвча там и зехтин на салатата... абе слушкам с яденето, ама какво ям и аз не зная. Преди се шегувах че слагам магданоз и лук та белким замирише на салата, с тия зимни зеленчуци. Сега ако ме пита някой, няма да мога да кажа що ги слагам. Ама пък обичам да ми е шарено, пак е нещо.

# 498
Азара, то и на мен ще ми писне като изследвам един тон неща.

Нати, как си? Държиш ли фронта?

# 499
Тя тази скумрия изобщо не беше миризлива. 😉 Бих казала, че същото количество риба тон повече щеше да се усеща... 😃  Абе, нека ми е зле 😜
От вчера:

Варени яйца, авокадо, малко червен лук, едрозърнеста горчица и подправки.😍
Натка, тествай обонянието с риба 😜

# 500
Долче, вие ме лъжете с тая риба... не се връзвам аз Grinning Майтапът настрани, някои миризми ги загубих а други не, точно тая явно си ми стои. Имам някакви капсули рибено масло които имат лек дъх на риба, установих че още си го имат.
Елора, държа се аз ами почва да ми омръзва да съм послушна и да кротувам вкъщи. Кашлям си, естествено, хремава съм още, ама това е всичко. Основното оплакване ми е липсата на обоняние и отвратителният график с всички лекарства, много мразя да ям под час. Ама това да са ми кусурите, ще минат и тия неща.

# 501
Долче, не са ли ти малко калориите, ако само вечеряш ?

Моите днес с тоя фаст са 750.
Вчера 800.
Да кажем, че не е много прецизно смятането, все гледам да завишавам, ама малко са ми.
Ще стана фиданка - захаранка от глад Joy

Нати, щом нямаш температура, значи си овладяла инфекцията.
Сега е моментът с рибни пастети, има едни в Берьозка със сьомга , пушена. Мням....
Въведение в риболапането хаха.

# 502
Тайс, аз си имам достатъчно запаси все още...А и кафетата си ми бяха с доста сметана 30%, ядки ядох. Може и после да сметна калориите, да не ме мислиш. 🤗
Натка, маслена риба бих препоръчала аз...с много лимонче, може и магданозче...🤩

# 503
Елора, зарежи я тая чия, явно нямаш късмет с нея. Само такава купувам заради детето да е био и за клечки в пакета за пръв път чувам..

# 504
Ето сега се сетих защо намразих скумрията.....от омегата която пих доста време все се оригвах баш на скумрия......много ми беше противно.....спрях я аз тая омега3

Нати съчувствам ти...и аз мразя да пия лекарства, ама покрай тая корона голям страх и докторите изписват яко лекарства...вируса е много непридвидим и няма как без нищо......но  върхът беше днес една позната като ми каза, че заради хрема са й изписали АБ....шъ съ гръмна просто......Misc Gun

Елора как си приготвяш чията...с аккво я ядеш?

# 505
Азара, различно. Или само във вода я кисна за половин час или в кисело мляко още от вечерта.
Но чията не ми е ежедневно. Както дойде.

# 506
Таис, аз температура вдигнах точно две вечери, а съм болна от седмица вече... странна болест е, ненормална работа. Не че на мен някога нещо ми е като на нормалните хора де. Ако не бях видяла с очите си заключението след рентгена, както и лицето на лекарката ми след прегледа вчера, нямаше да си мисля че имам пневмония. Бодра съм си през цялото време, в леглото лежа като ми омръзне да седя само. Да не бързам да се хваля щото не съм оздравяла още, но предполагам че от тук нататък не се очаква да ставам по-зле.
А тия калории не те знам как караш на тях поредни дни, не е хубаво така.
Азара, само за хрема и да ми предпишат антибиотик, няма да се съглася. Ама не е такъв случаят, отидох си на пневмония направо, та вече след снимката и още един преглед почнах да се зобя с какво ли не.
С риба хич не ме пробвайте, нали ви казвам че дори капсулите омега 3 ми миришат... всичката на вас я оставям.

# 507
Ей докато ви изчета стана време за сън. Повечето ми изследвания са готови и ще ви ги пусна за коментар.
Аз утре се каня да хапна скумрия.
Скрит текст:

# 508
  • Столичанин ама не в повече :D
Фт4 ти е нисък, гликирания ти е висок, витамин д трябва да го вдигнеш над 100, б12 над 330, феритина въпреки, че не е зле все пак е хубаво да е над 70, и там да се хвъря по едно око, на триглицеридите тея референтни стойности са ми странни.

# 509
Fillme, добре ми изглеждат. Само гликираният хемоглобин не ми харесва много. И каква е тази долна граница за триглицеридите- с около 1,20 са ги писали, че са ти поднормени?! 😆🤔 Б 12, вит. Д  имат да са малко по-добре също.
Азара  те някои видове скумрия на пазара могат да откажат хората от тази риба...попадала съм на доста миризливи понякога! Ако все пак искаш пак да и' дадеш някога шанс- препоръчвам ти размразената скумрия от витрината (при охладените стои)- може да не е охладена, а размразена, но е много хубава! 🙂 А аз рибите си ги приемам заедно с омегите, не пия капсули отделно.
 Натка, може и да скандализирам някого, но като малка бях отличен пациент за хапчета- витамин Ц на хапченца смучех, а капсулите с рибено масло направо ги дъвчех...😃 Много ми харесваха, питах майка ми за още.😆
Джерами, мисля, че Fillme e бременна, което вероятно допринася за феритина, Б 12...може и да има отражения и за Т4- не знам.

Общи условия

Активация на акаунт