Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 491
  • 682
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте. За първи път се срещам с продуктите. Поводът са децата ( на 3.4г и 1.9г )и честото им боледуване. Препоръчаха ми Коластрата. Започнах я - 1 капсула на гладно. После дежурните сополи. Увеличих на 3 капсули дневно. Включих им и ЕМК. Направих и капките от коластра, ЕМК и физ разтвор. Слагах ги 5 дни. Сополите не минават, даже започнаха и да кашлят. Кажете ми , моля Ви, къде бъркам, децата ли не се повлияват. Да увелича още ли приема и колко е редно да давам изобщо. Сега ми казаха да включа и Зелената енергия , но първо ми е иска да събере информация.
Малко объркано стана сякаш. Ще се радвам на всякакви разяснения и насоки. Благодаря предварително

Не се отчайвай! Anguished  Добре е да ги вземат профилактично дълго време за да има натрупване. Ти си започнала в момента в който те не се чувстват добре. Дала си в малко по-високи дози, което е правилно. Но ефект не виждаш. За тях това е нещо ново. Има ефект. Не се съмнявай. Но е доста рано да се усети. Няма го натрупването. Да не забравяме, че това не са лекарства и не трябва да очакваме моментален ефект. Това са СУПЕР ХРАНИ. Когато се храниш с тях има съответната реакция от един момент нататък. Кой е този момент? Когато се получи необходимото натрупвате. За всеки този показател е различен. Ако гледаш двете си деца, ще забележиш разлика. Независимо, че те са твои, живеят по един режим, хранят се с едни храни, имат (според нас) еднакви емоционални параметри. Но не е така.

Продължи сега по този начин. Включи и ЗЕ, която е част от програмата "Имунитет". Тя е основна в натрупването и ефекта от него. Изгражда т.н. "Активен имунитет". Коластрата дава "Пасивен имунитет". ЕМК е добре да си изпият по едно шишенце до зимата. Ако сега са със сополи, след месец са ще са повече. И си запазете малко за спешен случай. Давайте им по една капсула и от двете дневно, след като се оправят, за да посрещнете зимата малко по-спокойно. Те ще боледуват и тази зима. Но по-рядко и по-кратко. Подгответе се психически за това.  И търсете спонсора си при всеки повод и съмнение.   HeartsHeartsHeartsHeartsHeartsHearts

# 91
Здравейте. От известно време съм с изключително тежък ПМС. И започва почти веднага след овулацията. Болки, подуване, неспане, психически се чувствам ужасно. И след това много обилен цикъл. След което пак се чувствам изцедена. Гинекологичен преглед не показва нищо сериозно даже съм 1 група ПАП. ТСХ ми е в граници, 0.8. Ще си пусна и другите хормони на щитовидната жлеза, но миналата година бяха в норма. Мислите ли, че Мака ще ми помогне? Какви за отзивите за нея?

# 92
Здравейте. От известно време съм с изключително тежък ПМС. И започва почти веднага след овулацията. Болки, подуване, неспане, психически се чувствам ужасно. И след това много обилен цикъл. След което пак се чувствам изцедена. Гинекологичен преглед не показва нищо сериозно даже съм 1 група ПАП. ТСХ ми е в граници, 0.8. Ще си пусна и другите хормони на щитовидната жлеза, но миналата година бяха в норма. Мислите ли, че Мака ще ми помогне? Какви за отзивите за нея?
Муун баланс / Муун Райз.
Аз само с Муун баланс 4 месеца се оправих от кръвоизливи. Сега чакам да ида на контролен за миомата.

# 93

Здравейте! Да, ще помогне, Мака действа при хормонален дисбаланс и проблеми с цикъла. Също много добре действа кремът за жени Муун Райз и Есенциалните мастни киселини. Моят съвет е да си направите комбинация от поне 2 от тези 3 продукта. При мен за ПМС изключително добро решение беше Супер Антиоксидант - чудесен е! Но моят ПМС беше по-лек, не непоносим.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 13:55 от Cveti_yankova

# 94
Да попитам за крема, той къде се нанася? Може ли ца лице също?

# 95
Да попитам за крема, той къде се нанася? Може ли ца лице също?

Маже се по вътрешната страна на бедрата, ръцете, по гърдите, също по челото при мигрена и главоболие, по врата при шипове. Не е крем за лице.

# 96
Благодаря ви много. Ще започна тогава с мака и с крема. Да попитам докато взимам мака, мога ли да си продължа АФА и САО? Или трябва да ги спра?
И още нещо - може ли някакво насоки за използване на крема? Колко често и къде фа го нанасям?

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 15:04 от Sol1986

# 97
Благодаря ви много. Ще започна тогава с мака и с крема. Да попитам докато взимам мака, мога ли да си продължа АФА и САО? Или трябва да ги спра?
И още нещо - може ли някакво насоки за използване на крема? Колко често и къде фа го нанасям?

Не е нужно да спирате АФА и САО. Добавките помежду си, както и с крема, не си пречат. Кремът се маже сутрин и вечер по меките участъци на ръцете и вътрешните страни на бедрата. По време на цикъл не се маже.

# 98
Здравейте!
Ползвам продуктите от 16 години.Не искам да прозвучи като реклама,но толкова съм доволна от тях,че оттогава почти не съм ги  спирала - ЕМК-Течно Злато,ЗЕ,АФА и Коластрата.5-6 месеца в годината ползвам и Q ензима и Суперантиоксиданта,както и Колагена,мажа постоянно и с крема Муун Райз.Редувам през 3-4 месеца и другите продукти.
Пием продуктите цялото семейство,Ковида го изкарахме за два дни само с хрема.На практика си огледах и двете с деца с тях,не са били антибиотици.
Понеже бях  изключително ангажирана с други проекти през годините,снабдявах се с продуктите от моя приятелка.
Но вече съм по-свободна и се регистрирах като дистрибутор и съм изключително доволна и спокойна,по всяко време мога да си поръчвам ,както и да се възползвам от промоциите за всеки календарен месец.Пием си ги цялото семейство,поръчвам за мама,за сестра си,за близки мои приятели и т.н
Още веднъж повтарям,не  правя реклама на продуктите,просто Ви казвам-добри са,струват си парите!

# 99
  • Испания
Здравейте и аз станах дистрибутор на суперхраните на Аквасорс, но още не ми е ясно всичко. Регистрирах се и за да ги поръчвам по-лесно и да ги давам на сина ми, който е аутист и има някои дефицити, а и ако се отвори шанс мога и да ги предлагам и да помагам и на други хора! Но имам още много да чета и да разпитвам за тях.

# 100
Аз в момента чета подроно за всеки един продукт,има много информация и съм изумеена,какво широко проложение намират .Регистрирах се като дистрибутор, само за да поръчвам за семейството ми,но приятелките ми като разбраха,веднага започнаха да се възползват(понеже ги предлагам на дистрибуторските им цени,без надценката).Блиц промоциите си ги делим на две,още по изгодно ни излиза ценово.

# 101
  • Popovo, Bulgaria
Здравейте  от март месец съм дистрибутор и ползвам почти всички продукти. На профилактичен преглед тези дни - висок лош холестерол. Идеи с какво да продължа и дали не са ми подействали още продуктите

# 102
Здравейте.
Първият месец трябва да направите детокс  с Лесно Начало +ЕМК.
Втория месец-Течно Злато,АФА и Q ензим.
Храненето да включва повече плодове и зеленчуци ,храни богати на фибри.Без пържено,както и без мазни храни.
Повече трапеза или изворна вода.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 22:29 от vgi

# 103
Здравейте!
Запозната съм горе долу с храните на Аквасорс, пробвала съм не един продукт ,но някак си не усещам ефект от тях.Вероятно е така,защото не съм постоянна или не ги приемам в правилната комбинация.
Първата ми среща беше с програмата "Лесно начало".Купувала съм и ЗЕ,АФА,ЕМК,МЕ,Алое, крем Муун Райз(все още наличен) и вероятно и други. КАто най-доволна бях от Алоето.
Работя в среда,която е ежедневно наситена с бацили.Усещам умора,усещам тялото си все едно, че е застояло блато.Преди цикъл понякога ми се гади и изпадам в едно общо неразположение. Та въпроса ми е какво бихте ме посъветвали да приемам и в каква последователност,за да мога да избегна всичко това и да посрещна есента здрава и доволна?

# 104
Здравейте, аз тъкмо приключвам с Лесното Начало и сега втория месец ще продължа с Алоето, Коластрата, Афа, ЗЕ и Супер антиоксиданта. Пролет и есен си правя такъв детокс.
Felicitty,кремчето не съм го спирала вече почти 5 години. Той регулира месечния цикъл и облекчава симптомите на предменструалния синдром. Регулира хормоните в тялото на жената, подобрява функциите на яйчниците, подобрява съня и води до по-добро наспиване и съответно повече енергия. Има благоприятно въздействие върху нервната система и действа като естествен антидепресант.
За защита срещу вируси и бацили и повече енергия, препоръчвам Зелена Енергия, Колактив 3,ЕМК,Морска Енергия  и Супер Антиоксидант или Q ензим. Не се приемат всички едновременно ,а се редуват през 3-4 месеца. Аз си ги редувам според това което е в промоция, че да ми излизат по евтини продуктите.
Примерно - 4 месеца пия ЕМК, ЗЕ, Коластра и Супер Антиоксидант, мажа и с крема ,след това 4 месеца  пия ЕМК, Морска Енергия, АФА и Q ензим.
Понеже това са природни клетъчни храни, подходящи за ежедневна и постоянна употреба и изключителен ефикасен източник на храна, трябва да мине време докато се натрупат.
Усвояват се над 95% за разлика от синтетичните витамини и минерали, които се усвояват между 0 и 25%.
Този месец в промоция е Зелената Енергия(120 капс.) , Лесното Начало-има подарък към него -Коластра, както и Супер Антиоксиданта.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 22:23 от vgi

Общи условия

Активация на акаунт