Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 57 027
  • 594
  •   2
Отговори
# 585
Накисни в оцет, ще се отмирише (така си мисля, не съм пробвала). Много странно, принципно не би трябвало да има проблем дори и при по-дълго несменяне....

# 586
  • София
Киснах я в оцет, цял ден вчера. Сега мирише на оцет. 😀 Напълних я с интимна пяна Гинексид напред. Тя мирише като мента. Дано помогне. Имам време до следващия цикъл, ще пробвам да я отмириша, но съм с нагласата за нова като цяло

И а се изненадах от миризмата. Мислех, че мирише при контакт с въздуха. Тя е стояла вътре в чашката тази кръв. Никога не съм усещала такава миризма с чашката. Ама и с превръзка не съм усещала чак толкова силно. На мърша и канал миришеше, ама силно
Смних я с другата чашка когато извадих тази и при всяко вадене подушвах, да не е нещо да ми става гинекологично, но нямаше миризма. Така че явно от престоят е.

# 587
Кислородна вода?
За тая мента да не пишеш после пак тук? Simple Smile

# 588
  • София
Интимна пяна е "тази мента". Не виждам защо пак да пиша заради нея. Ще измия чашката.

С кислородна вода не знаех, че се отмирисват неща. Полезна информация. Ще пробвам.

# 589
И още нещо - в миялна се измива перфектно. По съвет на съфорумка пробвах и е ок.

# 590
A пробва ли да я извариш( ако чашката да се изварява)?

# 591
И според мен най-стабилното почистване е с кислородна вода или изваряване (може и малко по-продължително, само да има достатъчно вода).

# 592
И аз ползвам кислородна вода. Кисна я цяло денонощие и светва (в последно време от възрастта течението е такова, че чашката ми става кафява без да я забравям).

# 593
  • София
Благодаря за съветите!

Обаче пяната , с киято реших да опитам помогна. Сега ухае на мента и блести от чистота. 😂 Ще си я ползвам.
Днес ще купя и кислородна вода. Аз винаги  изварявам чашката за дезинфекция, но с кислородна вода не съм пробвала, а моята също потъмнява и ще опитам този метод.

# 594
Гледам в емаг менструален диск, досега не съм пробвала чашка. Моля за мнения.

Общи условия

Активация на акаунт