Керамична преса за коса - 9

• 83 618
  • 827
  •   1
Отговори
# 195
  • София
В този ред на мисли каква термозащита ползвате? И има ли бюджетни варианти, които са добри? За моята коса ако изправям с обикновена преса, не със Стим под най-доброто е Цимент термик на Керастаз. Но ползвам и по-евтини марки.

Аз след минене слагам крема на Олиосета. А лятото и спрея на Лакме, който използвам, както в същия ден за горния пласт, тъй като е най-уязвим и затова правя двойна защитна, както и го използвам преди всяка термо обработка на косата /спрея има и лека фиксация/. Това са ми любимите термозащити.
Може ли линк или снимка на продуктите на Олиосета и Лакме?

# 196
Сладкодъвка, нямам опит с нея, не съм я използвала, мисля че няколко пъти е споменавана тази преса, но дали я закупиха момичетата не знам. Имала съм други преси на Ремингтън и са ми вършели много добра работа, ще очаквам отзиви за тази от теб. Simple Smile

# 197
# 198
Сладкодъвка, нямам опит с нея, не съм я използвала, мисля че няколко пъти е споменавана тази преса, но дали я закупиха момичетата не знам. Имала съм други преси на Ремингтън и са ми вършели много добра работа, ще очаквам отзиви за тази от теб. Simple Smile
Ще дам отзиви задължително, krystall, само да я получа. Да попитам и за крема Mi amante за термозащита - има ли доволни? Фризьорката ми ми го препоръча горещо.

# 199
В темата за професионални продукти за коса биха се включили повече дами с мнения. Аз лично не съм го ползвала.

# 200
Аз си поръчах пресата Елипсис от Амазон, чакам я и също ще дам отзив. В момента ползвам преса на Ремингтън на много години и съм все така доволна от нея, да видим дали има разлика.

# 201
Здравейте, момичета, минавам, за да споделя за моята Ремингтън Sleek and curl. На първо четене съм много доволна, изправи, заглади и подреди чудесно и много бързо косата ми. Пресата е много лека и удобна, плъзга се с лекота по кичурите. Изпробвах да направя и къдрица - получи се лесно, къдрицата беше стегната, оформена и подскачаща. Вълни също оформя чудесно. Това е от мен, ще я тествам във времето все повече. Прилагам снимка и уточнявам, че бързах заради бебето, предполагам, че ако действам една идея по бавно и спокойно ще стане перфектно.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 21:58 от *Сладкодъвка*

# 202
Дами 😄,и аз съм в търсене на преса😁. Май се спрях на Елипсис, но виждам, че имат и някакви по-евтини пак от про серията? Някой ползвал ли е тази:
https://www.emag.bg/presa-za-kosa-babyliss-pro-straighteners-209 … earch-Action=view
  Скоро ме изправяха с Gama pui-нр знам кой модел. Уж професионална, но пак чупки, не седи ок. С чуплива, тънка коса съм. Иначе ползвах на Дива ребел, обаче нещо кабела ми не прави контакт. Давала съм я на ремонти, закрепиха я но пак ми направи проблем... Някаква пластинка ли какво се прецаквало... Та търся си преса, която поне да издържа 2-3 дни без да я изправям пак.. Дива ребел и тя не се справяше ок, беше с титаниеви плочи.. В морски град живея и знаете как е Simple Smile

# 203
Здравейте,в процес на търсене на преса съм.Бих се радвала на мнение за
Преса за коса Philips HP8374 и Преса PHILIPS BHS675/00

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 19:22 от kokito2004

# 204
Здравейте,в процес на търсене на преса съм.Бих се радвала на мнение за
Преса за коса Philips HP8374 и Преса PHILIPS BHS675/00
Имам бялата. За мен не си заслужава. Моята коса е тънка и чуплива. Изправя и до 4 часа все 1 не съм. Особено пък при влажно време. Имам и червената ремингтън, тя изправя хубаво и няма мърдене, но пък мн гори косата. За дръгата Филипс не мога да кажа нищо. Но на вас пък може да допадне и да ви изправя хубаво. Различни коси, различни хора. Другия месец живот и здраве мисля вече да се сдобия с мечтаната ми Лореал и ги разкарвам и двете другите.

# 205
Изчетох цялата тема и видях, че голяма част от тук са горди притежателки на Babyliss Elipsis, която излиза около 200 лв. от Амазон. Питането ми е дали може да споделите друг модел преса, която е в по-бюджетен клас /напр. до 100 лв./ и все пак изправя добре и е щадяща. Продуктите са страшно много и се омотах в това море от марки и описания коя от коя е по-добра. Бях се насочила към Ремингтон, но видях, че тук пишете за марката, че като цяло гори повечко. Трябва ми за 1 път седмично изправяне на тънка коса, която се чупи в краищата общо взето.
Благодаря предварително! Heart Eyes

# 206
  • Пловдив
Момичета, много ме затруднихте в избора Simple Smile
Чудя се между Joico styler и PRO ELIPSTYLE 3500 BAB3500E ElipStyle
и ламиниращата преса на UpGrade.
Косата ми не е много гъста и по принцип се поддава лесно на къдрене и изправяне. Искам обаче пресата да е щадяща и краищата ми да не стават като изгорени. Моята преса в момента е Ремингтън и точно това прави - “изгорени” краища.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 11:08 от ivka ♥ 007

# 207
Аз пък съм си много доволна от моя Ремингтън на много години, изправя перфектно и щади на ниска температура. Сега си взех Елипсис, но още не съм я пробвала. Ремингтъна ще си го взимам за пътувания, че е една идея по-къса пресата и по-компактна.

# 208
И трите преси съм имала, не правят краищата изгорени, но все пак с използване на термозащита. Прецени си дали ти се занимава да пълниш контейнерче /при Джойко/, за елипсис няма да се повтарям, а ъпгрейд не ме впечатли толкова, колкото всички я пишат по коментари из фейсбук, не знам. Ако някой я има в момента може да сподели и резултати, че аз я продадох.
Момичета, много ме затруднихте в избора Simple Smile
Чудя се между Joico styler и PRO ELIPSTYLE 3500 BAB3500E ElipStyle
и ламиниращата преса на UpGrade.
Косата ми не е много гъста и по принцип се поддава лесно на къдрене и изправяне. Искам обаче пресата да е щадяща и краищата ми да не стават като изгорени. Моята преса в момента е Ремингтън и точно това прави - “изгорени” краища.

# 209
Момичета от къде да си взема хубав калъф за пресата, естествено и на нормална цена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт